Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Оризари, Пловдивско
Модератор: sapuna
Язовир Оризари, Пловдивско
Здравейте колеги,
Имате ли някаква актуална информация за Оризари, Пловдивско?
Положението изглежда трагично там. Чия собственост е и какви са тия мутри дето са се настанили до бившия кей (който сега е изкъртен)?
А знаете ли защо махнаха влечката?
Като малък съм прекарвал цели седмици там и сега, като го гледам ме боли сърцето!
Типично за България, такава красота тъне в разруха и се ползва от бракониери и мутри, които си изхвърлят боклуците там!
Благодаря ви предварително!
Имате ли някаква актуална информация за Оризари, Пловдивско?
Положението изглежда трагично там. Чия собственост е и какви са тия мутри дето са се настанили до бившия кей (който сега е изкъртен)?
А знаете ли защо махнаха влечката?
Като малък съм прекарвал цели седмици там и сега, като го гледам ме боли сърцето!
Типично за България, такава красота тъне в разруха и се ползва от бракониери и мутри, които си изхвърлят боклуците там!
Благодаря ви предварително!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Язовир Оризари, Пловдивско
Влека отдавна не съществува.Някакъв баровец се е настанил там с няколко водни колелета.Иначе,за риболов,си е свободен водоем и извън забраната си го посещавам от време на време.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Това,ако е вярно,сигурно е от скоро.За първи път го чувам.
Много жалко.Не останаха свободни водоеми около Пловдив.
Много жалко.Не останаха свободни водоеми около Пловдив.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Предпоследното мнение на колегата,не е вярно.Оризарето не може да се вземе,защото е на няколко различни собственика и е с неизяснен статут...............още по-малко,пък и пъстърва да гледат в него,с този беден кислороден режим през лятото,трябва да са пили газ.
валатът не най-лошото нещо на света
ПЕЛИКАНЕ, дори не мога да те нарека колега, ама би ли ми обяснил какво прави моят аватар на твоят профил. Какво те накара да направиш такова ненормално нещо?!?
Ако ми беше познат, щях да го приема като шега, но аз не те познавам и постъпката ти е меко казано престъпно нагла и просташка.
ОЧАКВАМ НЕЗАБАВНО ДА ПРЕМАХНЕШ СНИМКАТА МИ ОТ ПРОФИЛА СИ!!!
Ако това не се случи, ще помоля администраторите да се намесят.
Ако ми беше познат, щях да го приема като шега, но аз не те познавам и постъпката ти е меко казано престъпно нагла и просташка.
ОЧАКВАМ НЕЗАБАВНО ДА ПРЕМАХНЕШ СНИМКАТА МИ ОТ ПРОФИЛА СИ!!!
Ако това не се случи, ще помоля администраторите да се намесят.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- разбира нещата
Сигурно иска да ти е дубльор...vatus56 написа:...... ама би ли ми обяснил какво прави моят аватар на твоят профил. ...

- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Оризари вече е взето!!!
Честито пловдивчани!!!
Честито пловдивчани!!!
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
лошо.....
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колеги,някой случайно минавал ли е да провери тази работа с отдаването на язовира под аренда?Дали е вярно или е някакъв майтап (надявам се)
.

-
- разбира нещата
На 100 % е вярно
Има тебели -" Спортен Риболов "

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ще стане ясно,но кога,не знам,като цяло,някой е сключил договор за аренда със Сепарации АД и щял да прави да прави водоем за спортен риболов и промишлено садково отглеждане на риба..........не знаех,че рибата в езерото била на Сепарации АД,иначе нямаше да го зарибявам лично от Марица,редно е сега да се излови рибата от езерото в присъствието на представители на ИАРА и с нея да се зариби река Марица,пък новия собственик,да си го зариби наново и да си определи условията,които ако ни харесат ще го посещаваме и за в бъдеще.
валатът не най-лошото нещо на света
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
На 100 % съм съгласен с мнението на колегата.аксел написа:Ще стане ясно,но кога,не знам,като цяло,някой е сключил договор за аренда със Сепарации АД и щял да прави да прави водоем за спортен риболов и промишлено садково отглеждане на риба..........не знаех,че рибата в езерото била на Сепарации АД,иначе нямаше да го зарибявам лично от Марица,редно е сега да се излови рибата от езерото в присъствието на представители на ИАРА и с нея да се зариби река Марица,пък новия собственик,да си го зариби наново и да си определи условията,които ако ни харесат ще го посещаваме и за в бъдеще.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Камене,мнозина мои познати и лично аз сме пуснали стотици шаранчета,хиляди перки,кефали.Жалко за този водоем,а за предложението ти за рибата 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....