Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание - Казичене
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Състезание - Казичене
Вчера ходих там и направих едно капо както и всички останали на гьола.Обаче видях една табела че на 12 май ще има състезание и ще бъде затворено за клиенти.Кой го прави това състезание и защо не могат да участват и други "обикновенни риболовци".Да не би тези които си правят състезанието да ги е страх някой да не ги направи за резил или греша)))).

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Казичене затвора
georgi_sarafov написа:Вчера ходих там и направих едно капо както и всички останали на гьола.Обаче видях една табела че на 12 май ще има състезание и ще бъде затворено за клиенти.Кой го прави това състезание и защо не могат да участват и други "обикновенни риболовци".Да не би тези които си правят състезанието да ги е страх някой да не ги направи за резил или греша)))).![]()
![]()

Последно промяна от AL KAPONE на Вто Май 15, 2007 8:48 am, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги, състезанието е за медии, респективно - журналисти. Организира се съвместно с НЛРС-СЛРБ. Не се притеснявайте, журналистическата гилдия не разполага със супертакъми и суперзахранки, по-скоро ще е едно три-четиричасово шоу, не се настройвайте отрицателно - NaRiba.com също е мощна специализирана медия, може да сформира 2 отбора от по трима души, да участва и да удари другите у земи. Предлагам fixer да си подреди отборите и да ги регистрира по съответния ред. Аз също ще водя два отбора от моето списание и предварително заявявам, че капитан на единия отбор ще е Кърцата, а на втория - Ivak, нека те сами си изберат по двама състезатели от нашия форум. Така общо можем да имаме 12 представители от форума на това състезание, но никак няма да е лошо да дойде и мощна агитка
Айде, по-весело, пичове

Айде, по-весело, пичове

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е то зависи кои вземат участие от гилдията де щот примерно Пламен Панталеев , Папарака и некой други разполагат с доста от изредените по-горе нещаНе се притеснявайте, журналистическата гилдия не разполага със супертакъми и суперзахранки....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павка,Павел Иванов написа:Е то зависи кои вземат участие от гилдията де щот примерно Пламен Панталеев , Папарака и некой други разполагат с доста от изредените по-горе нещаНе се притеснявайте, журналистическата гилдия не разполага със супертакъми и суперзахранки....
Пламен още 2004 година заяви, че няма да участва в такива жур-състезания, за Папарака не мога да кажа, но сигурно ще си сформира отбор, аз лично заявявам, че няма да участвам като състезател поради организационни причини, а иначе както спомена по-горе един активен съфорумец по-тежък с пет кила в главата от всички ни

Пак наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- mamad
- новобранец
- Обратна връзка:
Имам питане
Всъщност, питанията са две:
- първо, дали все още е в сила обявеното състезание
- и второ - тъй като съм съвършено нов юзер в сайта (но не бих казала, че съм такава и в риболова) ще ми бъде приятно да понаблюдавам, та дали ще имам достъп до терена
- първо, дали все още е в сила обявеното състезание
- и второ - тъй като съм съвършено нов юзер в сайта (но не бих казала, че съм такава и в риболова) ще ми бъде приятно да понаблюдавам, та дали ще имам достъп до терена

Винаги рибата, дет се откача, е най-голямата!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
docenta написа: Така общо можем да имаме 12 представители от форума на това състезание, но никак няма да е лошо да дойде и мощна агитка![]()
![]()
![]()
Айде, по-весело, пичове

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
примерно-цариградското:цепи се от ценьра все едно за пловдив,като се подмине горубляне(метрото,техното и пр.отдолу,под моста,автопазара) се стига до светофар,наляво е за дружба 2,надясно-пак за горубляне-направо-за пловдив..цепи се направо(ВНИМАТЕЛНО сьс скоростта,че седят на по 2-3места с хранилките
)..подминавате автоморгите(анкол и пр),пежото и рибарския магазин(след него седят обикновено) и виждате караулката на изхода от софия..преди нея има мост,преди моста има разклон за самоков,веднага СЛЕД моста,преди караулката има разклон за видин,русе,варна и пр-завивате там и се качвате всьщност на моста-газа само направо и след около 3 км стигате до казичене-вляво виждате един водоем-не е той
подминавате го и виждате един шел-понеже е еднопосочно,продьлжавате още малко,минавате под един мост,веднага след него,правите забранен обратен завой-наобратно кьм шела и ВЕДНАГА след шела има един невзрачен черен пьт-надясно-трьгвате по него и там вече-питате

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".