Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Няма такава налост
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Няма такава налост
Вижте това колеги
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1035810
За мен тази жена не е достойна да носи Българско име и да ражда български деца.
Еххх защо не сме в Средновековието за да бъде разкъсана от 4 коня или набита на кол.
Нямам думи да изразя възмущението си
Жената трябва да бъде публично съдена и оставена на милостта на тълпата, демек пребита с камъни или изгорена жива.
Но това си е илюзия.
Та питам аз, в една Америка дали някой оспорва национални исторически събития, или в някоя цивилизована страна.
Веднага ще го посъветват да престане или ще го спрът.
А тука нищо
Госпожо Балева вие нямате право да живеете в България, както и да давате плод или нещо в ползва на нашето общество.
Вие сте съвършенно празен от принадлежност и принципи човек.
Животът Ви и постигнатите мерзости в него не струват нищо.
Срамът който ще оставите за свойте деца или роднини няма да се изтрие с години, но затова ще ви съдят на друго място.
П.С. Цял ден ми е в главата това, чудя се тази жалка женица дали е ходила в църквата в Батак

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1035810
За мен тази жена не е достойна да носи Българско име и да ражда български деца.
Еххх защо не сме в Средновековието за да бъде разкъсана от 4 коня или набита на кол.
Нямам думи да изразя възмущението си

Жената трябва да бъде публично съдена и оставена на милостта на тълпата, демек пребита с камъни или изгорена жива.
Но това си е илюзия.
Та питам аз, в една Америка дали някой оспорва национални исторически събития, или в някоя цивилизована страна.
Веднага ще го посъветват да престане или ще го спрът.
А тука нищо

Госпожо Балева вие нямате право да живеете в България, както и да давате плод или нещо в ползва на нашето общество.
Вие сте съвършенно празен от принадлежност и принципи човек.
Животът Ви и постигнатите мерзости в него не струват нищо.
Срамът който ще оставите за свойте деца или роднини няма да се изтрие с години, но затова ще ви съдят на друго място.
П.С. Цял ден ми е в главата това, чудя се тази жалка женица дали е ходила в църквата в Батак

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

"Време разделно" - никога няма да забравя как го изживях този филм! кокви мисли вкара в главатами!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- разбира нещата
Абсолютни тъпотии!!!Всеки що-годе запознат с Българската история знае за такива кланета,не само за Баташкото-за жалост!!!И моя роден град дава свидни жертви в края на Януари 1878 г,цели две години след Априлското въстание!?Това е второто по брой на жертвите клане след това в Батак,но този факт е малко известен!Примери като моя-безброй,но да не продължавам,че ми се скапа следобеда 

- ivan_yo
- разбира нещата
А може ли да и е..а майката 
Тя сигурно ще иска да отрече, пожарите и кланетата и в КЛИСУРА и ПЕРУЩИЦА
Тя тая мръсна гад(изчадие) ще отрече героизма и мъжеството на онези БЪЛГАРИ дръзнали да са свободни.
заслужава

Тя сигурно ще иска да отрече, пожарите и кланетата и в КЛИСУРА и ПЕРУЩИЦА

Тя тая мръсна гад(изчадие) ще отрече героизма и мъжеството на онези БЪЛГАРИ дръзнали да са свободни.
заслужава

Последно промяна от ivan_yo на Вто Апр 24, 2007 4:57 pm, променено общо 2 пъти.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
пууууу,ПУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
само който не е виждал детските черепчета,които се тьркалят там и фрактурите от удари по тях,може да плещи подобни простотии....отварат-м/у другото искам да вметна,че османско и турско е различно-ние сме били под ОСМАНСКО,а не под турско главно
повечето са ни мачкали БАШИБОЗУКА-нали се сещате-еничари и секва азиатска измет....рядко редовна турска войска е питала тука-пращали са си бесните кучета да вьршат работа тука-Турция,като тькава сьщесвува едва ли не малко преди освобождението,ам това всьщност нема значение-пууу,на тая да и ебе майката БАШИБОЗУКА 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Понякога трябва да си напрегнем паметта, за това, което ни учеха нас в училище и да го сравним с това, на които учат днес децата ни. Нещата омекват, фактите се размиват, а мозъците се промиват. Паметта на обществото е много нетрайно нещо и ако не се пази...
http://www.voininatangra.org/modules/PD ... 13&lid=315
Има доста спорни неща в тая книга, но въпреки всичко си струва да се прочете.
http://www.voininatangra.org/modules/PD ... 13&lid=315
Има доста спорни неща в тая книга, но въпреки всичко си струва да се прочете.
- dimitar_
- сериозен играч
Да "госпожо" Балева , така е , права си !!!
Преди години, на не знам защо наречена БЪЛГАРИЯ земя , дето се е плацикала на няколко морета й дошли "СВИДНИ" гости от комшийска отоманска империя , и толкова сме се "харесали" , че ПЕТСТОТИН години не сме могли "по живо по здраво" да ги изпратим...!
Много ми се иска някак си да "ВИ" върна в това време "ЛИЧНО" да ги посрещатате , да им бъдете "ЦВЕТЕ" на трапезата и "МЕКА ВЪЗГЛАВНИЦА" в леглото!!!
А ние и сега трябва да се "ИЗВИНЯВАМЕ" , че все още се раждаме БЪЛГАРИ , че сме дарили писмо и четмо , че ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ достойно заемат място в историята и тласкат развитието на култура , техника , медицина , спорт и какво ли не още...!
И все пак , "ХУБАВО е" , че те има , ти събуждаш БЪЛГАРСКОТО в някои "позадрямали души" и ги караш да се замислят "ДАЛИ СА ДОБРИ БЪЛГАРИ"- като теб например!!!
Най - хубавото е , че БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО МНОГО ПРЕДИ теб И ЩЕ Я ИМА МНОГО СЛЕД теб !!!
Преди години, на не знам защо наречена БЪЛГАРИЯ земя , дето се е плацикала на няколко морета й дошли "СВИДНИ" гости от комшийска отоманска империя , и толкова сме се "харесали" , че ПЕТСТОТИН години не сме могли "по живо по здраво" да ги изпратим...!
Много ми се иска някак си да "ВИ" върна в това време "ЛИЧНО" да ги посрещатате , да им бъдете "ЦВЕТЕ" на трапезата и "МЕКА ВЪЗГЛАВНИЦА" в леглото!!!
А ние и сега трябва да се "ИЗВИНЯВАМЕ" , че все още се раждаме БЪЛГАРИ , че сме дарили писмо и четмо , че ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ достойно заемат място в историята и тласкат развитието на култура , техника , медицина , спорт и какво ли не още...!
И все пак , "ХУБАВО е" , че те има , ти събуждаш БЪЛГАРСКОТО в някои "позадрямали души" и ги караш да се замислят "ДАЛИ СА ДОБРИ БЪЛГАРИ"- като теб например!!!
Най - хубавото е , че БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО МНОГО ПРЕДИ теб И ЩЕ Я ИМА МНОГО СЛЕД теб !!!
-
- разбира нещата
Ей Балева, майка ти дей*а проста тъпа мръсна гад!
Дано отидеш един ден в Батак и да там да си изкажеш теориите!Да ти покажат какво са правили османците с нас.Как нас са на мъчили така и тебе да те мъчат!
Ща еба майката!
Дано ти вземат гражданството,да не носиш българско име
Един съвет-Никога не доближавай БЪЛГАРИЯ защото ако те видя някъде,някога ще те пребия,тебе и ония шваба!Ще те пребие целия БЪЛГАРСКИ народ,защото ти нямаш право да оскверняваш паметта на всички БЪЛГАРСКИ войни погрижили се ТИ сега да не говориш ТУРСКИ!
Още един път да ти е*а майката!
Извинявам се колеги,но просто много лесно се паля от подобни простащини и не можах да се стърпя.
Извинявам се още веднъж!
Дано отидеш един ден в Батак и да там да си изкажеш теориите!Да ти покажат какво са правили османците с нас.Как нас са на мъчили така и тебе да те мъчат!
Ща еба майката!
Дано ти вземат гражданството,да не носиш българско име

Един съвет-Никога не доближавай БЪЛГАРИЯ защото ако те видя някъде,някога ще те пребия,тебе и ония шваба!Ще те пребие целия БЪЛГАРСКИ народ,защото ти нямаш право да оскверняваш паметта на всички БЪЛГАРСКИ войни погрижили се ТИ сега да не говориш ТУРСКИ!
Още един път да ти е*а майката!
Извинявам се колеги,но просто много лесно се паля от подобни простащини и не можах да се стърпя.
Извинявам се още веднъж!
- emo vasilev
- сериозен играч
Капитан Петко войвода , Време разделно и др. такива филми са направени по безспорни факти исъбития от нашата история
Всички писаници на тая тъпанарка са пълна глупост
Що не вземат вместо да се занимават с историята ни , да си пишат за Хитлер и за другите от тяхната история . Резил - да го напише БЪЛГАРКА