Това е моята платформа- направи си сам...

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Това е моята платформа- направи си сам...

Мнение от Van Helsing »

Това е моята платформа- направи си сам- евтино производство-
15 лева (без столчето) са профилите и винтовете- ако си го правите вие- но може да се закрепи всякакво столче, което го имате отпреди! :lol:
Още не е завършена и боядисана.
Чакам мнения и препоръки... :fish12:

Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от Van Helsing на Чет Май 03, 2007 8:54 pm, променено общо 1 път.
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Без столчето ще ви излезе около 15 лева за материали, ако вие си я правите, а можете после да монтирате всякакъв вид столче каквото имате. По- подробни чертежи- в Понеделник. :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

По въпроса за столчето......Може ли да стане с табуретка,щото имам една излишна ,пък и имах един Трабант едно време без седалки ,че го карах с табуретка.Оттогава са ми слабост.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

бях ти писъл на лични, съвети за платформата ,но не зачете съвети те ми.грешките ще ги откриеш като почнеш да ловиш с нея.а тоя стол е по скоро за следобедна дрямка или чакащ да удари някое звънче на дънните.айде успех за нататък.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Като не става столчето- ще си направя сандък- както вече писах- за рамката може да се закрепят с винтове всякакви неща за сядане, каквито имате отпреди- моята изработка е рамката- направих я достатъчно здрава и това е най- важното засега.
Приемам всякакви съвети за подобрения, колеги! :D
Аватар
Joro_vr
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Joro_vr »

Как го транспортираш колега :lol: ???
Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Платформа

Мнение от georgi_sarafov »

Екстра си я измислил колега.Съвет не мога да ти дам ама като гледам подигравки ше отнесеш бая.То прости хора силен вятър и на говедар хуя нищо не ги спира.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

сарафов,доста време съм произвеждал платформи.пиша,че ще си открие грешките сам.защото,когато започне да лови с нея ще прецени,кое къде и по какъв начин да си направи.а тия примери които ги даваш и се правиш на интересен няма да те доведат на добър край.и корена ти е в слатина,за да станеш софиянец трябва да имаш потекло,не селско.а ако ти е чудно що съм писъл и толедо,който се намира в испания,то зет ми е оттам,и логично да живея някой друг месец там.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Аз пък съм горд гражданин на Варна и съм горд със селския си род/гагаузки/!!! :D :D :D
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

butnika верно правеше столове, даже аз имам един от неговите и ми служи добре вече 3-та година. Така че неговите съвети не са празни приказки :idea:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

и понеже съм откровен,тази платформа в този и вид не става за нищо.а колкото за 15 лв,това е нещото с което се занимавам през свободното си време,правя парапети,огради,гаражни врати,така,че цените на материалите ги знам.имаше наскоро един колега който си направил трипод за 20лв,не заблуждавайте колегите,ако беше толкова лесно всеки българин щеше да лови със негова си такава,понеже БЪЛГАРИНА не обича да плаща горници,не обича да пълни гушата на другия и още .....а в момента да си избараш хубава платформа,цената ще и се доближи до фабричните.имам долната база на райф,т.е.без куфара,правил съм го едно към едно 200лв ми струва,ако искаш сделка или не.
Аватар
peshinka
новобранец
новобранец

Re: Платформа

Мнение от peshinka »

georgi_sarafov написа:...То прости хора силен вятър и на говедар хуя нищо не ги спира.
Съгласен съм с теб! :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

и понеже явно не съм попаднал на форум,спирам да коментирам на каквато и да е тема.за сетен път се убеждавам в една моя теория и да не хабя нерви.от българина по-голям шофъор,по-добър рибар,по-добър е..ч НЯМА.
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Нищо не разбрах за кусурите на самоделката...
Явно ще трябва да чакам до 25- ти за да видя става ли или не.
Успех и на вас! :D
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

butnik написа:сарафов,доста време съм произвеждал платформи.пиша,че ще си открие грешките сам.защото,когато започне да лови с нея ще прецени,кое къде и по какъв начин да си направи.а тия примери които ги даваш и се правиш на интересен няма да те доведат на добър край.и корена ти е в слатина,за да станеш софиянец трябва да имаш потекло,не селско.а ако ти е чудно що съм писъл и толедо,който се намира в испания,то зет ми е оттам,и логично да живея някой друг месец там.
Hola, amigo...

Si no lo sabes, te digo, que "Слатина" es un barrio de София, y no algun pueblo...

Me intiendes?
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”