Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Днес на Суходол
Днес на Суходол
Днес набързо решихме със сина да направиме един риболов на Суходол.Взехме набързо захранка и стръв и 9.00 се настанихме с надеждата да спретнем поне някакъв риболов.На бариерата ни посрещнаха двама млади мушморока и след като ни взеха парите ни казаха,че вчера са пуснали много шаран.Какво да кажа,няма пипане.Според мен не кълвеше защо шараните бяха по брега,поне 100-120 парчета.За цял ден 2 каракудки и 5 уклея.Дано да съм помогнал на някого при взимане на решение къде да риболовства.
- dragonaz
- научил се да хвърля
Re: Днес на Суходол
Благодаря за информацията. Но какво ще рече, шараните бяха по брега? Лично аз не мога да разбера 
Някой улови ли шаран докато бяхте на гьола?

Някой улови ли шаран докато бяхте на гьола?

- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Колегата има предвид , че шараните са хвърляли въдиците ( шаран = риболовец ) 

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Казват че и днес са пускали шарани. Ма преди това са им взели таксата. 

- dragonaz
- научил се да хвърля
Благодаря за разяснението.Спец-костур написа:Колегата има предвид , че шараните са хвърляли въдиците ( шаран = риболовец )
Твърде буквално приемам нещата понякога и не улавям хумора

- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
dragonaz написа:Благодаря за разяснението.Спец-костур написа:Колегата има предвид , че шараните са хвърляли въдиците ( шаран = риболовец )
Твърде буквално приемам нещата понякога и не улавям хумора
Пък и не само хумора - (

А за там няма какво да кажа от миналата година съм го отписал вече,все пускат пък то все няма

If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Много правилноСпец-костур написа:Колегата има предвид , че шараните са хвърляли въдиците ( шаран = риболовец )

Всичко може,но не всеки го можe.

- kostura_24
- ще става разбирач
И аз Суходол отдавна съм го отписал ..
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- новобранец
На брега ,ама четете че казва-100-120 парчета-едва ли става въпрос за толкова много риболовци,говори си за рибата,която като я пуснат 2-3 дни се държи така,мота се до брега и не кълве.А иначе е вярно, че от нас по-големи шарани няма,ама тоя Суходол,направо се очудих че още някой ходи там все още? 

И аз не мога да разбера как може да има толкова мазохисти, колегатами всяка сутрин минава от там и има яко народ особено почивните дни, а за отписването... аз съм го направил много отдавна още като го държеше приятел и такса не съм плащал[color=#BF[/color] и въпреки това
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги,недейте да пишете тъка ,защото Аз съм свидетел че шарана си кълве и то добре миналата седмица циганчетата до мене ловят на кюспе и хляб а Аз на скъпи захранки и познайте резултата 7-8 шарана за тях а Аз нито удар на шаран само кленчета и каракуди но добри .Риболова на Суходол е доста интересен чуството е да накараш рибата да кълве а не е аквариум все едно си на див водоем трябва си тактика риба има и то доста, но си трябва майсторлък.Аз лично съм редовен клиент на водоема и никога тактиката не е една и съща винаги е различно също тъка оказва влияние и температурата на водата тя там се мини постоянно ,реката където се влива в езерото идва от планината и е доста студена ако е силна реката и водоема е студен и обратното ,затова там риболова е интересен риба има Есетра(която още не е ловена между 2-10кг.)шаран много има ,пъстървата си я ловиш без проблеми разбира се ако я търсиш със стръв за нея и т.н.
С две думи там отиваш и търсиш определена риба с подготовка тогава успеха е сигурен.Не става с една захранка от 2 лева и едни бели да ревеш за шаран просто е несериозно
С две думи там отиваш и търсиш определена риба с подготовка тогава успеха е сигурен.Не става с една захранка от 2 лева и едни бели да ревеш за шаран просто е несериозно
boreto1 написа:Колеги,недейте да пишете тъка ,защото Аз съм свидетел че шарана си кълве и то добре миналата седмица циганчетата до мене ловят на кюспе и хляб а Аз на скъпи захранки и познайте резултата 7-8 шарана за тях а Аз нито удар на шаран само кленчета и каракуди но добри .Риболова на Суходол е доста интересен чуството е да накараш рибата да кълве а не е аквариум все едно си на див водоем трябва си тактика риба има и то доста, но си трябва майсторлък.Аз лично съм редовен клиент на водоема и никога тактиката не е една и съща винаги е различно също тъка оказва влияние и температурата на водата тя там се мини постоянно ,реката където се влива в езерото идва от планината и е доста студена ако е силна реката и водоема е студен и обратното ,затова там риболова е интересен риба има Есетра(която още не е ловена между 2-10кг.)шаран много има ,пъстървата си я ловиш без проблеми разбира се ако я търсиш със стръв за нея и т.н.

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, така като те слушам гьола или е твой или на твои приятели.boreto1 написа:Колеги,недейте да пишете тъка ,защото Аз съм свидетел че шарана си кълве и то добре миналата седмица циганчетата до мене ловят на кюспе и хляб а Аз на скъпи захранки и познайте резултата 7-8 шарана за тях а Аз нито удар на шаран само кленчета и каракуди но добри .Риболова на Суходол е доста интересен чуството е да накараш рибата да кълве а не е аквариум все едно си на див водоем трябва си тактика риба има и то доста, но си трябва майсторлък.Аз лично съм редовен клиент на водоема и никога тактиката не е една и съща винаги е различно също тъка оказва влияние и температурата на водата тя там се мини постоянно ,реката където се влива в езерото идва от планината и е доста студена ако е силна реката и водоема е студен и обратното ,затова там риболова е интересен риба има Есетра(която още не е ловена между 2-10кг.)шаран много има ,пъстървата си я ловиш без проблеми разбира се ако я търсиш със стръв за нея и т.н.
Има есетра, която още не е ловена...това си е точно реклама на платено!
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе щом мангала днес си хвана есетра на пружината кво ти кажа една жена 5 шарана по 1.5-2кг аз си бях с 3 каракуди и не е мой гиол а си плащам като всеки друг и когато ходите си носете билетитеRedimido написа:Колега, така като те слушам гьола или е твой или на твои приятели.boreto1 написа:Колеги,недейте да пишете тъка ,защото Аз съм свидетел че шарана си кълве и то добре миналата седмица циганчетата до мене ловят на кюспе и хляб а Аз на скъпи захранки и познайте резултата 7-8 шарана за тях а Аз нито удар на шаран само кленчета и каракуди но добри .Риболова на Суходол е доста интересен чуството е да накараш рибата да кълве а не е аквариум все едно си на див водоем трябва си тактика риба има и то доста, но си трябва майсторлък.Аз лично съм редовен клиент на водоема и никога тактиката не е една и съща винаги е различно също тъка оказва влияние и температурата на водата тя там се мини постоянно ,реката където се влива в езерото идва от планината и е доста студена ако е силна реката и водоема е студен и обратното ,затова там риболова е интересен риба има Есетра(която още не е ловена между 2-10кг.)шаран много има ,пъстървата си я ловиш без проблеми разбира се ако я търсиш със стръв за нея и т.н.
Има есетра, която още не е ловена...това си е точно реклама на платено!