Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

дайте информация за шаново колеги
Модератор: Paublo_Eskobar
дайте информация за шаново колеги
нека който е ходил скоро на шаново даде някво инфо,мисля 4е не са напълно замръзнали езерата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Skorpi
- сериозен играч
Колеги Шаново се намира близо до Ст-Загора. Има цяла поредица от пресевни (гьолове получили се при ваденето на пясък покрай рТунджа ) от сРъжена-Ягода-Шаново- Зимница-Николаево до вливането на рТунджа в яз Жребчево. Някои от тях може и да са естествени не съм много сигурен. Лови се предимно червеноперка каракуда платика уклей но има всички видове риба. От хищните дава бяла, костур, сом и др.
Re:
Мнг.си прав колега там си дава всичко редовно посещавам тези пресевниSkorpi написа:Колеги Шаново се намира близо до Ст-Загора. Има цяла поредица от пресевни (гьолове получили се при ваденето на пясък покрай рТунджа ) от сРъжена-Ягода-Шаново- Зимница-Николаево до вливането на рТунджа в яз Жребчево. Някои от тях може и да са естествени не съм много сигурен. Лови се предимно червеноперка каракуда платика уклей но има всички видове риба. От хищните дава бяла, костур, сом и др.
m-kar.mobile.bg
-
- научил се да хвърля
Re: дайте информация за шаново колеги
Лови се само на ЯГОДА И ЮЛИЕВО.На всичко друго е забранено.Има всеки сладководен вид риба,добри места.Намира се на 20 км от КАЗАНЛЪК ПОСОКА СТ.ЗАГОРА.Пресявните са в поредица-(кръстени на населените места)Ягода-лови се на затворената,Шаново-забранено,Юлиево-затворената,Зимница-забранено.Успех на всички.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8