Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ЗИМА 2013
ЗИМА 2013
Пролет пукна, пролет пукна, ние –НЕ !
И понеже тази година мартенското слънце, ако изобщо го има, по-скоро свети отколкото топли, то и рибата явно още си стои в своите зимни покои. И никой нищо не отчита....Тогава поне аз да си отчета зимата на 2013
Зима, без риболовни подвизи, не повече от 5-6 излета, но благодарен съм и на това!
Зимата- мека, лигава и грипозна, замрази само малките, тайни планински гьолчета
Откриването бе ледено,

За едни костурено
А за други - щукино
Пробвах и Козлудуй. Както е известно, трудно се дава «задна» на вече организиран излет и въпреки лошата прогноза тръгнахме през нощната снежна виелица. Стигнахме за пет часа и защо ли стигнахме? Насрещна виелица, водачите замръзват , счупих върховете на фидера, преминах на спининг, кордата се втвърдява като тел, замръзна ми сандвича, водата, душата...
Издържахме само 3-4 часа.
Тогава имах усещане , че съм капо, сега виждам, че не е било толкова зле
.
Маломерните и костеливите си тръгнаха.
.
През февруари лупнах 3 пъстърви в тайните околософийски бари, от които е грехота да се прибира риба..
Отидохме на февруарско разузнаване да проверим дали «сребърните стрели» не са подранили. Нямаше ги, но там бяха бабите на бабите.(Вече ги няма, не се тълпете)
На залез дойдоха и клендаците
С наближаване на пролетта студа се увеличава, нивото на язовирите е рекордно ниско, никой не знае къде е рибата
С много упоритост, тънки поводи и постоянна стрелба на червеи може да се излъже някой клен,
или друг по-голям,но капота е по-вероятен.

Но по-добре да си ходят!
Пробвах се веднъж и на Струма, но там е моето Ватерло- упорито се капотирам по тази река
Зимен рапорт –ДАДЕН, с надежди за една по-рибна пролет

И понеже тази година мартенското слънце, ако изобщо го има, по-скоро свети отколкото топли, то и рибата явно още си стои в своите зимни покои. И никой нищо не отчита....Тогава поне аз да си отчета зимата на 2013

Зимата- мека, лигава и грипозна, замрази само малките, тайни планински гьолчета

Откриването бе ледено,

За едни костурено

А за други - щукино

Пробвах и Козлудуй. Както е известно, трудно се дава «задна» на вече организиран излет и въпреки лошата прогноза тръгнахме през нощната снежна виелица. Стигнахме за пет часа и защо ли стигнахме? Насрещна виелица, водачите замръзват , счупих върховете на фидера, преминах на спининг, кордата се втвърдява като тел, замръзна ми сандвича, водата, душата...

Тогава имах усещане , че съм капо, сега виждам, че не е било толкова зле

Маломерните и костеливите си тръгнаха.
.

През февруари лупнах 3 пъстърви в тайните околософийски бари, от които е грехота да се прибира риба..

Отидохме на февруарско разузнаване да проверим дали «сребърните стрели» не са подранили. Нямаше ги, но там бяха бабите на бабите.(Вече ги няма, не се тълпете)

На залез дойдоха и клендаците

С наближаване на пролетта студа се увеличава, нивото на язовирите е рекордно ниско, никой не знае къде е рибата

С много упоритост, тънки поводи и постоянна стрелба на червеи може да се излъже някой клен,

или друг по-голям,но капота е по-вероятен.

Но по-добре да си ходят!
Пробвах се веднъж и на Струма, но там е моето Ватерло- упорито се капотирам по тази река

Зимен рапорт –ДАДЕН, с надежди за една по-рибна пролет

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Re: ЗИМА 2013
Много готин репортаж !
)

-
- научил се да хвърля
Хубави излети си спретнал колега
Поздравления 

Както се казва:
-Малко,но от сърце!
Ама,да беше отскочил и до нашия край,все щеше да има някой риболовен подвиг!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Рапорт приет.- судоволствйе. 

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
И от менБачо Илия написа:Прекрасни излети и репортаж! Поздравления!!!

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- научил се да хвърля
Супер излети. Браво
.

- PREDATORst
- ще става разбирач
Ти баце си железо!
УНИКАЛНО наздраве!
УНИКАЛНО наздраве!
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Еваля еваля 

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Екстра Насе 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега рибите са наистина добре , костур4етата ги бива , а щуката на кво е хвана ако не е таина ?
тбК