ИАРА - Бургас

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

ИАРА - Бургас

Мнение от С.Върбанов »

Интересно ми е взети ли ся някакви мерки срещу тези лица -

http://www.vbox7.com/play:3f4d5539
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
strijok
учете се от него
учете се от него

Re: ИАРА - Бургас

Мнение от strijok »

Веднага ти отговарям Заре - НЕ.
ИАРА ходят на проверки на определени места дето се знаят от всички и като ги видят с цигарите прогарят кордите и иди доказвай, че е бил с парашут :evil:
Пък за въпросното място -10 мин. след проверка от ИАРА е същото положение - педал до педал моя майнольо.
Докато ги търпим до нас да ловят с парашути и да косят ще е така, но на малко хора им прави впечатление и се обаждат.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
bg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bg »

абе вие видяхте ли откога е клипа? :lol:
по темата - тогава взеха мерки и завардиха входа на помпената с Жандармерията и написаха доста актове. :wink: Оттогава всякакъв риболов на това място замря.
masterin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от masterin »

то из цялата мандра трябва да сложат ЖАНДАРМЕРИЯ и камери ,че тази седмица се нагледах на мрежи и на риби и като кажеш на ИАРАта и те си измиват ръцете с Лукойл щото било тяхна собственост.Тази седмица наглярите са вадили сулки с тегло над 10кг пълни с хайвер направо грозна гледка.Казах на ИАРАта и единия ми вика ами аз ги знам ама нищо неможем да направим щото аз му вземам мрежите а пък прокурора му ги връща.С ДВЕ ДУМИ МИ КАЗА СПАСЕНИЕ ОТ ТЯХ НЯМА
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Аз знам от кога е клипа , ама бракониерския риболов не е замрял изобщо там :idea: Не виждам смисъл да се чака някой да пише актове когато до Вас се лови с парашут и сте съгласни с това :shock: Звъните пред тях на 112 и чакате да дойдат полиция , ИАРА и който се налага на място , като след това ставате свидетел срещу боклуците ненаядени :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Заре, не реагират бе брат. Казваха ми "ще изпратим екип" и дотам. Затова и отдавна не ходя по такива места, поне да не ги гледам. И може би трябва всички там да бъдат сменени с нови лица.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

:smt023 :smt023 :smt023
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
masterin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от masterin »

Вчерa говорих с шефa нa иaрaтa и ми обеснявaм че нa мaндрaтa пускaт мрежи с две лодки и му кaзвaм точно кaде сa и колко човекa сa и той ми викa aз съм изпрaтил екип.стоях 1.30 мин никой не дойде.брaконерите си пуснaхa мрежите събрaхa си лодките и зaминaхa кaто цaре.
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

И ние в Ямбол сме зле от към иара,ама вие направо...мани-мани. :|
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
goldi_tiger
новобранец
новобранец

Мнение от goldi_tiger »

докато ние риболовците не почнеме да БИЕМЕ нема да се оправя нещата
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Просто не се примирявайте с факта до Вас някой боклук да лови със забранени от закона уреди и нещата ще се оправят :idea:

Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

masterin написа:Вчерa говорих с шефa нa иaрaтa и ми обеснявaм че нa мaндрaтa пускaт мрежи с две лодки и му кaзвaм точно кaде сa и колко човекa сa и той ми викa aз съм изпрaтил екип.стоях 1.30 мин никой не дойде.брaконерите си пуснaхa мрежите събрaхa си лодките и зaминaхa кaто цaре.
Трябваше да им се обадиш пак и да им покажеш и снимков материал, и да ги питаш защо аджеба не си вършат работата като зимат заплата за това. Ако не стават за тая работа да си стягат багажа. :axe:
който не лови, няма да яде :)
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Иара-Бургас мога да се закълна,че не правят нищо.Незнам колко са заети,ама аз всеки ден виждам неща които дори не ми се коментират защото няма смисъл.Всички сигурно се досещате,че никой не спазва забраната за риболов на попче с мрежени риболовни уреди,както и за калкан ;).Който "уж" европейският съюз бил забранил!За сладководният риболов пък няма да коментирам,там е дори още по ясно.Мен не ме е яд за друго,да си ловят с мрежите колкото искат и по колкото искат,ама поне когато рибата си хвърля хайвера да я оставим на мира,за да може и догодина да ловим.Защото дори тия които в момента ловят в забраната и казват,че с това си изкарват хляба,след някоя година няма да има какво да ловят и тогава с какво ще си изкарват прехраната???За съжаление така наречените българи,по нищо не се различават от един друг етнос,за който казват,че живеел ден за ден.Днес да хванем риба,пък дали ще има утре няма значение...!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Снимайте нарушителите , превозните им средства и помагачите им само тогава може да се търси отговорност след подаден сигнал на 112 от ИАРА :idea: И тогава вече с готовия снимков и видео материал ги гонете до дупка защо не са се отзовали на сигнала , защото носят и отговорност за действията си все пак :wink:

Аватар
guspata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от guspata »

Така като гледам ще се наложи вместо с въдици да ходим с камери за риба :)
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”