Поредната тренировка

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Поредната тренировка

Мнение от dimmitov »

Искам първо да благодаря на всички колеги за хубавите коментари за предишният излет за , който ви разказах :prayer: :drinkers:
Вчера имахме малко време и решихме да го използваме пълноценно.Риболовен излет е трудно да се нарече, по скоро кратка риболовна тренировка.Пристигнахме малко преди 17ч.Водоема на Бай Стоил ни посрещна както обикновенно , много красив и много занемарен.Снимки ще ви покажа само от красотата,от занимаряването,не :oops:
Изображение
Изображение
Изображение
Целта на риболова беше каракуда, която не се оказа едра нито пък гъста :( и див шаран, който също не беше едър но за сметка на това се оказа малко по гъст :D
Оставих малкия да се оправя сам доколкото може.Намесвах се само да разплитам корди и да замятам там където му беше по трудно.Такъма този път му беше детски, малък ,лек спининг с плувка :D и малко телескопче с дънен монтаж.На плувката 0.18 корда с 12 кука и бял червей, а на дъното 0.30 корда с 4 кука и сладка церевица.
Уж захранихме, уж стреляхме червеи а риболова започна тегав,скучен с малко и дребни каракуди :?
Изображение
Изображение
Изображение
Времето летеше, сънцето залязваше а емоциите бяха малко, оставаше утехата че все пак поне сме били на вода, когато звънеца даде старт истинската тренировка , която малкия очакваше.И това се повтори цели три пъти за 15 минути.Диви шаранчета около килограм , много борбени и огъващи детската му въдица здраво.Това вече даде смисъл на риболова ни и достави емоции за , които ще си говорим в следващите дни.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Обещах му в събота за Тодоровден да му подаря мач,старанието му все пак трябва да бъде възнаградено защото Риболова продължава.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Поредната тренировка

Мнение от dimmitov »

rabotara написа:ХА ХА ХА И 1000000000000000000 ДА МИ ДАВАТ НА ТОЗИ ЖАБАРНИК НЕ ОТИВАМ.ПЛАТЕНОТО Е ЗА -ЛЕВАЦИ
Ще омажем нацяло темата и най-вероятно накрая ще я заключат, ако ти кажа каквото мисля :evil: ще ти кажа само че не бих посъветвал никой да дойде на този жабарник и да каже на сина ми че е левак.Ясно ли ти е? :twisted:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Не му обръщай внимание на този.
Само му виж всичките 18 мнения какви са и ти става ясно, че мирогледа му е сбъркан.
Явно когато е с гъза нагоре влиза във форума и започва да псува наляво и надясно да излее малко злоба и да се почувства велик :lol:
Колега rabotara не мисля, че ще постигнеш нещо с тези твои дразнещи коментари. Нагледали сме се на такива като теб и не си "вървежен" :drinkers:

Поздрави за излета :wink:
Изображение
Аватар
kuzmish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kuzmish »

rabotara написа:ХА ХА ХА И 1000000000000000000 ДА МИ ДАВАТ НА ТОЗИ ЖАБАРНИК НЕ ОТИВАМ.ПЛАТЕНОТО Е ЗА -ЛЕВАЦИ

абе я се хвани в ръце и имай малко уважение към хората и мисли с главата си а не със з-ка , извади си главата от г-зът сега ще ти разясня ситуацията .
колегата е да направи хлапето риболовец но това не е лесна задача при положение че нашите водоеми са обезрибени аз също посещавам такъв тип водоеми защото когато хлапето ми хване риба от 3-4кг се радва и забавлява много повече отколкото когато лови слънчаци някаде и е много по добра да научиш детето си през свободното време да е на някой водоем и да лови риба от колкото да се завира по мазета ,входове и подобни места за да ползва наркотици

пп: тук модератори няма ли за да видят и прегледат такива спамери като rabotara и да му бият дуспата по айпи адрес (разгледайте му мненята и ще добиете представа за какъв човек става въпрос .

и един съвет към rabotara пич не бъди толкова негативен
Аватар
gogojb
новобранец
новобранец

Мнение от gogojb »

Злобата и завистта, край нямат.
Колега dimmitov евала за това, че възпитаваш така детето, страхотен излет.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Браво на малкия ;) Бях същия като него едно време :) Че и ми е адашче щом в събота ще му подаряваш мач :D Все големи риби и успехи да има за наперд ;)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Радостта на едно дете няма цена, а след като не може да се достави тръпка от добра риба на свободните водоеми, задължително се стига до платените. Кога ми писне от перки и слънчаци и аз стигам до платените, да ми огъне сопата някой шарко :wink: .
Евала на младия риболовец по добра пътека и с арен водач е тръгнал :supz: .
А тез де ще тръгнат да сипят л....на :finga: :ANAL: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Поздрави за чудесния, макар и кратък излет! :smt023
И аз съм на мнение, че да се учи малкия е по-добре на платено, отколкото да виси на свободен без да хваща нищо, и така за няколко излета като не хване нищо, ще му минат мераците за всякакъв риболов.
Много добра и надявам се успешна тактика да го направиш риболовец, колега :D 3
Пък и от начало като прохожда младежа в риболова, още по-добре е, че го водиш на кратки излетчета, да не му омръзва край водата.
Още веднъж поздрави!
Успех и наслука на фамилията ви! :D
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

Браво за излета.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

Дали е на платен или не няма значение. Важното е да се запали детето и да му е забавно. Един ден сред природата е много по добре от един ден пред компютъра.Моят юнак е на четири месеца ама с нетърпение го чакам да се омаже с захранката и да дръпне първата си риба. Само ми се иска да не замърсяваме толкоз водоемите,че да може и нашите деца да си играят свободно в зелените треви а не в наилони и пластмасови шишета.
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Супер излет сте си спретнали :partyman: ,а кои квото иска да си говори,ходете лупкаите ги тез шарковци по 4-5кг че и по-големи и хич да не ти пука :drinkers:
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

Хубав излет! Важното е, че детето се е забавлявало, а баща му е отдел от времето си да му покаже и други начини на прекарване на свободното време освен компютърни игри и телевизия. Откровено много се ме зарадва репортажът. Браво, желая ви все така да продължавате.
Относно темата за платените водоеми, аз смятам че докато контролните органи не започнат да изпълняват функциите си по - качествено и масата риболовци не сменят мирогледа си, за предпочитане са арендованите язовири. Съмнявам се на някого да му е приятно да изхвърли храна за 10-15 лева и повече и накрая да има две кълването от които едното е на маломерна бабушка и един слънчак. За всяко удоволствие човек следва да си заплати. Вярно е, че има водоеми, които все още държат прилични количества риба, но те според мен не са подходящи за излет от няколко часа.
Хубав ден на всички.
debsi
новобранец
новобранец

Мнение от debsi »

Много хубав излет, дано всички деца прекарват повече време покрай природата, усмивката и радостта на едно дете са безценни. А този дето говори много , съм сигурен, че на живо е такъв, че и той ходи доста на "платено" ама не по водоеми :D
Последно промяна от debsi на Пет Мар 22, 2013 10:58 am, променено общо 1 път.
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

debsi написа:Много хубав излет, дано всички деца прекарват повече време покрай природата, усмивката и радостта на едно дете е безценна. А този дето говори много , съм сигурен, че на живо е такъв, че и тои ходи доста на "платено" ама не по водоеми :D
хахаххах :D :D :D :D Този коментар ме разби
Последно промяна от glmv на Пет Мар 22, 2013 10:41 am, променено общо 1 път.
МИРО Варна
новобранец
новобранец

Мнение от МИРО Варна »

Не обръщай внимание на завистливите глупаци.
Страхотен излет. Предполагам че малкия ще го помни доста време :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”