мнение за твърда лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

мнение за твърда лодка

Мнение от Станимир Бегов »

Здравейте колеги ,решил съм да купувам стъклопластова лодка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2v6s3w" onclick="window.open(this.href);return false; кажете си мнението ,ще се ползва основно за тролинг и джиг.Дали ще е стабилна като се изправя в нея?Колко коня ще и трябват за да глисира?
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: мнение за твърда лодка

Мнение от Don4o_62 »

Иди и се качи,повози,изправи,разходи и тогава ще кажеш дали е стабилна и дали е твоята лодка,иначе трябва да гадаем от тук относно параметрите и :wink: ,задължително я пробвай на вълна,че един колега с по голяма, при една голяма вълна срещу него се напълни и потъна барабар със всичко в нея,и мотор и всичко
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Колега влизал съм с такава в язовир 3-4 пъти и за стабилност е стабилна ама отпред и тъпа и на влачене ноди като паяк и недържи прав курс същото е и при газ само на глисаж нямаше как да я пробвам
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Благодаря за одговорите
Аватар
Batkata61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Batkata61 »

Със същата съм, ще ти върши работа за това,което си писал! Струва си парите,не че няма и по добри но и ,,кинтите" там са други . Аз по моята доста се ,,заиграх" да и правя какво ли не ,та сега не бих я дал и за два пъти цената и. Това- сядаш и караш- при мен, ни на кола ,ни на лодка ми приляга, а и всеки има различни мераци. Мнението ми е,че би бил останал доволен . Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”