Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблера нали трябва да стои на повърхността?
Модератор: emo vasilev
- zapalen_92
- разбира нещата
Воблера нали трябва да стои на повърхността?
Здравеите.
Искам да ви попитам воблера трябва да стои на повурхността или да е под водата?
И ако трябва да е под водата кажете как да го направя така че да потъне?И как от какво да си направя това което е отпред,/прилича на нещо пласмасово/?
Благодаря:)
Искам да ви попитам воблера трябва да стои на повурхността или да е под водата?
И ако трябва да е под водата кажете как да го направя така че да потъне?И как от какво да си направя това което е отпред,/прилича на нещо пласмасово/?
Благодаря:)
- zapalen_92
- разбира нещата
Благодаря
Значи разбрах вече.Стана ми ясно,само че ще ми е зор да си намеря този плексиглас
струва ми се че не знам какво представлява и за какво се изпозва че да знам каде да го тарся?кайете ми плс:)

- zapalen_92
- разбира нещата
:))
Това с перката здраво:):):):)
Защо бе като имаш материалите стажа ма на мен ми е трудност поксипласта:))))
Някои ако знае от каде мога да си намеря м ще сам му благодарен:)))
Защо бе като имаш материалите стажа ма на мен ми е трудност поксипласта:))))
Някои ако знае от каде мога да си намеря м ще сам му благодарен:)))
-
- разбира нещата
Това дето искаш да си го направиш-пробваи от бутилка от кола да речем,по-точно одрежи там до гърлото,хем е по-дебело,хем си има и добра извивка.
Инъче воблерите са плуващи и потъващи.има и такива с неутрална плаваемост.Плаващите стоят на повърхността и при тяхното придърпване се "гмуркат"надолу и колкото е по-голяма лопатката толкова повече се гмуркат.С потъващите работата малко стои като при блесните-потъват от самосебе си.При неутралните ,когато го водиш и направиш да речем кратка пауза застиват намясто или започват съвсем леко(плавно) потъване/изплуване.Е тогава често има и удър.
Това е общо взето.
ако сам ще си правиш воблер е малко трудно да оцелиш ъгъла на лопатката спрямо воблера,но много хора си ги правят сами воблерите и имат много добри попадения.
Късмет
Инъче воблерите са плуващи и потъващи.има и такива с неутрална плаваемост.Плаващите стоят на повърхността и при тяхното придърпване се "гмуркат"надолу и колкото е по-голяма лопатката толкова повече се гмуркат.С потъващите работата малко стои като при блесните-потъват от самосебе си.При неутралните ,когато го водиш и направиш да речем кратка пауза застиват намясто или започват съвсем леко(плавно) потъване/изплуване.Е тогава често има и удър.
Това е общо взето.
ако сам ще си правиш воблер е малко трудно да оцелиш ъгъла на лопатката спрямо воблера,но много хора си ги правят сами воблерите и имат много добри попадения.
Късмет

-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
- чуруликпенчо
- сериозен играч