Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Платерина в Поморие
Модератори: emo vasilev, alekst
- Малкото рибарче
- новобранец
Платерина в Поморие
Ето каква изненада имахме вчера на моряшкия вълнолом в Поморие.
А бяхме тръгнали за попчета

Май риболовния сезон се очертава като добър!!!!
А бяхме тръгнали за попчета

Май риболовния сезон се очертава като добър!!!!
Не съм ловец, но съм рибар!
- Малкото рибарче
- новобранец
Ами, такъма си е като за дънен риболов -чуконта с три куки с тапички.
А пък иначе стръвта е морски (или блатен, че то голям спор стана как се нарича) червей.
Миналата седмица по 1ви май ходихме на Ахтопол и докато си висях за попчета отдолу мина едно ято дребни иларии. Нищо особено - си викам, обаче след тях ми се мярна една доста едра сянка. Естествено нямах нито стръв, нито такъми, така че не можах да пробвам дали не ме лъжат очите. Ето защо тази седмица, тръгвайки за Поморие, реших да се подсигуря за всеки случай и ей го на - взе, че ми излезе късмета
А пък иначе стръвта е морски (или блатен, че то голям спор стана как се нарича) червей.
Миналата седмица по 1ви май ходихме на Ахтопол и докато си висях за попчета отдолу мина едно ято дребни иларии. Нищо особено - си викам, обаче след тях ми се мярна една доста едра сянка. Естествено нямах нито стръв, нито такъми, така че не можах да пробвам дали не ме лъжат очите. Ето защо тази седмица, тръгвайки за Поморие, реших да се подсигуря за всеки случай и ей го на - взе, че ми излезе късмета

- Малкото рибарче
- новобранец
Може би не е мястото на този въпрос в тази секция на форума, но все пак !
Резервирах си 10 дни за една почивчица в Поморие август месец та въпроса ми е към колегите от и около поморие:)да препоръчате някое местенце за риболов и каде какво излиза?а това езеро Поморийско което го гледам на картата - нещо в него интересно има ли ?благодаря за инфото предварително!
а и за финал зарган август месец , поморие?
Резервирах си 10 дни за една почивчица в Поморие август месец та въпроса ми е към колегите от и около поморие:)да препоръчате някое местенце за риболов и каде какво излиза?а това езеро Поморийско което го гледам на картата - нещо в него интересно има ли ?благодаря за инфото предварително!

- Малкото рибарче
- новобранец
За платерина на дъно - с/у пречиствателната станция на к-г Европа, на помпата с/у новия балнеох-л Поморие, втория вълнолом в стария град, на мидарника, на бункера на к-г Ахелой и др.RAMIREZ написа:Може би не е мястото на този въпрос в тази секция на форума, но все пак !
Зарган (има през август, но към края), платерина на бомбарда, чернокоп - на жълтия склад, на моряшкия (първия) вълнолом, пак на помпата, на малките бунички под военния санаториум.
За чепаре (напр. сафрид, атерина) - на пристанището
Попчета - пак там и на помпата...
Калкан, ватус - на помпата, на пристанището .......
- ribolovec2
- новобранец