Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как си направих колесар и постегнах лодката
Модератор: emo vasilev
Как си направих колесар и постегнах лодката
Не знам дали темата е за тук защото ще кача доста снимки и ще стане малко като проект но понеже съм доста начинаещ ще задавам и много въпроси а този раздел ми се стори най подходящ. Ако модовете обаче решат да я преместят където е нужно нека го направят.
Re: Как си направих колесар и постегнах лодката
Скоро си купих това корито което не е в особено добро състояние но цената беше приемлива а и аз искам да се заиграя с него сам 

преди 10-сетина дена си взех и това двутактово мъниче. Сега знам какво ще кажете че е малък но за сега това ще е. По натам като навляза в по "дълбоки води" ще търся друго.

конектор и помпичка си купих нови

конектор и помпичка си купих нови

Първоначално бях решил да се занимавам първо с лодката но после прецених че най добре ще е да се заема с колесара за да мога да си цопна лодката отгоре и да си работя спокойно. Може и да бъркам но така реших така направих.
Ето и първите покупки по изработката на колесара. Мисля да го направя доста бюджетен и да не влагам много пари но ще видим.

Ето и първите покупки по изработката на колесара. Мисля да го направя доста бюджетен и да не влагам много пари но ще видим.

Намерих на вторични две главини от фиат уно с железни 14 цолови джанти и едно парче дебелостенна тръба и ето го моста

Това сътворих за един след обяд 

Пак от вторични открих един москвич та му задигнах моментално ресорите

Ето още някой друга снимка от работата по колесара

Даже успях да я кача на незавършеният колесар

Ето и в почти завършен вид. В магазина нямаха ролките които исках и като ги докарат ще сложа и тях и ще боядисвам

Даже успях да я кача на незавършеният колесар

Ето и в почти завършен вид. В магазина нямаха ролките които исках и като ги докарат ще сложа и тях и ще боядисвам
И докато си чакам ролките и понеже нямам търпение да я пусна на вода реших да се заема отново с лодката
Доста голяма част от бордовете беше начупена и се нуждаеше от ремонт. Също исках и по дебел и по здрав борд и решух първо от него да почна. Опених го и го оформих за да мога да мажа смолата и стъкломата.

Доста добре ще се получи като нанеса няколко слоя
)

Доста голяма част от бордовете беше начупена и се нуждаеше от ремонт. Също исках и по дебел и по здрав борд и решух първо от него да почна. Опених го и го оформих за да мога да мажа смолата и стъкломата.

Доста добре ще се получи като нанеса няколко слоя

- stefan4etoo
- сериозен играч
Като гледам какъв ентусиазъм имаш ще стане работата

Това ми е мечта от доста време но все не остават пари. Имам още едно хоби да се занимавам с колата и лодката до сега беше на заден план. Сега вече колата е в почти завършен вид и нямам търпение да работя по коритотоstefan4etoo написа:Като гледам какъв ентусиазъм имаш ще стане работата![]()
![]()

Ще моля само ако някой колега има идеи или вижда някакви грешки нека ги сподели тук. Няма да се сърдя ако някъде съм сгрешил и ще гледам да отстранявам проблемите ако има такива. Абе приемам всякакви съвети
Също приемам идеи за някакви бюджетни калници за колесара. Нови всеки може да си ги купи но въпроса е да излезе по евтино и да стане хитро
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Имаш добри ръце - ще се получи мечтата ти.
Ще те следя,ако ми дойде нещо на акъла,ще си го казвам.

Ще те следя,ако ми дойде нещо на акъла,ще си го казвам.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Браво колега, ще следя темата с интерес и като гледам ще стане супер лодката и колесара!
-
- научил се да хвърля

Ще следя с интерес развоя на нещата. Ако имаш въпроси ще помагам!