Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Да тръгнеш за бабиери, да ловиш клендаци.
- indalo
- фен клуб-скобар
Да тръгнеш за бабиери, да ловиш клендаци.
Здравейте мили приятели и поклонници на Реболова
.
Мислех днес да не споделям( не че има много за какво), но сърце не ми дава да не се похваля.
Та след вечерна раздумка с колегата и адаш Ivos, се взе решение да направим един Реболов на едно близко каналче от поречието на любимата река. Тръгване в 6,30, малко пазар на цръв и сле 30-40 минути бяхме на уреченото място, изненадващо сами и първи. Имаше и друга изненада. Водата бе яко над нивото си, но пък с приличен цвят. Не бях посещавал това място от 7-8 години и само ми навяваше спомени. Походихме малко из калта до катато стигнем заветното място. Настаняване- ето така.

и Реболова започна. Стреляне регуларно на цръв и първоначално неколко стиски манджа- Марош, черна със стрит хирономус в нея, ужасна смрад и не много добра консистенция. Също и без влияние към рибното население. Половин час и повече без пипане и към 8,30, клъв и един хубав уклей беше в живарника. Ново замятане, пак клъв, но и ряз и...баси дърпанйето, а аз със повод 0.09 и тънка кука 16ка, без изваден кеп. Добре, че колегата се притече на помощ и разпъна кепа ми та успях да си кепчосам бонуса- клен около килото.
След това колегата хвана 2-3 баби, и една тупалка, аз го последвах също и успях да ковна още един знаменателен клен и това беше. Спря, отряза и така до обяд, когато решихме че ни е стига Реболов и стегнахме катуна. Общо взето слабичко, но пък такива клендаци изобщо неочаквах, пък и само ние имахме рибки от всички около нас. Даже след последния клен един колега от среща приседна точно срещу мене. Това не моа го разбера но ми звучи, Аз нема да лова, а ма и вие така
. Разбирам да имаше много хора, но отсреща беха само двама...Как и да е. Така прермина днешния Реболов. Ето и малко снимки на рибките.

Те ме и мене, позйор.

Та това е приятели. До следващия път.

Мислех днес да не споделям( не че има много за какво), но сърце не ми дава да не се похваля.
Та след вечерна раздумка с колегата и адаш Ivos, се взе решение да направим един Реболов на едно близко каналче от поречието на любимата река. Тръгване в 6,30, малко пазар на цръв и сле 30-40 минути бяхме на уреченото място, изненадващо сами и първи. Имаше и друга изненада. Водата бе яко над нивото си, но пък с приличен цвят. Не бях посещавал това място от 7-8 години и само ми навяваше спомени. Походихме малко из калта до катато стигнем заветното място. Настаняване- ето така.
и Реболова започна. Стреляне регуларно на цръв и първоначално неколко стиски манджа- Марош, черна със стрит хирономус в нея, ужасна смрад и не много добра консистенция. Също и без влияние към рибното население. Половин час и повече без пипане и към 8,30, клъв и един хубав уклей беше в живарника. Ново замятане, пак клъв, но и ряз и...баси дърпанйето, а аз със повод 0.09 и тънка кука 16ка, без изваден кеп. Добре, че колегата се притече на помощ и разпъна кепа ми та успях да си кепчосам бонуса- клен около килото.
След това колегата хвана 2-3 баби, и една тупалка, аз го последвах също и успях да ковна още един знаменателен клен и това беше. Спря, отряза и така до обяд, когато решихме че ни е стига Реболов и стегнахме катуна. Общо взето слабичко, но пък такива клендаци изобщо неочаквах, пък и само ние имахме рибки от всички около нас. Даже след последния клен един колега от среща приседна точно срещу мене. Това не моа го разбера но ми звучи, Аз нема да лова, а ма и вие така

Те ме и мене, позйор.

Та това е приятели. До следващия път.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Да тръгнеш за бабиери, да ловиш клендаци.
Евала адаш, хубави риби!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Похвално! 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- anton jambol
- фен клуб-скобар
- pacho109
- сериозен играч

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- вече хвърля и на тежко
плагиат
горе-долу сте се справили

горе-долу сте се справили

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- nikolaiiliew
- сериозен играч

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Похвално,колега!
Добри клендаци сте издърпали,пък и важното е да сте на вода!

Всеки понеделник ме мъчи
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
- Батко Емо
- разбира нещата
Убав репортаж!и кленовете са добри!Голема вода,големи риби 

- antivik
- кандидат преподавател
Браво, браво те това са рибоци достойни за уважение.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- учете се от него
Сериозни кефали и голям кеф от към опъване! Поздравления!!!

Хубави риби

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Мнооо ркия носите по тие риболови бре..

- Vesko1
- сериозен играч
Браво!Кленовете къртят

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.