Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ммммм, пъстървички
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ммммм, пъстървички
Съвсем спонтанно в Събота вечер с един познат (Иво) и жена (Бистра) му решихме да се поразходим до едно платено водоемче за пъстървички. 10лв. на въдица, рибата не се плаща. На мен този риболов ми е съвсем чуждичък. Взеха ме от къщи в 7,30 пазаруване на стръв и газ към водоема. При пристигането водоема ни посрещна така

Направих някакъв монтаж, захраних с гранули и бял червей сложих за стръв от белия и зачаках. Иво направи същото но заложи на някакъв неизвестен за мен червей ( камола ) за мен си беше гъсеница и захрани с гранули и сладка царевица. Жена му пък заложи на торен червей и захранка като Иво. Не след дълго първата риПка беше на лице, Иво направи сефтето.

Тя рибката беше малко по голяма от червея но все пак вече групата не беше капо. Завяла от начало слаб дъжд после започна да усилва. Аз се намъкнах в дъждобрана. Оказа се, че Иво и Бистра са си забравили чадъра. Добре се поумокриха но не стана и дума за тръгване. През целият ден времето беше много променливо. Дрехите ми се променяха от дебело яке и дъждобран до къс ръкав. Някъде там по между дъждовете Бистра засече, Иво грабна кепът и първата пъстървичка беше на брега.
Всички минахме на торен и ги почнахме.

Накрая общият резултат 10-тина пъстървички и някоя и друга каракудка между тях.

пп датата на снимките е згрешена

Направих някакъв монтаж, захраних с гранули и бял червей сложих за стръв от белия и зачаках. Иво направи същото но заложи на някакъв неизвестен за мен червей ( камола ) за мен си беше гъсеница и захрани с гранули и сладка царевица. Жена му пък заложи на торен червей и захранка като Иво. Не след дълго първата риПка беше на лице, Иво направи сефтето.

Тя рибката беше малко по голяма от червея но все пак вече групата не беше капо. Завяла от начало слаб дъжд после започна да усилва. Аз се намъкнах в дъждобрана. Оказа се, че Иво и Бистра са си забравили чадъра. Добре се поумокриха но не стана и дума за тръгване. През целият ден времето беше много променливо. Дрехите ми се променяха от дебело яке и дъждобран до къс ръкав. Някъде там по между дъждовете Бистра засече, Иво грабна кепът и първата пъстървичка беше на брега.

Всички минахме на торен и ги почнахме.

Накрая общият резултат 10-тина пъстървички и някоя и друга каракудка между тях.

пп датата на снимките е згрешена
- StaAnt
- ще става разбирач
Re: Ммммм, пъстървички
Колега хубаво риболовче сте си направили.Аз в неделя бях на същото язовирче но резултата ми беше само 2 пастърви.В събота обаче се отчетоха по добре–12бр. и то самодо 13 часа.Успех и за напред.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
nocalled написа:а някой няма ли да се изупсне да каже къде е това гьолче
Имаш ЛС
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Страхотен излеТ си направихме.....но аз само проучвах язовира.....следващия път повече.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ivo_Ivanov написа:Страхотен излеТ си направихме.....но аз само проучвах язовира.....следващия път повече.![]()
![]()
А ти снимки няма ли да качиш малко? Проучвал той. Хвана най много.
- jasonsmith
- разбира нещата
Я браво бре, по кое време на деня кълвеше, че ми е близо да се пусна след работно време тая седмица?
Може ли и на мен да ми кажете къде е това водоемче
- pachosz
- сериозен играч
Мммммда, хубав риболов верно сте си направили 
И пъстървите убави, и вий сте много убави

И пъстървите убави, и вий сте много убави

-
- научил се да хвърля
Хубав риболов и аз искам моля споделете!
-
- ще става разбирач
Еее голяма тайна .Водоема се намира преди Хераковско ханче на ляво по черният път на стотина метра от пътя за Сърбия.На времето там се изкарваше боклука на Божурище и водоема не е много чист.

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Я браво бре, по кое време на деня кълвеше, че ми е близо да се пусна след работно време тая седмица?.............................................ЗА ТОВА ПИТАЙ ГОСПОД.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Оооо,
Наско,
Добър риболов !
Ама с тази брада - да не си преминал в групата на Че Гевара
?
Наско,
Добър риболов !
Ама с тази брада - да не си преминал в групата на Че Гевара

- jasonsmith
- разбира нещата
бъркаш. беше изоставен и се ловеше доста прилично, след това - преди около година, го взеха на аренда, и риболова спря..pano64 написа:Нали го източиха и изоставиха или нещо се бъркам.
Май сега просто Наско и компания са уцелили ден, не съм чул някой друг да е фанал риба там скоро...