Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Ангиста
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivan pehlivansci
- ще става разбирач
Ангиста
Здравейте колеги някои знаели какво става по Гърция???
Чух, че Ангиста е забранена, вярно ли е това, защото в събота бях решил да направя един излет до там ?
Благодаря Ви предварително .
Чух, че Ангиста е забранена, вярно ли е това, защото в събота бях решил да направя един излет до там ?
Благодаря Ви предварително .
Re: Ангиста
Колега в момента нищо не се знае, не е обозначено с табели но по принцип гонят навсякъде.Глоба няма как да ти напишат, но ще ти развалят риболова. Опитваме се да организираме среща с тяхните представители на ловнорибарското сдружение в Драма за да изясним нещата. По голяма яснота тогава, в момента е пълна дискриминация.
бях миналия уикенд - реката е многоооо пълноводна и многгоооо мътна. Пробвахме на няколко места но никъде нямаше пипане (стръв бял). Едни колеги с Кюстендилска регистрация се отчетоха с дребен морунаж. Като цяло тегав риболов.
Както казва колегата внимавайте с техните власти, че могат да ви развалят деня. И най-важното - Събирайте си боклука, че със сигурност ще ни забранят.
Както казва колегата внимавайте с техните власти, че могат да ви развалят деня. И най-важното - Събирайте си боклука, че със сигурност ще ни забранят.
- ivan pehlivansci
- ще става разбирач
Благодаря Ви колеги а за боклука си абсолютно прав.