Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Арката......
На Арката......
Здравейте ,днес с Бобката направихме излет на въпросния канал -резултата беше по-скоро скромен ,но пък си прекарахме страхотно. Ловихме на плувка с директни шестици - кълвеше основно на бял червей .Всички рибета са пуснати обратно

линк с релийза - http://www.youtube.com/watch?v=TzsqR7xA ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; Поздрави

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: На Арката......
Eкстра,за канала като улов.Много добра подготовка като стръв,евала,но за постната стръв/жито,царевица/ е още рано 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
Браво,момци!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Екстра излет!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ivos
- научил се да хвърля
Браво колега
и ние с брато ловихме в неделя, но спрямо миналата седмица беше много слабо, а и каракуда не можахме да хванем, а миналата седмица излезе една над килограм. Не знам къде отидоха кленовете, при тебе излезе ли клен?

- Bob Nudd
- ще става разбирач
Този път големите кленове ги нямаше при нас, само едно кленче около 200 грама.ivos написа:Браво колегаи ние с брато ловихме в неделя, но спрямо миналата седмица беше много слабо, а и каракуда не можахме да хванем, а миналата седмица излезе една над килограм. Не знам къде отидоха кленовете, при тебе излезе ли клен?
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
Аз бях в неделята откъм с. Беланица и беше зле. На Арката две дребни бабки а на канала при помпената нищо. Всички Колеги се оплакаха . Но твоите снимки показват , че който си го може е майстор.Само не разбрах на самата река ли си бил или на някой от каналите? Колкото до кленовете защо са изчезнали - мисля че ги е ударил "любовният хормон" и просто спират да се хранят , както ще се случи с всички рибоци. След като хвърлят хайвера ще се завърнат гладни , гладни и ще се реваншират за "капотата" на рибарите.
Наслука
Наслука
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
колеги извинете че задавам такъв въпрос но на арката не ли забранен риболова вече..?
Забранен е от 1 Майpes написа:колеги извинете че задавам такъв въпрос но на арката не ли забранен риболова вече..?
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Батко Емо
- разбира нещата
Айде да добавим '' и каналите до нея".До 15 юни те са разрешени!Освен деж.каракуди от миналата година се носят слухове за добър риболов на лин.
Некой от радомирските майстори може да напише нещо по въпроса