Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване- закриване в едно.
- antivik
- кандидат преподавател
Откриване- закриване в едно.
Здравейте всички лични и виртуални познати, приятели, авери и просто въдичари. Скоро не съм се появявал тъдява и реших, ей така да тракна няколко реда, да не ме забравите, дет се вика
. От раз обяснявам защо е откриване- закриване, защото за част от групата това си беше първото излизане с преспиване, а закриването - понеже дойде забраната
.
Темичката се позабави малко поради ред обективни и субективни причини като скапване компа, преинсталации, че и малко мързел
.
Аз както винаги, когато е с коли съм куфар, та местоназначението си ми беше пълна тайна - къдет ме закарат там. Стръв основно торен чръв, захранки купени разне+царевица мешана с коноп/де я размятахме с ракетите. В излета имаше от всичко по малко и добро прекарване, и дъжд/синоптиците ни излъгаха-даваха го за неделя/, и рибета основно дребни каракудета, костурета и бабета - тук таме някой тлъст СЛЪНЧАК.
Приятно гледане/макар и доста кратичко/:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Rj2GmWFH9PI?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Rj2GmWFH9PI?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Темичката се позабави малко поради ред обективни и субективни причини като скапване компа, преинсталации, че и малко мързел

Аз както винаги, когато е с коли съм куфар, та местоназначението си ми беше пълна тайна - къдет ме закарат там. Стръв основно торен чръв, захранки купени разне+царевица мешана с коноп/де я размятахме с ракетите. В излета имаше от всичко по малко и добро прекарване, и дъжд/синоптиците ни излъгаха-даваха го за неделя/, и рибета основно дребни каракудета, костурета и бабета - тук таме някой тлъст СЛЪНЧАК.
Приятно гледане/макар и доста кратичко/:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Rj2GmWFH9PI?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Rj2GmWFH9PI?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
Re: Откриване- закриване в едно.
Хубав риболов и репортаж.Дано дъжда да не е разредил много ракията.
Хайде наздраве за закриването. 

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Страхотен репортаж , както винаги! 

"The more you know, the less you carry"
- Антон Тонев
- сериозен играч
Как можа бе, как можа
.Баш това дето го прибирам на ръка ли пусна.Отиде 20 метра корда.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Направи ми впечатление, че повода на фидера беше доста дълъг 50-60см може би?
Интересува ме експериментирахте ли с по-къс повод на фидера? И дали е било резултатно евентуално?
Интересува ме експериментирахте ли с по-къс повод на фидера? И дали е било резултатно евентуално?
Брате,Антивик,най-после ,след дълго отсъствие и лично мое очакване,ни направи съпричастни на един добър риболовен излет с приятели!
А най-приятните излети са тези,които са с верни дружки,като от своя страна се превръщат в незабравими мигове!

А най-приятните излети са тези,които са с верни дружки,като от своя страна се превръщат в незабравими мигове!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vesko1
- сериозен играч
Ашколсун групата.Да сте живи и здрави и се гответе за откриването,че шараньете ви чакат.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Антон Тонев написа:Как можа бе, как можа.Баш това дето го прибирам на ръка ли пусна.Отиде 20 метра корда.

Последно промяна от antivik на Съб Апр 20, 2013 12:42 pm, променено общо 1 път.
- antivik
- кандидат преподавател
А Весе, то това беше една от целите,/забравих да го пиша в темата/ да си сефтосаме новопридобивките. При мен почти всичко - сопи, макари, сигнализатори, оптегачи, стойка, калъф за сопи. Оказа се всичко О.К.Vesko1 написа:Ашколсун групата.Да сте живи и здрави и се гответе за откриването,че шараньете ви чакат.
- antivik
- кандидат преподавател
Ми, аз карах с малко по-къс повод, общо взето кълването си беше еднакво, хеле на другата сутрин, кога задейства конопа и захранката.kutinchev написа:Направи ми впечатление, че повода на фидера беше доста дълъг 50-60см може би?
- pacho109
- сериозен играч
Това на залива на Широко поле ми се вижда че е
А , относно повода на фидера и мене ми се струва дълъг за язовир 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Антон Тонев
- сериозен играч
Повода беше около 70 санта.Пробвах първо с по къс повод, но имаше доста трева,и затова минах на по дълъг.Освен туй, макар с Виктор да бяхме на 5-6 метра един от друг, и да хвърляхме на почти еднакво разтояние, точно пред мен имаше някакъв праг.Да при мен кълванетата бяха по начесто, и си го обяснявам с този праг.Това не беше единственото късане.Дадах фира поне 3-4 монтажа.
ПП,Да Паче,под трите високи тополи на Широко поле.Под завода за бойлери.
ПП,Да Паче,под трите високи тополи на Широко поле.Под завода за бойлери.
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
супер репортаж е с това уникално клипче 

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Димо чак се е разпял на последните кадри
)

Когато няма риба.......не кълве!