Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Това е моята платформа- направи си сам...
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Това е моята платформа- направи си сам...
Това е моята платформа- направи си сам- евтино производство-
15 лева (без столчето) са профилите и винтовете- ако си го правите вие- но може да се закрепи всякакво столче, което го имате отпреди!
Още не е завършена и боядисана.
Чакам мнения и препоръки... :fish12:

15 лева (без столчето) са профилите и винтовете- ако си го правите вие- но може да се закрепи всякакво столче, което го имате отпреди!

Още не е завършена и боядисана.
Чакам мнения и препоръки... :fish12:

Последно промяна от Van Helsing на Чет Май 03, 2007 8:54 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
бях ти писъл на лични, съвети за платформата ,но не зачете съвети те ми.грешките ще ги откриеш като почнеш да ловиш с нея.а тоя стол е по скоро за следобедна дрямка или чакащ да удари някое звънче на дънните.айде успех за нататък.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Платформа
Екстра си я измислил колега.Съвет не мога да ти дам ама като гледам подигравки ше отнесеш бая.То прости хора силен вятър и на говедар хуя нищо не ги спира.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
сарафов,доста време съм произвеждал платформи.пиша,че ще си открие грешките сам.защото,когато започне да лови с нея ще прецени,кое къде и по какъв начин да си направи.а тия примери които ги даваш и се правиш на интересен няма да те доведат на добър край.и корена ти е в слатина,за да станеш софиянец трябва да имаш потекло,не селско.а ако ти е чудно що съм писъл и толедо,който се намира в испания,то зет ми е оттам,и логично да живея някой друг месец там.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
и понеже съм откровен,тази платформа в този и вид не става за нищо.а колкото за 15 лв,това е нещото с което се занимавам през свободното си време,правя парапети,огради,гаражни врати,така,че цените на материалите ги знам.имаше наскоро един колега който си направил трипод за 20лв,не заблуждавайте колегите,ако беше толкова лесно всеки българин щеше да лови със негова си такава,понеже БЪЛГАРИНА не обича да плаща горници,не обича да пълни гушата на другия и още .....а в момента да си избараш хубава платформа,цената ще и се доближи до фабричните.имам долната база на райф,т.е.без куфара,правил съм го едно към едно 200лв ми струва,ако искаш сделка или не.
Re: Платформа
Съгласен съм с теб!georgi_sarafov написа:...То прости хора силен вятър и на говедар хуя нищо не ги спира.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Hola, amigo...butnik написа:сарафов,доста време съм произвеждал платформи.пиша,че ще си открие грешките сам.защото,когато започне да лови с нея ще прецени,кое къде и по какъв начин да си направи.а тия примери които ги даваш и се правиш на интересен няма да те доведат на добър край.и корена ти е в слатина,за да станеш софиянец трябва да имаш потекло,не селско.а ако ти е чудно що съм писъл и толедо,който се намира в испания,то зет ми е оттам,и логично да живея някой друг месец там.
Si no lo sabes, te digo, que "Слатина" es un barrio de София, y no algun pueblo...
Me intiendes?
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...