Проблем с обръщача на макара Риле-Рекс 64

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Мирослав Петков
новобранец
новобранец

Проблем с обръщача на макара Риле-Рекс 64

Мнение от Мирослав Петков »

Здравейте, можете ли да ми кажете къде мога да занеса моята стара макара Риле-Рекс 64/Джермина, за да и поправят обръщача, с който имам проблеми от много години. Та за втори път се налага. Първият път я оправи един майстор рибар, но той почина. Лека му пръст. Беше добър рибар. А сега се чудя от няколко години какво да я правя, пък ми е една от първите и не ми се ще да я бастисам. Благодаря предварително. :D
Аватар
ogj
новобранец
новобранец

Мнение от ogj »

обади ми се на 0887777607, ще ти реша проблема.
прави каквото, трябва пък да става каквото ще.
Аватар
Nitalz
новобранец
новобранец

Re: Проблем с обръщача на макара Риле-Рекс 64

Мнение от Nitalz »

Здрасти колега много добре те разбирам за какво говориш. Ина мен ми беше една от първите макари която още на втория риболов направи съшия проблем-бигела се обърна повече отколкото трябва.Работата е там , че трябва да разглобиш бигела и с пиличка да оформиш и напаснеш заключващото лостче така да го наречем ,така ще си решиш проблема временно(все пак зависи как ще го направиш това временно може да е по дълго :? )
Моят съвет е да я преместиш към музейните експонати с най добри чувства и спомени(предполагам и маш такива), и да я замениш с нещо по добро.
Успех и на слука.
Когато риболова пречи на работата, да ти е......... и работата
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”