питанка

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ggbg
новобранец
новобранец

питанка

Мнение от ggbg »

Здравейте. За сефте го виждам тоя подфорум и да си питам аз нещо дето все съм се чудел. Можете ли да направите на главната страница nariba.com да се показват реалните най-нови мнения, ане най-новите теми? Не би ли било по-добре да се четат последните постове по теми, отколкото нова тема със вероятност да не получи и отговор? примерно като съм на работа и следяв някоя тема по лесно ми е да рефресхна заглавната страница за д апроверя за нови отговори, отколкото да влизам във форума и да си търся желаната тема. не че ми е проблем някакъв ама да се разпиша у подфорумо :D
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

не съм виждал такова нещо по сайтовете , само по форумите , въпреки че сайта си е отдавна форумски , в смисъл само там се обновява , може да се помисли по въпроса , поне като задържиш курсора в/у темата в балон да излиза за какво иде реч , за началната какво да кажа освен като за мъртвец , времето и са си показва -18 в цяла България , чата се изчатил някъде , магазина търси артикули, новините са 24 от 2004 г. 2 от 2005г. и 1 от 2007 година. Картата е в резолюция на картичка след кликането, галерията се дублира със снимките , рибите се дублират със сладководни и риболов, състезанията са 3 от 2004 и едно от 2005 , платените не са обновени от .................. може и да са пресъхнали вече :lol: , зарибявано е за последно 2003г. , законите ме съмнява да са новите! , тулбара е направо смешен , а пък новото в сайта е от 2004 :shock: А за резолюцията на сайта да не говоря , снимките и обявите никога не се виждат щото са отдолу , от страни остава бая празно , вярно че съм с 19 инча а има хора с по малки монитори , но тенденциите са да измират вече (мониторите де) , не пречи да се направи да имаш избор на визията и в размер , А ЗА ФОРУМА ИМА НУЖДА ОТ СЕРИОЗНИ ПОДРЕДБИ , ВСЕКИ СИ ПИШЕ КЪДЕТО МУ Е КЕФ !

НАПРАВЕТЕ ЕДНА БАНКОВА СМЕТКА ДА ПОМОГНЕМ ФИНАНСОВО ЗА ЕДНА НОВА ВИЗИЯ НА САЙТА , ФИКСЕР ЯВНО НЯМА 100 ЛЕВА ДА ДАДЕ НА НЯКОЕ МЛАДО СТУДЕНТЧЕ С КРЕАТИВНИ ИДЕИ ДА ДРАСНЕ ЗА ЕДНА ЦИГАРА ВРЕМЕ СЪВРЕМЕННА "НАРИБА" УСПЕХ!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”