Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Мнение за сервиз...
Модератор: emo vasilev
Мнение за сервиз...
Здравейте Колеги...Искам да се допитам до мнението Ви за отваряне,на сервиз за макари Шимано...До сега тази дейност я извършвах в къщи но обажданията зачестиха,и е време за конкретно помещение с конкретна цел...Доста Колеги са ползвали услугите ми,и мисля,че впечатленията са доста добри..Та въпроса ми следния.....
Има ли нужда от такова начинание,и като цяло заслужавали си....???
Основната дейност ще е ремонт с оригинални яп.части за всички модели JDM на Шимано с преден аванс.Както и профилактика,и обслужване с висококачествени греси,и масла..
Стелла,Туин,Ексенс,Кардиф,Сефия,Рарениум,Насци,Ванкуиш.Енгетсу.Комплекс и т.н..
За европейските модели само обслужване без части...Просто няма,а и да има са много скъпи..
Дейноста се отнася,и за други марки като Дайва без твзи с магнитното масло.Риоби,Абу и др..
За момента се въздържам от шимана със заден аванс но от по-новите модели..Причината е,че не разполагам с един конкретен инструмент който помага за разглабянето..
Това са макари от рода,на Туин,Ексейдж,и др.подобни със златистия пръстен пред копчето за аванса...
Това е за сега..Очаквам,и съм благодарен за мненията Ви...
На по-късен етап ще пусна реклама в която ще обясня,и дам подробности...
Късмет,и Успехи...
Има ли нужда от такова начинание,и като цяло заслужавали си....???
Основната дейност ще е ремонт с оригинални яп.части за всички модели JDM на Шимано с преден аванс.Както и профилактика,и обслужване с висококачествени греси,и масла..
Стелла,Туин,Ексенс,Кардиф,Сефия,Рарениум,Насци,Ванкуиш.Енгетсу.Комплекс и т.н..
За европейските модели само обслужване без части...Просто няма,а и да има са много скъпи..
Дейноста се отнася,и за други марки като Дайва без твзи с магнитното масло.Риоби,Абу и др..
За момента се въздържам от шимана със заден аванс но от по-новите модели..Причината е,че не разполагам с един конкретен инструмент който помага за разглабянето..
Това са макари от рода,на Туин,Ексейдж,и др.подобни със златистия пръстен пред копчето за аванса...
Това е за сега..Очаквам,и съм благодарен за мненията Ви...
На по-късен етап ще пусна реклама в която ще обясня,и дам подробности...
Късмет,и Успехи...
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Мнение за сервиз...
Аз като доволен от дейноста ти - сервизиране, преглед и смазване - ти казвам скачай смело в начинанието. Няма и да забравя как "възкреси" едно за мен изгубено Power aero.
Успех.
Успех.

- te4osoma
- разбира нещата
Аз като човек ползвал услугите на Румен/artaks/ твърдо заставам зад идеята ..според мен има нужда от такава услуга ,която в лицето на Румен се извършва супер професионално и кадърно.Лично аз си оставам редовен и доволен клиент
Поздрави и успех пожелавам Румба

Поздрави и успех пожелавам Румба

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
Давай, Румба!artaks написа:Доста Колеги са ползвали услугите ми,и мисля,че впечатленията са доста добри..Та въпроса ми следния..
Всеки би искал макарата му да е минала през читави ръце, така че бързо ще си натрупаш клиенти, само да не започнеш да връщаш заради липса на време

Успех в начинанието!

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

+1capetano написа: Давай, Румба!
Всеки би искал макарата му да е минала през читави ръце .....
Успех в начинанието!

Споделям мнението напълно! С кеф бих си оставил макарата за сервизиране в такъв профилиран сервиз!
Когато водата ти стигне до устата – горе главата!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
твърдо съм За като знам аз колко стари хубави макари имам...
-
- новобранец
Подкрепям!
Не разбрах моя горкичък стар японски "заден" Страдик дали би го огряло, но принципно идеята си заслужава!
Кураж и успех желая!
Не разбрах моя горкичък стар японски "заден" Страдик дали би го огряло, но принципно идеята си заслужава!
Кураж и успех желая!

Ще го огрее....Brevering написа:Подкрепям!
Кураж и успех желая!

-
- вече хвърля и на тежко
Ако си от Софето, ш'та ползвам!
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Подкрепям с две ръце!
Непознавам друг човек,който може от обикновенната Стела FA да направи Стела PG,а ти го направи,и смея да твърда по-добре от оригиналното PG.Неможе такъв човек да не успее,желая ти успех в начинанието,ще бъда един от най-редовните ти клиенти!

Непознавам друг човек,който може от обикновенната Стела FA да направи Стела PG,а ти го направи,и смея да твърда по-добре от оригиналното PG.Неможе такъв човек да не успее,желая ти успех в начинанието,ще бъда един от най-редовните ти клиенти!
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Като откриеш инструмента имам един Ексейдж за тебе 

Блаодаря Ви колеги...За сега работя все още в домашна обстановка...
Приемам поръчки с предварителна уговорка по телефона..0885501357.....
Поздрави,и Късмет....
Поздрави,и Късмет....
Да.....6tukara написа:Колега от София ли си
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И продължавай за сега така.artaks написа:Блаодаря Ви колеги...За сега работя все още в домашна обстановка...
Поздрави,и Късмет....
Освен ако нямаш собствено помещение на удобно място.
Те които са на зор,бързо ще те намерят.

Успех ти пожелавам.Добро дело започваш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА