Няма такава налост

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Няма такава налост

Мнение от Ivak »

Вижте това колеги

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1035810

За мен тази жена не е достойна да носи Българско име и да ражда български деца.

Еххх защо не сме в Средновековието за да бъде разкъсана от 4 коня или набита на кол.

Нямам думи да изразя възмущението си :evil: :evil: :evil: :!:

Жената трябва да бъде публично съдена и оставена на милостта на тълпата, демек пребита с камъни или изгорена жива.

Но това си е илюзия.

Та питам аз, в една Америка дали някой оспорва национални исторически събития, или в някоя цивилизована страна.
Веднага ще го посъветват да престане или ще го спрът.
А тука нищо :evil: :evil: :evil:

Госпожо Балева вие нямате право да живеете в България, както и да давате плод или нещо в ползва на нашето общество.
Вие сте съвършенно празен от принадлежност и принципи човек.
Животът Ви и постигнатите мерзости в него не струват нищо.
Срамът който ще оставите за свойте деца или роднини няма да се изтрие с години, но затова ще ви съдят на друго място.

П.С. Цял ден ми е в главата това, чудя се тази жалка женица дали е ходила в църквата в Батак :evil: :cry:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:cry: Чета и не вярвам.......Пак чета и наистина не мога да повярвам! :cry: Преди години пак иамаше такива писаници........искаха да пише в учебниците по история, че не е имало турско робство а било османско присъствие.........! :( Дано г-н Божидар Димитров ги осъди и ги постави на публичен резил :twisted:

"Време разделно" - никога няма да забравя как го изживях този филм! кокви мисли вкара в главатами! :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
mladen71
новобранец
новобранец

Мнение от mladen71 »

Госпожо Балева ,
защо не отидете да изнесете доказателсвата в Батак мисля ,че там ще ви приемат по добре от София ,даже може да вдигнат и тост във "ваша чест" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

п.с. Да и отнемат българското граждансто :twisted: :twisted:
Колеги не съм чувал по голяма наглост.
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

На клада да я изгорят жива пред площада света София :smt076 :smt074 :smt097
който не лови, няма да яде :)
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Абсолютни тъпотии!!!Всеки що-годе запознат с Българската история знае за такива кланета,не само за Баташкото-за жалост!!!И моя роден град дава свидни жертви в края на Януари 1878 г,цели две години след Априлското въстание!?Това е второто по брой на жертвите клане след това в Батак,но този факт е малко известен!Примери като моя-безброй,но да не продължавам,че ми се скапа следобеда :!:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

А може ли да и е..а майката :evil:

Тя сигурно ще иска да отрече, пожарите и кланетата и в КЛИСУРА и ПЕРУЩИЦА :!: :?: :evil:
Тя тая мръсна гад(изчадие) ще отрече героизма и мъжеството на онези БЪЛГАРИ дръзнали да са свободни.

заслужава :axe: :toimonster: :smt067
Последно промяна от ivan_yo на Вто Апр 24, 2007 4:57 pm, променено общо 2 пъти.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

луда

Мнение от Gan4eff »

тази е луда
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Това не мога да повярвам,че (Българка) може да пише такива глупости
Бил съм в църквата на Батак и съм видял как жени лишени от вода са принудени с ръце да копаят дълбока яма до като се покаже вода за да пият.
Ямата мисля,че още е запазена. :?:
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

:evil: :evil: :evil: Тъпа и продажна ОВЦА!!! Не мога да се сетя разумно обяснение на поведението на тази гъска. Абе въобще :vom: :vom: :vom: :vom: :vom: :vom: :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

пууууу,ПУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ :axe: :axe: само който не е виждал детските черепчета,които се тьркалят там и фрактурите от удари по тях,може да плещи подобни простотии....отварат-м/у другото искам да вметна,че османско и турско е различно-ние сме били под ОСМАНСКО,а не под турско главно :idea: повечето са ни мачкали БАШИБОЗУКА-нали се сещате-еничари и секва азиатска измет....рядко редовна турска войска е питала тука-пращали са си бесните кучета да вьршат работа тука-Турция,като тькава сьщесвува едва ли не малко преди освобождението,ам това всьщност нема значение-пууу,на тая да и ебе майката БАШИБОЗУКА :evil:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
spasov
новобранец
новобранец

Мнение от spasov »

Понякога трябва да си напрегнем паметта, за това, което ни учеха нас в училище и да го сравним с това, на които учат днес децата ни. Нещата омекват, фактите се размиват, а мозъците се промиват. Паметта на обществото е много нетрайно нещо и ако не се пази...
http://www.voininatangra.org/modules/PD ... 13&lid=315
Има доста спорни неща в тая книга, но въпреки всичко си струва да се прочете.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Да "госпожо" Балева , така е , права си !!!
Преди години, на не знам защо наречена БЪЛГАРИЯ земя , дето се е плацикала на няколко морета й дошли "СВИДНИ" гости от комшийска отоманска империя , и толкова сме се "харесали" , че ПЕТСТОТИН години не сме могли "по живо по здраво" да ги изпратим...!
Много ми се иска някак си да "ВИ" върна в това време "ЛИЧНО" да ги посрещатате , да им бъдете "ЦВЕТЕ" на трапезата и "МЕКА ВЪЗГЛАВНИЦА" в леглото!!!
А ние и сега трябва да се "ИЗВИНЯВАМЕ" , че все още се раждаме БЪЛГАРИ , че сме дарили писмо и четмо , че ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ достойно заемат място в историята и тласкат развитието на култура , техника , медицина , спорт и какво ли не още...!
И все пак , "ХУБАВО е" , че те има , ти събуждаш БЪЛГАРСКОТО в някои "позадрямали души" и ги караш да се замислят "ДАЛИ СА ДОБРИ БЪЛГАРИ"- като теб например!!!
Най - хубавото е , че БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО МНОГО ПРЕДИ теб И ЩЕ Я ИМА МНОГО СЛЕД теб !!!
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Ей Балева, майка ти дей*а проста тъпа мръсна гад!
Дано отидеш един ден в Батак и да там да си изкажеш теориите!Да ти покажат какво са правили османците с нас.Как нас са на мъчили така и тебе да те мъчат!
Ща еба майката!
Дано ти вземат гражданството,да не носиш българско име :evil: :evil: :evil:
Един съвет-Никога не доближавай БЪЛГАРИЯ защото ако те видя някъде,някога ще те пребия,тебе и ония шваба!Ще те пребие целия БЪЛГАРСКИ народ,защото ти нямаш право да оскверняваш паметта на всички БЪЛГАРСКИ войни погрижили се ТИ сега да не говориш ТУРСКИ!
Още един път да ти е*а майката!

Извинявам се колеги,но просто много лесно се паля от подобни простащини и не можах да се стърпя.
Извинявам се още веднъж!
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Тая да не е била по време на Априлското въстание та се прави на много отворена.На каменния зид в църквата на Батак има кръв на 1м. височина от натрупаните тела на убититеот преди 130г.Каква българка е тая бе :!:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Капитан Петко войвода , Време разделно и др. такива филми са направени по безспорни факти исъбития от нашата история :!: Всички писаници на тая тъпанарка са пълна глупост :twisted: Що не вземат вместо да се занимават с историята ни , да си пишат за Хитлер и за другите от тяхната история . Резил - да го напише БЪЛГАРКА :smt071
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”