Какви стойки използвате

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

pantofi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Какви стойки използвате

Мнение от pantofi »

Здравейте колеги
Понеже от скоро практикувам този риболов ме интересува какви стойки да си закупя за въдицата /мач/
Благодаря !
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Евтини ,колега! Всичко останало е въпрос на леки материали,но по-често на суета.Днес видях /във Варна-на колхозния пазар/ разкошни стойки -тройки по 30лв.черни и по 58лвхромирани. За тази цена и качество не виждам смисъл от трениране на заварки или молене на приятели -заварчици за нещо друго,което няма да е по-добро,но ще излезе по-скъпо.Все пак и те са хора/заварчиците/ и те пият.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

нещо не схващам,разбирам,че колегата пита за стойка за мач,а не за CARP-FISHING.ако ловиш с платформа стойката е Г-образна,като и се навива държач във формата на лястовича опашка.не пускам снимка,защото не мога да ги качвам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
pantofi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pantofi »

Не нямам платформа става въпрос за тези които се забиват в земята . Забелязах на пазара че има различни модели затова се допитвам до вас.Те всички ще вършат работа но кои са най практични.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

при мач риболова се лови с ваглери,кордата се вкарва под вода,доста колеги ловят с потопен връх под водата,така,че ти трябват две стойки с различна дължина.аз лично ползвам стойката единствено като подхранвам,през другото време ми е в ръката.при всеки е индивидуално.вииж как ще ти пасне най-добре.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”