Кажете нещо за Куклен? Да ходя ли?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

E ходили до куклен? :?: Даваи инфо не се стискай.
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Чакаме репортаж да видим. Може и снимков материал да покажеш, грешка няма да имаш.
Аватар
pe6ev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pe6ev »

аз бях миналата събота на Куклен.Излизаха добри каракуди по-големи от шамар.колегата до мен хвана шаран 2.6кг ,а един друг амур над 2кг.аз останах доволен направихме доста каракуда и начесах крастата.стръвта е основно торен червей,но след обяда даваше и на жито и бял
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Ами на твое място бих отишъл.Дава добри каракуди и шарани има-лично гледах как ги пуснаха!Дядо ми се знае с "шефа" и да ти кажа,че са пуснали 10 сома по 3-4 кг преди година значи ся са повечко.И има 2 или 3 толстолоба по над 15 кг!
То риба има ама водата е повече.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Така е.Там е неотточен водоем и рибата се пуска пораснала,а не се развъжда.Лошото е,че мирише на тиня,затова там системата е хвани,пусни.Иначе кефа е голям.Водоема се пази от фирма Теразини-шефа им ми е съученик.Всйка седмица се хвърля едра риба .Наслука.
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Сега ако някой ми обясни и как да стигна до тоя гьол на Куклен златен ще е. Значи Куклен го знам каде е, ще вляза от към КЦМ-то и после ????????? А и колко парички беще?
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

От околовръстното,Брестник,пътя за Куклен и след3-4км се вижда голяма чешма вдясно.Водоема е зад нея.Наслука.
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

xenohаck написа:
fizika01 написа:Сега ако някой ми обясни и как да стигна до тоя гьол на Куклен златен ще е. Значи Куклен го знам каде е, ще вляза от към КЦМ-то и после ????????? А и колко парички беще?
Физик утре е понеделник майна да не си отпуска ? ! В началото на Куклен има чешма в дясно зад нея почти на табелата на Куклен ! Но не идваш от КЦМ-то а от Митницата ! От пътя нищо не се вижда трябва малко да се изкачиш пеш !
Не колега така ми се падат почивните дни 1 работя 1 почивам .А през седмицата няма с кой да правя партия за по далечни водоеми.Така че търся спасение на близо, че да не ми излиза пътя мн дебел.
Тея дни имах друга работа но за петък ще гледам да се измъкна и да пробвам водоема.Благодаря за инфото.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

fizika01 написа:
xenohаck написа:
fizika01 написа:Сега ако някой ми обясни и как да стигна до тоя гьол на Куклен златен ще е. Значи Куклен го знам каде е, ще вляза от към КЦМ-то и после ????????? А и колко парички беще?
Физик утре е понеделник майна да не си отпуска ? ! В началото на Куклен има чешма в дясно зад нея почти на табелата на Куклен ! Но не идваш от КЦМ-то а от Митницата ! От пътя нищо не се вижда трябва малко да се изкачиш пеш !
Не колега така ми се падат почивните дни 1 работя 1 почивам .А през седмицата няма с кой да правя партия за по далечни водоеми.Така че търся спасение на близо, че да не ми излиза пътя мн дебел.
Тея дни имах друга работа но за петък ще гледам да се измъкна и да пробвам водоема.Благодаря за инфото.
торен червей!Да знаеш на друго почти не пипа и чат-пат на царевица.Имало големи толстолоби "по 15 кг" според собственика и 10 сома останалата е главно каракуда и шаран извадиха и един костур 600 гр..тва е и успех от мен :)А да може да хванеш и някой GSM че има много изпуснати :)
То риба има ама водата е повече.
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

И аз съм ходил едно време на този гьол! Само не се разбра каква е таксата и какво се вкючва в нея, ако има такова де! :lol:
Изображение
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Вчера бях там. Такса 2 лв шаран 4.50 и т.н. А и каракудата 1 лв. Лично аз няправих десетина прилични каракуди едната към 0.5 кг. Едно момче до мен изпусна един бял амур до мен но след малко се реванширас шаран около 1 кг. Има риба и който е за крастата може да я начеши яко. Няма проблеми с пускането на рибата обратно стига да е жива. Аз си я пуснах всичката и други видях така да правят . За 2 лв няма ограничение на пръчките. Взима на сладка цяревица(и каракудата) ,червен, бял и почти всичко. Моя риболов да не се зачита защото бях от 9 до 13 и повечето време прекарах в оправяне на такъми(мирише ми на нови). Ма вчера такъв дъжд ни праска ....(цензура)...... Така че може да мушнете и по един дъждо бран.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”