Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Русе!!!
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Среща Русе!!!
Посъбрахме се вече колеги от Русе във форума, с някой сме ходили и за риба заедно.
Как мислите може ли да напълним 2-3 маси в някое заведение
Какво ще кажете за следващия петък, 27.04.2007.
Заведението по избор
Как мислите може ли да напълним 2-3 маси в някое заведение

Какво ще кажете за следващия петък, 27.04.2007.
Заведението по избор

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Ivak,
Следя положението със срещите и един ден ще се появя и аз.Много ще ми е драго да се запознаем.Засега обаче само се оглеждам и ослушвам,защото както писах по-рано от 20 и кусур години не съм хващал пръчка с малки изключения по р.Скът през отпуските средата на 90-те..ама тази река я съсипаха...
Иначе няма да мога да участвувам пълноценно в разговорите...Засега съм на тема такъми.. и дано успея до 25 май да скалъпя нещо свястно ..но не се знае до 27 какъв акъл ще ми дойде.
Следя положението със срещите и един ден ще се появя и аз.Много ще ми е драго да се запознаем.Засега обаче само се оглеждам и ослушвам,защото както писах по-рано от 20 и кусур години не съм хващал пръчка с малки изключения по р.Скът през отпуските средата на 90-те..ама тази река я съсипаха...
Иначе няма да мога да участвувам пълноценно в разговорите...Засега съм на тема такъми.. и дано успея до 25 май да скалъпя нещо свястно ..но не се знае до 27 какъв акъл ще ми дойде.
-
- разбира нещата