Морун

Модератори: bobopeli, sapuna

s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Морун

Мнение от s_v_e »

днес 17.04.2007 отидохме на на морун.бяхме 4 човека ние с единия търсихме таранки в един залив а другите двама конкретно щуки.през цели ден кълваха само уклейки а колегите дето тарсиха щуки бяха хванали по 1-2.при вечер зех лодката от единия и за бързо излъгах и аз две на блесна.като цяло рибата не е активна още предимно заради студената вода и дълбокия язовир.ето малко снимки от там

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Колега ще споделиш платен ли е този язовир и как се стига до него защото не съм ходил там МЕРСИ.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

язовира е платен.плаща се 5 лв и квото фанеш си е твое,има сякаква риба и не е малак както повечето платени водоеми доста голям е с много ръкави пълни с щуки.язовира се намира като караш на магистралата софия варна след бензиностанцията Шел на микре има голям разклон кадето пише угарчин и луковит.завиваш там и нагоре по пътя на първото голяма крастовище завиваш в ляво и после има табели за язовира.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

:smt041 Поне има някакво раздвижване . Последните пъти и уклейки нямаше , само тука таме някой костур. Поне има някакво инфо :smt023
Troli

Мнение от Troli »

Браво на С-В-Е!Колко е дълбок тоя язовир?Мислех,че е не повече от 7-8м.? :roll: Веднъж ходих и е много райско там! :wink:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Досега съм ходил 3 или 4 пъти ама не ми се струва да е много дълбок поне на мястото където ходя . Готино е че дават да се влиза с лодка а и имат една та я дават под наем . Последния път обаче некакви пиеници я беха счупили май :evil:
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Колеги,а шаран държи ли водоема/имам в предвид трофеен/ :?:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

За шаран не съм чувал да си призная , попринцип се ходи за щука и толстолоб. Каракудите обаче са действително трофейни . хващани са и екземпляри над кило !!!
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Благодаря ти :smt023
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

s v e мерси за инфото смятам неделя да го посетя,да помятам малко воблерчета за щука.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

шарани има там и то големи.миналата година наши колеги от троян бяха хванали няколко по 12 15 17 кг имаше ги в списанията чак.язовира е готин с големи риби има сичко
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

А щуката на тапа ако я пробвам ще има ли ефект,и пет лева на човек или на пръчка.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

5 лева на човек . Няма ограничение на пръчките . Аз на морун винаги съм хвърлял на тапа . Успех ако ходиш. :smt023
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

тия "ЩУКИ" не са ли за наобратно?едната особенно :idea: така-сега и аз да кажа-многократно сьм бил там-това е водоем,на бай Тошо(бог да го прости)неква вила е било навремето,мноо години не е източван,има ЗВЕРОВЕ тотални....малко искам да уточня,че верно таксата е 5 лева на ДЕН,на другия-пак и пьстьрвата се плаща 2лева бройката(ако има некой толко честен,де),дават с лодка,бе сички екстри-мноо е ценен и красив водоема,кофтито ,че дащните и истински места са на бая пеша(като се има впредвид багажа)костури има по кило и нагоре,шаран-рядко,но читав,таранка-колко искаш,щука-мегалос :lol: :lol: :lol: ,пьстьрва и прр,от дребоська.оопс-и сом има-видех ведньж-сега тва дето ме притеснява,е,че преди 2 години се чу ,че нещо го източвали :roll: дали е така или не-не знам,ама това мноо ще ми преебе информацията,щото аз точно от 3 години не сьм бил там :lol: :lol: страшно е красиво-не правя реклама-постете го-хем не са и душмански условията-друг е вьпроса,че освен пьстьрвите ,кьде ги пускат чат пат тия ДРУГИТЕ риби що се има претенции в/у тях???ама тва е друг вьпрос :lol: и последно-беееее,тия ЩУКИ...не са ли за НАОБРАТНО :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Бе пъстърви скоро се очакват . Зарибяват преди състезанието за журналисти. Състезанието май е последната семица от април а се ще оставят някоя пъстърва пишещите братя
. Ще хода да лешоядствам на другия ден след него :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”