Безброй уклеи на яз. Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Martin Angelkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Безброй уклеи на яз. Искър

Мнение от Martin Angelkov »

Здравейте колеги,
вчера реших да направя може би последния си излет преди забраната на яз. Искър. Алармата беше навита за 4:00 и в 4:35 бях натоварил багажа в колата и гас... Минах за кафе през бензиностанциата и потеглих към целта... направи ми впечатление как на колата и ставаше доста студено, минавайки през дефилето :lol:

http://prikachi.com/images.php?images/92/6105092p.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/95/6105095B.jpg

До водата се настаних около 6 часа....приготовления на такъми, захранки и тн. и около 7 зачаках...да, обаче до 9:30 нито едно пипване, а и почти бях умрял от студ...от дясно на мен имаше колеги със сериозен арсенал с фидери в ръце и хващаха доста добри (поне от мойта гледна точна) платики :)...мислех си "нищо, и на моя мач ще му дойде времето" .... така и стана: малко преди 10 часа се започна доста резултатен риболов на улеи.... бях с 3 гр. плувка и като видях какво се събра на мойта захранка и веднага смених с 1 гр. и 14-ка камасан B511....от там нататък гол след гол....супер кеф, въпреки, че не отидох с цел уклеи...около 13 часа вече бях хванал достатъчно и реших да се прибирам...тръгнах си с 39 броя, а ако бях останал и след обяд сигурно щяха да са около 200 :shock: но няма смисъл.... тези, които имах вече ми бяха напълно достатъчни за днес за мачовете по ТВ :)
пп: на последната снимка се виждат цигари, но всичките, заедно с останалите ми боклуци са събрани и изхвърлени, както винаги!
Наслука!
1.jpg
1.jpg (237.53 KiB) Преглеждано 1838 пъти
2.jpg
2.jpg (148.91 KiB) Преглеждано 1838 пъти
3.jpg
3.jpg (227.7 KiB) Преглеждано 1838 пъти
Последно промяна от Martin Angelkov на Нед Апр 21, 2013 5:09 pm, променено общо 1 път.
Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Re: Безброй улеи на яз. Искър

Мнение от nikolaiiliew »

Уклейомания :lol: Браво за излета и евала за събирането на боклука! :prayer:
Последно промяна от nikolaiiliew на Нед Апр 21, 2013 8:40 pm, променено общо 1 път.
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Re: Безброй уклеи на яз. Искър

Мнение от pano64 »

И аз вчера събирах на колеги боклузите.Евала за уклеите.
Изображение
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Адмирации :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Яко чаушани ;) Ще се лее бира :D
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Уклея си е пролетна риба, задължително е да се направи една трапеза :drinkers:
Не искам да звуча менторски, но ако целта ти е била платика, а си нацелил уклей, то задължително имаш грешки в монтажа и захранката :idea:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

Уклей-това е рибата:supz:
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
Martin Angelkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

naskobo написа:Уклея си е пролетна риба, задължително е да се направи една трапеза :drinkers:
Не искам да звуча менторски, но ако целта ти е била платика, а си нацелил уклей, то задължително имаш грешки в монтажа и захранката :idea:
имам, така е....въобще не съобразих да си подготвя такъм за дъно, а пред мен беше доста дълбоко... дори и подвижна плувка не можех да сложа, че съм си загубил силиконовите стоперчета, а не знам как се прави стопер-възел :roll:
Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Хубав риболов си направил. :)
Martin Angelkov написа: имам, така е....въобще не съобразих да си подготвя такъм за дъно, а пред мен беше доста дълбоко... дори и подвижна плувка не можех да сложа, че съм си загубил силиконовите стоперчета, а не знам как се прави стопер-възел :roll:
Все едно връзваш кука с лопатка на повод, основното влакно ти се явява като рамото на куката.

Ето и нагледно:
Изображение

Задължително оставяш "мустачките" по-дълги. Важно при риболова на платика е стръвта да ти лежи на дъното. :drinkers:
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Martin Angelkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

благодаря ти, колега :prayer:
Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”