Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

р.Марица в и около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
р.Марица в и около Пловдив
Здравейте колеги!
Разправят ми че, в и около Пловдив на река Марица излизало доволно риба.
Някой има ли информация за тези места ? Ще ми е полезна, понеже да не бия път напразно заради хорските клюки
Разправят ми че, в и около Пловдив на река Марица излизало доволно риба.
Някой има ли информация за тези места ? Ще ми е полезна, понеже да не бия път напразно заради хорските клюки

Re: р.Марица в и около Пловдив
Колега не съм ловил скоро на реката, но съм от Пловдив и много често минавам мостовете.
Като гледам няма никой долу, а и в момента след дъждовете много е придошла и едва ли ще къвве нещо. Избири си друго място но не и Марица поне за сега.
Поздрави
Като гледам няма никой долу, а и в момента след дъждовете много е придошла и едва ли ще къвве нещо. Избири си друго място но не и Марица поне за сега.
Поздрави
ГОЛ ШАРАН ...
Колега по принцип риба си има и в града, и около града. Не е в някакви потресаващи количества но се случва да се направят и добри излети
- може би е по добре да кажеш каква точно риба търсиш или поне какъв риболов практикуваш - спининг, боло, дъно... на колегите ще им е по лесно да те ориентират.
Ситуацията на реката от днес - водата е висока и доста мътна - за риболов не става. Предполагам следващите дни положението няма да се измени съществено. Виж по някои от притоците може и да стане риболов.

Ситуацията на реката от днес - водата е висока и доста мътна - за риболов не става. Предполагам следващите дни положението няма да се измени съществено. Виж по някои от притоците може и да стане риболов.
Ами на боло. ще се мъчатsharko54 написа::може би е по добре да кажеш каква точно риба търсиш или поне какъв риболов практикуваш - спининг, боло, дъно... на колегите ще им е по лесно да те ориентират.