Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Кой къде около София?
Модератор: Paublo_Eskobar
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Кой къде около София?
Здравейте Колеги,
От скоро съм във форума и се радвам, че полезната информация е достъпна за всички и , че доста колеги споделят за излетите подробно-водоем, видове риба, условия, захранка, такъм, тактика итн.
Искам, понеже е петък, да започна тема "Кой къде около София?". Надявам се, че ще си бъдем полезни един на друг особено в този момент, когато всеки от нас се чуди на къде да тръгне в Събота сутрин. Надявям се темата да стане традиционна за Петък.
От скоро съм във форума и се радвам, че полезната информация е достъпна за всички и , че доста колеги споделят за излетите подробно-водоем, видове риба, условия, захранка, такъм, тактика итн.
Искам, понеже е петък, да започна тема "Кой къде около София?". Надявам се, че ще си бъдем полезни един на друг особено в този момент, когато всеки от нас се чуди на къде да тръгне в Събота сутрин. Надявям се темата да стане традиционна за Петък.
aide nasluka
Колега ако ти се пътува малко повече /около 80 км от София/ разходи се до Ярловци-Трънско.В сряда даваше каракуда,костур и най-учудващо за мен уклей и червеноперка/които в последните години бяха изчезнали/.За шаран там явно е още рано тъй като и на дъно на царевица излизаше каракуда с малко по едри размери.
-
- новобранец
Здравей колега
Отиди най-добре на Ярджиловци на стария язовир - там можеш да къмпингуваш и със сигурност ще си хванеш риба . Излиза шаран и каракуда. Пастървата сякаш по-слабо