Днес на Суходол

Модератори: bobopeli, sapuna

ILIAN-64
новобранец
новобранец

Днес на Суходол

Мнение от ILIAN-64 »

Днес набързо решихме със сина да направиме един риболов на Суходол.Взехме набързо захранка и стръв и 9.00 се настанихме с надеждата да спретнем поне някакъв риболов.На бариерата ни посрещнаха двама млади мушморока и след като ни взеха парите ни казаха,че вчера са пуснали много шаран.Какво да кажа,няма пипане.Според мен не кълвеше защо шараните бяха по брега,поне 100-120 парчета.За цял ден 2 каракудки и 5 уклея.Дано да съм помогнал на някого при взимане на решение къде да риболовства.
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Днес на Суходол

Мнение от dragonaz »

Благодаря за информацията. Но какво ще рече, шараните бяха по брега? Лично аз не мога да разбера :)
Някой улови ли шаран докато бяхте на гьола?
Изображение
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Колегата има предвид , че шараните са хвърляли въдиците ( шаран = риболовец ) :D
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Казват че и днес са пускали шарани. Ма преди това са им взели таксата. :evil:
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragonaz »

Спец-костур написа:Колегата има предвид , че шараните са хвърляли въдиците ( шаран = риболовец ) :D
Благодаря за разяснението.
Твърде буквално приемам нещата понякога и не улавям хумора :finga:
Изображение
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gochev86 »

dragonaz написа:
Спец-костур написа:Колегата има предвид , че шараните са хвърляли въдиците ( шаран = риболовец ) :D
Благодаря за разяснението.
Твърде буквално приемам нещата понякога и не улавям хумора :finga:

Пък и не само хумора - ( :finga: )

А за там няма какво да кажа от миналата година съм го отписал вече,все пускат пък то все няма :) шантава работа
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Много правилно :D На две крачки ми е ,но съм го отписал и аз.А като гледам колко шаран има/"риболовец"/всеки ден,явно кълве на някой :wink: на края на деня :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Както казва една поговорка :Блаженни са вярващите.
Изображение
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

И аз Суходол отдавна съм го отписал ..
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
doctorgaro
новобранец
новобранец

Мнение от doctorgaro »

На брега ,ама четете че казва-100-120 парчета-едва ли става въпрос за толкова много риболовци,говори си за рибата,която като я пуснат 2-3 дни се държи така,мота се до брега и не кълве.А иначе е вярно, че от нас по-големи шарани няма,ама тоя Суходол,направо се очудих че още някой ходи там все още? :-o
Аватар
pepi555
фен клуб-скобар

Мнение от pepi555 »

И аз не мога да разбера как може да има толкова мазохисти, колегатами всяка сутрин минава от там и има яко народ особено почивните дни, а за отписването... аз съм го направил много отдавна още като го държеше приятел и такса не съм плащал[color=#BF[/color] и въпреки това
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

Колеги,недейте да пишете тъка ,защото Аз съм свидетел че шарана си кълве и то добре миналата седмица циганчетата до мене ловят на кюспе и хляб а Аз на скъпи захранки и познайте резултата 7-8 шарана за тях а Аз нито удар на шаран само кленчета и каракуди но добри .Риболова на Суходол е доста интересен чуството е да накараш рибата да кълве а не е аквариум все едно си на див водоем трябва си тактика риба има и то доста, но си трябва майсторлък.Аз лично съм редовен клиент на водоема и никога тактиката не е една и съща винаги е различно също тъка оказва влияние и температурата на водата тя там се мини постоянно ,реката където се влива в езерото идва от планината и е доста студена ако е силна реката и водоема е студен и обратното ,затова там риболова е интересен риба има Есетра(която още не е ловена между 2-10кг.)шаран много има ,пъстървата си я ловиш без проблеми разбира се ако я търсиш със стръв за нея и т.н.
С две думи там отиваш и търсиш определена риба с подготовка тогава успеха е сигурен.Не става с една захранка от 2 лева и едни бели да ревеш за шаран просто е несериозно
vasi_1977
новобранец
новобранец

Мнение от vasi_1977 »

boreto1 написа:Колеги,недейте да пишете тъка ,защото Аз съм свидетел че шарана си кълве и то добре миналата седмица циганчетата до мене ловят на кюспе и хляб а Аз на скъпи захранки и познайте резултата 7-8 шарана за тях а Аз нито удар на шаран само кленчета и каракуди но добри .Риболова на Суходол е доста интересен чуството е да накараш рибата да кълве а не е аквариум все едно си на див водоем трябва си тактика риба има и то доста, но си трябва майсторлък.Аз лично съм редовен клиент на водоема и никога тактиката не е една и съща винаги е различно също тъка оказва влияние и температурата на водата тя там се мини постоянно ,реката където се влива в езерото идва от планината и е доста студена ако е силна реката и водоема е студен и обратното ,затова там риболова е интересен риба има Есетра(която още не е ловена между 2-10кг.)шаран много има ,пъстървата си я ловиш без проблеми разбира се ако я търсиш със стръв за нея и т.н.
С две думи там отиваш и търсиш определена риба с подготовка тогава успеха е сигурен.Не става с една захранка от 2 лева и едни бели да ревеш за шаран просто е несериозно
:supz:
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

boreto1 написа:Колеги,недейте да пишете тъка ,защото Аз съм свидетел че шарана си кълве и то добре миналата седмица циганчетата до мене ловят на кюспе и хляб а Аз на скъпи захранки и познайте резултата 7-8 шарана за тях а Аз нито удар на шаран само кленчета и каракуди но добри .Риболова на Суходол е доста интересен чуството е да накараш рибата да кълве а не е аквариум все едно си на див водоем трябва си тактика риба има и то доста, но си трябва майсторлък.Аз лично съм редовен клиент на водоема и никога тактиката не е една и съща винаги е различно също тъка оказва влияние и температурата на водата тя там се мини постоянно ,реката където се влива в езерото идва от планината и е доста студена ако е силна реката и водоема е студен и обратното ,затова там риболова е интересен риба има Есетра(която още не е ловена между 2-10кг.)шаран много има ,пъстървата си я ловиш без проблеми разбира се ако я търсиш със стръв за нея и т.н.
Колега, така като те слушам гьола или е твой или на твои приятели.

Има есетра, която още не е ловена...това си е точно реклама на платено!
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

Redimido написа:
Колега, така като те слушам гьола или е твой или на твои приятели.

Има есетра, която още не е ловена...това си е точно реклама на платено!
Абе щом мангала днес си хвана есетра на пружината кво ти кажа една жена 5 шарана по 1.5-2кг аз си бях с 3 каракуди и не е мой гиол а си плащам като всеки друг и когато ходите си носете билетите
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”