Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

10 часа на дъжда :)
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
10 часа на дъжда :)
Здравейте,
за вчера с колегата бяхме решили да направим едно скромно Панчарево, поради липсата на финанси за бензин за извънсофийски риболов
времето ужасно, но пък предпоследната седмица преди забраната не можеше да я пропуснем....
В 8 часа бяхме на гьола с надеждата за някоя друга червеноперка....да обаче до 10 часа нито едно пипане....какво да правим? да си ходим ли? питаме се, питаме се и накрая решихме да отидем на платеното на плажа....обадих се на приятелката ми да има готовност да ни донесе пари, че ако хванем пъстърва, задължително се взима, както и стана...
Там поне си поначесахме крастата....от време на време кълвеше по някоя пъстърва...Стефан хвана и два шарана, от които единия беше 3,1 кг. За деня от водата извадихме и пет пъстърви с общо тегло 2,75 кг. Няколко успяха и да скъсат преди да стигнат до кепа. Дъжда не спря абсолютно през целия ден, но с дъждобраните и удоволствието от риболова, макар и на платено, стояхме до 17 часа
за вчера с колегата бяхме решили да направим едно скромно Панчарево, поради липсата на финанси за бензин за извънсофийски риболов

В 8 часа бяхме на гьола с надеждата за някоя друга червеноперка....да обаче до 10 часа нито едно пипане....какво да правим? да си ходим ли? питаме се, питаме се и накрая решихме да отидем на платеното на плажа....обадих се на приятелката ми да има готовност да ни донесе пари, че ако хванем пъстърва, задължително се взима, както и стана...

Там поне си поначесахме крастата....от време на време кълвеше по някоя пъстърва...Стефан хвана и два шарана, от които единия беше 3,1 кг. За деня от водата извадихме и пет пъстърви с общо тегло 2,75 кг. Няколко успяха и да скъсат преди да стигнат до кепа. Дъжда не спря абсолютно през целия ден, но с дъждобраните и удоволствието от риболова, макар и на платено, стояхме до 17 часа

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
Re: 10 часа на дъжда :)
и още три снимки
Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- kostura_24
- ще става разбирач
Бpаво !
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- ще става разбирач
Браво.Колега интересува ме стола от снимката,каква марка е колко струва и дали е удобен. Благодаря.
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
много е удобен, но пък няма облекалка...можеш да му променяш височината на всяко краче по отделно, спрямо терена да ти стои хоризонталноfisherman555 написа:Браво.Колега интересува ме стола от снимката,каква марка е колко струва и дали е удобен. Благодаря.

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Ама ви е сърбяло мъжката
Еваларка!

браво 

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Екстра риПки...
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!