Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде да отида за риба около Банско ....?
Модератор: sapuna
Къде да отида за риба около Банско ....?
Колеги моля за помощ!
Закотвен съм в един хотел, в "китно" Банско и за съжеление най-вероятно ще съм тук до забраната
Та за да успея да се нарадвам на новата си болонеза пускам тази тема, в която моля да споделите къде, какво и как се лови в този край..?
Вече бях на едно малко езерце в село баня уш зарибено, уш пазено ама ниъ нито аз нито някои от колегите там се похвали с поне една рибка
посъветваха ме да отида на някакви други три гьола в ляво от пътя и смятам, че това ще е следващата дестинация
Кажете ако има и други места ж околието, че аз с тези двете и се изчерпах
Мобилен съм и ми се върти в главата Симитли, моста и струмските скобари ама нали пуста работа немога да мрадна за повече от 4-5 часа, пък и с пътя и ще стане мн разходки малко риболов
....БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Закотвен съм в един хотел, в "китно" Банско и за съжеление най-вероятно ще съм тук до забраната

Та за да успея да се нарадвам на новата си болонеза пускам тази тема, в която моля да споделите къде, какво и как се лови в този край..?
Вече бях на едно малко езерце в село баня уш зарибено, уш пазено ама ниъ нито аз нито някои от колегите там се похвали с поне една рибка

Кажете ако има и други места ж околието, че аз с тези двете и се изчерпах

Мобилен съм и ми се върти в главата Симитли, моста и струмските скобари ама нали пуста работа немога да мрадна за повече от 4-5 часа, пък и с пътя и ще стане мн разходки малко риболов
....БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Re: Къде да отида за риба около Банско ....?
колега пробвай се на река места кефал скобар местните му казват бойник! и мряна успех .
Re: Къде да отида за риба около Банско ....?
Можеш да пробваш и към якоруда на разклона за елешница.