Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ди Инглиш Кънтрисайд 2013
Ди Инглиш Кънтрисайд 2013
Здравейте колеги! Да подновим сапунката с нова серия, която мисля да оставя отворена, па да видим до края как ще се развият нещата! Реших да правя великденски погром на Сейдол! Хубаво решение. Трябва да има мъст за есенното капо! Както си го знаем, водоема държи добри количества шаран и каракуда. Станах раничко, по тъмно, и с нетърпение и нескрита спортна злоба, настъпих педала!
Малко преди селото Райко ме застигна

Пристигам на гьола, а там.....4 род пода, 2 щекари и билюк дънари! Ебаси!
Нищо, ние имаме желание...

Ся, в магазина на Неломил имаше Вандеренде, ама на въпроса " Имате ле храна за метод фидер?" ми отговориха с "Че ква таз храна?". И се задоволихме с Пеликан и остатъци от сака. Щото пакетите бяха избеляли, горките!
Язовира

Водата джам, риби скачат, ебати разбиването Ви чака...
Скромно, но този път е така...

И така, мили приятели, започна голямото дебнене. Шарана нещеше да опелещи!
Принудих се да извадя късата снадка 6 метра!!! Не беше виждала вода от две години. С линия 12/10 и кука 20 номер, плувка грам. Поразвъртях я насам-натам, да опипам. Хванах някоя други плевелна рибка.
Изведнъж обаче...
Залових най-големия уклей, който някога съм хващал. Беше сигорно 150-200 грама!
Събрахме комитет веднага, и взехме решение, че не е друга риба!

А фидеро мълчи, само 10-15 почуквания...
Бяха пробвани всички видове стръв...

Хванах и 2 бели риби...

Няколко ей такива

И такива

И те така!
Като цяло, на род-подите имаше десетина шарана, всичко друго тишина. Даже и щеките.
Аз залових към 20-25 едри плевелни риби.
И пускаме още отпуска! В очакване на жесток удар!

п.п. Дънарите до мен, дойдоха в 7.30 и си тръгнаха в 10.30. Имаха точно по 1 замятане. Не кълве.
п.п.2. Малко се изфренчих този път, и си купих Пепси! Видно от втората снимка! Хахахах

Малко преди селото Райко ме застигна

Пристигам на гьола, а там.....4 род пода, 2 щекари и билюк дънари! Ебаси!
Нищо, ние имаме желание...

Ся, в магазина на Неломил имаше Вандеренде, ама на въпроса " Имате ле храна за метод фидер?" ми отговориха с "Че ква таз храна?". И се задоволихме с Пеликан и остатъци от сака. Щото пакетите бяха избеляли, горките!
Язовира

Водата джам, риби скачат, ебати разбиването Ви чака...
Скромно, но този път е така...

И така, мили приятели, започна голямото дебнене. Шарана нещеше да опелещи!
Принудих се да извадя късата снадка 6 метра!!! Не беше виждала вода от две години. С линия 12/10 и кука 20 номер, плувка грам. Поразвъртях я насам-натам, да опипам. Хванах някоя други плевелна рибка.
Изведнъж обаче...
Залових най-големия уклей, който някога съм хващал. Беше сигорно 150-200 грама!
Събрахме комитет веднага, и взехме решение, че не е друга риба!

А фидеро мълчи, само 10-15 почуквания...
Бяха пробвани всички видове стръв...

Хванах и 2 бели риби...

Няколко ей такива

И такива

И те така!
Като цяло, на род-подите имаше десетина шарана, всичко друго тишина. Даже и щеките.
Аз залових към 20-25 едри плевелни риби.
И пускаме още отпуска! В очакване на жесток удар!

п.п. Дънарите до мен, дойдоха в 7.30 и си тръгнаха в 10.30. Имаха точно по 1 замятане. Не кълве.
п.п.2. Малко се изфренчих този път, и си купих Пепси! Видно от втората снимка! Хахахах

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Ди Инглиш Кънтрисайд 2013

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Eвала Коце! Взимай отпуска и само множество царевички 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Коце © написа:...И пускаме още отпуска! В очакване на жесток удар! .......

Пожелавам ти да се случи в най-скоро време!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
И аз в срядата ходих на Сейдол - страхотен язовир.. Аз лових на 5м директен и аз хванах 2-3 такива уклея , обаче ги пуснах
Баща ми улови 3 каракуди , които общо направиха 2 кила - само тях си взехме другия дребосък се пусна ( червеноперки, бабушки и малки каракудки )
Браво за излета ти- язовира наистина е страхотен и може би изисква повече внимание!

Браво за излета ти- язовира наистина е страхотен и може би изисква повече внимание!

"The more you know, the less you carry"
-
- новобранец
На този язовир съм ловил каква ли не риба преди години-шаран,каракуди по кило,сом,бяла риба.Тогава язовира беше свободен за риболов,а риба си имаше в излишък.
След отпуската пусни и малко болнични и очаквай гъсти риби 

Някои хора не са гледали клиповете!
Весели празници!

Весели празници!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това да не е било по "онова време", че сега малко трудно стане това.spetsnaz_80 написа:На този язовир съм ловил каква ли не риба преди години-шаран,каракуди по кило,сом,бяла риба.Тогава язовира беше свободен за риболов,а риба си имаше в излишък.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation