MORUN OPEN 2007

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

MORUN OPEN 2007

Мнение от АлекоД »

Уважаеми колеги-риболовци,

На 5 май 2007 г. Ви каним за шести път на риболовното шоу-състезание за журналисти (и представители на медии) - "Morun Open".

Ще имате уникалната възможност да присъствате и на пресконференция на ръководството на Изпълнителната Агенция по рибарство и аквакултури.

Сред състезаващите се дами компетентно жури както винаги ще избере "Мис Морун".

Ще има награди за индивидуално и отборно класиране както и премии в традиционните вече категории:

- Най-голяма риба
- Най-малка риба
- Карък на състезанието

Риболовното състезание ще се проведе в събота, 5 май 2007 г. на язовир "Морун", Ловешка област (виж картата)

Програма:

Записване за участие до: 8:30 ч.
Официално откриване на състезанието: 9:00 ч.
Следва: теглене на жребий и инструктаж за провеждане на състезанието

Продължителност: 10:00 – 14:00 ч.
Измерване на улова: 14:00 – 15:00 ч.
Пресконференция на ИАРА: 15:30 – 16:30 ч.
Обявяване на резултатите: след 16:30 ч.

Регламент:
1. В състезанието могат да участват:
• Отбори от по трима състезатели – смесени, само мъже или само жени. Допускат се максимум два отбора от една и съща медия.
• Индивидуално – мъже и жени
Максимален брой участници – 48.
2. Всеки участник в състезанието лови с една въдица, на плувка, с една кука на линията.
3. Всеки състезател може да използва неограничено количесто стръв и подхранки;
4. Не се допускат щеки;
5. Уловената риба се съхранява в живарник до измерването им от съдийската комисия, а след състезанието маломерните риби се връщат във водата. При желание състезателите имат право да върнат във водата целия си улов.

Заявки за участие се приемат до 1 май 2007 г., 18:00 ч. на:

Алеко Дянков
alekod@abv.bg
тел.: 0888 / 30 82 74
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:cry: Уважаеми колеги-риболовци,
На 5 май 2007 г. Ви каним за шести път на риболовното шоу-състезание.........До тук добре колега АлекоД!

:smt017 Всички знаем, че журналистите са третата власт в ДРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, която влияе на общественото мнение! Добре сте решили да ги поканите но си мисля и се питам какво засяга това любителите на въдичарския спорт! Имам въпроси на които искам да ви помоля да ми отговорите и повреме на "Morun Open" да ги споделите.............с вашите гости! и посетители на форума!

Първият ми въпрос е ........(пресконференция на ръководството на Изпълнителната Агенция по рибарство и аквакултури) Ще отчитат резултатите от свършената работа през годината ли :?: Колко язовира са зарибили, как са вложили държавните субсидии от министерствата, Колко акта са събрали.........или как са инвестирали парите от такси които им внасяме при закопуването на билети :?:

Втория въпрос е ......(шоу-състезание за журналисти) аз си мисля И МОЖЕ И ДА НЕ СЪМ ПРАВ....но каните журналистите за да отразят водоема по медиите за Реклама ли :?: Щото аз и други колеги сме писали .......много за ЗАМЪРСЯВАНЕТО ПО РЕКИТЕ, ЗА БРАКОНЕРИТЕ, ПАРАШУТИСТИТЕ И ВАНДАЛИТЕ КОИТО ИЗБИВАТ И ОНИЩОЖАВАТ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСВО........ :?: никаква реакция от тяхна страна! :smt017 Също трява да ги почерпите добре, да им приготвите наградки, подаръчета, подмазваници ....инак да ти драснат два реда за събитието няма да стане :smt044 :smt044 :smt044

Третия ми въпрос е Защо не направите състезание за СИРАЧЕТА ИЛИ ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ......та да можем ние обикновенните хора да кажем Евала.......има и истински Българи, Пък това да отразят журналистите......... да се види да напълните с добро сърцата на хората ( ето това е реклама ) :idea:

Поздрав до Всички които четат това :( :smt017
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

а така..... :smt041 :smt031
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Браво Ачо :!: Хубаво имго каза :!:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Баси да се усере от смех човек начи :lol: :lol: :lol: Алеко не е баш организатор на турнира а и той ще се изявява кат проЗд джурналя състезател :wink: Оттам натам - ми естественно че е за реклама на гьола :idea: По време на забраната ако не ви е направило впечатление на 80% от платените гьолове ( говориме за тия на които се плаща само вход ! ) се организират подобни състезания :idea: Просто Морун опен е състезание с традиций както набляга по-горе Алеко ! Ако поровите в сайта на "На риба" ще откриете че съответната медия също е участвала там :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt017 Значи аз чета съобщението на АлекоД.....и си мисля, че ако е за риболовни журналисти наистина от тях има хора ПРОФЕСИОНАЛИСТИ като г-н Калоян Белополски и други да не ги изброявам....знаете кои са риболовните медии......Може да се нарече СЪСТЕЗАНИЕ щото са налични професионалисти! Но ако става въпрос за журналисти от другите медии ........заглавието трябва да се преправи на ( АМАТЬОРСКИ MORUN OPEN 2007)
Защото си мисля, че могат да се състезават хора като спортистите ( борба, щанги, фигурно пързаляне и др.) които целогодишно се трудят и тренират и като ги видим на стълбичката да гледат към трибагреника и слушаме химна в резултат на техния труд........... очите ни се пълнят със сълзи от радост и национална гордост! Такива хора могат да правят Състезания........а другите са аматьори - любители!!!

Инак за Алеко Дянков добре го е написал и в никакъв случай не трябва да приема думите ми като спор ....... просто си пиша! :smt024
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

Не виждам защо трябва всяко подобно събитие да е съпроводено със сарказъм, злост и жлъч.

Morun Open е състезание с вече 6-годишна традиция. Поканени са всякакви медии - риболовни, политически, жълти, пембени и т.н. Павката не е прав като казва, че не баш аз съм организаторът. Точно аз го правя от шест години насам.

Правя го, защото знам, че сред колегията има много риболовци. Събираме се, ловим, смеем се, веселим се. Защо нещо такова поражда завист? Не мога да разбера. Нека Админът на форума каже, дали не е доволен.

Ачо, хубаво би било да се направи едно състезание за деца с увреждания. Но аз не мога, защото не разполагам с толкова време. Но защо не се захванеш ти с тази благородна задача? Вместо да подмяташ въпроси, вземи, че свърши нещо.

Пресконференцията на ИАРА, ако се състои, ще е отворена за всякакви въпроси. Те ще си кажат какво са свършили през последните месеци, ние ще питаме каквото нас ни интересува. Така е обикновено по пресконференции.

И последно - състезанието не се прави за реклама на гьола. Язовир Морун е достатъчно известен сред риболовците и не се нуждае от реклама. И да, ще има награди.
Щото аз и други колеги сме писали .......много за ЗАМЪРСЯВАНЕТО ПО РЕКИТЕ, ЗА БРАКОНЕРИТЕ, ПАРАШУТИСТИТЕ И ВАНДАЛИТЕ КОИТО ИЗБИВАТ И ОНИЩОЖАВАТ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСВО........ Question никаква реакция от тяхна страна!
Вие, колеги, пишете по форумите. Ама защо не пишете до някоя медия, или до ИАРА, до МОСВ и други държавни институции?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

АлекоД написа:
Ачо, хубаво би било да се направи едно състезание за деца с увреждания. Но аз не мога, защото не разполагам с толкова време. Но защо не се захванеш ти с тази благородна задача? Вместо да подмяташ въпроси, вземи, че свърши нещо.

Щото аз и други колеги сме писали .......много за ЗАМЪРСЯВАНЕТО ПО РЕКИТЕ, ЗА БРАКОНЕРИТЕ, ПАРАШУТИСТИТЕ И ВАНДАЛИТЕ КОИТО ИЗБИВАТ И ОНИЩОЖАВАТ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСВО........ Question никаква реакция от тяхна страна!
Вие, колеги, пишете по форумите. Ама защо не пишете до някоя медия, или до ИАРА, до МОСВ и други държавни институции?

:cry: колега АлекоД виждам аз че си образован човек....по начина по който пишеш.....и не си мисли, че не пишем до когото трябва когато трябва.......не само по форумите! Но няма реакция от ничия страна :cry:
И понеже няма как да ме познаваш........поправисе ! Аз не подмятам а ви питам дирекно......супер съм наясно, че организациятя е най трудното от всяко мероприатие .........но във тази област съм любител а виждам, че има хора с необходимите познания и връзки които можете но все нямате време.......... :smt017 и да те светна за мен още какъв съм!.....рабатя на във фирма която не е БГ и се занимавам с проблемите на над 360 човека като ти казвам, че съм осигорил работа и покрив на 12 сираци старая се да знам проблемите и да помагам колкото мога на целият ни персонал а и на хора в нужда!
С кеф бих се запознал със теб АлекоД и бих ти показъл кой съм и какъв съм....... :idea: да те разведа и да ти покажа какво съм направил!

:lol: Също трява да ги почерпите добре, да им приготвите наградки, подаръчета, подмазваници ....инак да ти драснат два реда за събитието няма да стане :lol: Зад тези думи си стоя, защото съм се сблъсквал с проблема и опитът ми е горчив........Повечето не всички са дребни душици, ако има няква кярийка....може и да се размърдат малко! Но етака просто да се отрази нещо хубаво........................!

Малко се инервих докато пиша това и спирам...................Поздрав
Последно промяна от AL KAPONE на Вто Апр 24, 2007 8:34 am, променено общо 1 път.
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

ANGEL 123 написа: С кеф бих се запознал със теб АлекоД и бих ти показъл кой съм и какъв съм....... :idea: да те разведа и да ти покажа какво съм направил!
Ще ми е интересно. Кажи кога и къде?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

АлекоД написа:Ще ми е интересно. Кажи кога и къде?
Видях, че на 12 май ще има "състезание..." и си записал отбор :lol: Смятам да дайда като зяпач, да се запознаем, да полафим, да ви подкрепя пък да видим дали не може да измислим нещо заедно :smt023 Току виж от нашите припирни се завърже едно ползотворно приателство! Гледам и други колеги от форума ще похвърлят........сигурно ще стане интересно :lol: Вече ти имам телефона тел.: 0888 / 30 82 74 тъй че срещата е неизбежна :smt047
А........ и носи от тези в торбата.....................................!
Изображение

За ангажимента който поех (да те разведа и да ти покажа какво съм направил!) трябва да взема разрешение от моите работодатели, което ще стане до 12 май :!:

А за "MORUN OPEN 2007" пожелавам успех на всечки!
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

Тия в торбата ги ползвам за захранка... :) :) :)
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Здравейте колеги,
тъй като го обръщате на заяждане искам да спомена че това състезание което организира Алеко наистина има дълга традиция и всъщност май остана единственото от серията състезания които Алеко се опита да организира преди години. Състезанието има все по-добра организация с годините а и смея да твърдя че 80% от състезателите (журналисти) са професионалисти в сверата на риболова. Под професионалисти не разбирайте хора които се занимават професионално с риболова, а разбирайте хора които се занимават като хоби с този спорт и с годините са натрупали сериозен актив от познания. Традиционно и naRiba.com ще вземе участие и в тазгодишния турнир :lol: Остава само времето да е хубаво, тъй като за останалата част - нямам съмнения :D
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

fixxer написа:Здравейте колеги,
тъй като го обръщате на ЗАЯЖДАНЕ искам да спомена че това състезание което организира Алеко .............. :D
:smt017 Тука искам да вметна, че не съм имал никакво намерение да се заяждам или да споря :lol: също искам да се включа в наградния фонд на състезанието без да правя реклама!!! Ако Алеко като организатор реши че е възможно, да ми пусне един адрес на ЛС за да му изпратя наградки! Които ми се иска да бъдат раздадени на най младите учасници независимо от резултата!
Поздрав Ангел :smt039
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

ANGEL 123 написа:
fixxer написа:Здравейте колеги,
тъй като го обръщате на ЗАЯЖДАНЕ искам да спомена че това състезание което организира Алеко .............. :D
:smt017 Тука искам да вметна, че не съм имал никакво намерение да се заяждам или да споря :lol: също искам да се включа в наградния фонд на състезанието без да правя реклама!!! Ако Алеко като организатор реши че е възможно, да ми пусне един адрес на ЛС за да му изпратя наградки! Които ми се иска да бъдат раздадени на най младите учасници независимо от резултата!
Поздрав Ангел :smt039
Ачо, благодаря. Пратих ти ЛС.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

:partyman:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Публикувай отговор