Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Морун
Морун
днес 17.04.2007 отидохме на на морун.бяхме 4 човека ние с единия търсихме таранки в един залив а другите двама конкретно щуки.през цели ден кълваха само уклейки а колегите дето тарсиха щуки бяха хванали по 1-2.при вечер зех лодката от единия и за бързо излъгах и аз две на блесна.като цяло рибата не е активна още предимно заради студената вода и дълбокия язовир.ето малко снимки от там

язовира е платен.плаща се 5 лв и квото фанеш си е твое,има сякаква риба и не е малак както повечето платени водоеми доста голям е с много ръкави пълни с щуки.язовира се намира като караш на магистралата софия варна след бензиностанцията Шел на микре има голям разклон кадето пише угарчин и луковит.завиваш там и нагоре по пътя на първото голяма крастовище завиваш в ляво и после има табели за язовира.
- asenfisherman
- ще става разбирач
- asenfisherman
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тия "ЩУКИ" не са ли за наобратно?едната особенно
така-сега и аз да кажа-многократно сьм бил там-това е водоем,на бай Тошо(бог да го прости)неква вила е било навремето,мноо години не е източван,има ЗВЕРОВЕ тотални....малко искам да уточня,че верно таксата е 5 лева на ДЕН,на другия-пак и пьстьрвата се плаща 2лева бройката(ако има некой толко честен,де),дават с лодка,бе сички екстри-мноо е ценен и красив водоема,кофтито ,че дащните и истински места са на бая пеша(като се има впредвид багажа)костури има по кило и нагоре,шаран-рядко,но читав,таранка-колко искаш,щука-мегалос
,пьстьрва и прр,от дребоська.оопс-и сом има-видех ведньж-сега тва дето ме притеснява,е,че преди 2 години се чу ,че нещо го източвали
дали е така или не-не знам,ама това мноо ще ми преебе информацията,щото аз точно от 3 години не сьм бил там
страшно е красиво-не правя реклама-постете го-хем не са и душмански условията-друг е вьпроса,че освен пьстьрвите ,кьде ги пускат чат пат тия ДРУГИТЕ риби що се има претенции в/у тях???ама тва е друг вьпрос
и последно-беееее,тия ЩУКИ...не са ли за НАОБРАТНО 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".