Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

бензинов примус "ШМЕЛЬ"
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- научил се да хвърля
бензинов примус "ШМЕЛЬ"
горд собствеик съм на такъв примус. Работи на бензин, и мога да кажа, че е по-добър от газови котлони. Има единствен недостатък - необходимо е предварително подгряване. И ако се свикне с този недостатък, е перфектен за походни условия.
А ,има и втори недостатък.... падат му частите, и затова моят сега е без металната капачка с дюзи. Та, сега си търся такъв. Или части към него...
А ,има и втори недостатък.... падат му частите, и затова моят сега е без металната капачка с дюзи. Та, сега си търся такъв. Или части към него...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- CrossFire
- разбира нещата
Re: бензинов примус "ШМЕЛЬ"
Какво ще рече "предварително подгряване" ?
Какви са плюсовете пред газовия котлон?
Благодаря!
Какви са плюсовете пред газовия котлон?
Благодаря!

- bojinov_86
- новобранец
Да добавя ... и аз имах такъв боклук - изхвърлих го.... ! Има още един недостатък и това беше ,че постоянно смърди от него на бензин все от някъде таеше... Купих си едни оригинален газов и край !
Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
-
- научил се да хвърля
подгряването става със наливането на спирт за горене в едно лигенче, което не се вижда от снимката. А, плюсовете които аз виждам, е че се влияе по-малко от вятър, и огъня е по-силен. Да не говорим за габарити, и независимост при доливане на гориво.
А, за смърдене..не знам как смърди, след като моят е здрав, и не тече отникъде. Може би , след време и при мен ще засмърди, но засега се държи. Ще се радвам ако някой колега преди да си изхвърли неговият ми продаде въпросната чашка...
А, за смърдене..не знам как смърди, след като моят е здрав, и не тече отникъде. Може би , след време и при мен ще засмърди, но засега се държи. Ще се радвам ако някой колега преди да си изхвърли неговият ми продаде въпросната чашка...

С извинение към колегата,но това са отживелици.
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!