Костур , Кефал , Карабалък абе всичко без шаран куркуд !

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
BAT TODOR RIBARA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BAT TODOR RIBARA »

кажи ми ти някои с шаран дето не се пла6та рибата около пловдив и 6те ти кага каде да си хване6 кефали
Аватар
BAT TODOR RIBARA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BAT TODOR RIBARA »

начи за ме4ката имам информаcия кефали и едри дайе имало пробваи там 6те напраи6 риба
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Колега, вярно му е инфото според мен :D Миналата неделя колега на пружина изкара 5 добри кефала на Мечка :D (И една каракуда, нищо друго)! Каза ми, че на ръкава вадели на кус-кус и жито! :D
joco

Re: Костур , Кефал , Карабалък абе всичко без шаран куркуд !

Мнение от joco »

xenohаck написа:С риск да стана банален отварям нова тема ! Водоем около Пловдив където ПОЧТИ НЯМА ШАРАН , КАРАКУДА И ЧЕРВЕНОПЕРКА ! Платен скъп евтин все ми е тая само да има Костур , Кефал , Карабалък , Сом , АМУР !

Който ми даде точна и верна информация Има от мене една хубава бутилка пиене по негово предпочитание !
Не е точно до Пловдив,ама ти е близо-Бошуля,Пазарджишко.Костур,щука,лин-това съм вадил.Чувал съм и за сом.Шаран-дивак има,но той не те интересува.Като бонус-има и доста големи раци :oops: :shock: :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”