ПЛАВАНЕ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

gmateev
новобранец
новобранец

ПЛАВАНЕ

Мнение от gmateev »

Не сме чак такива запалени рибари, по скоро се кефим на плаването с лодка и биваците вечер около водоемите. За това лято ще имаме нова лодка ( надявам се, че ще я довършим ), смятаме да поплаваме по яз. "Въча" и "Доспат", та въпроса ми е, има ли и други мераклий, като нас.
Лодката ни е малка яхтичка, собствена постройка, с малка каюта, с две спални места.
Поздрави на всички...
Жоро Матеев
Електроника, Паркинг системи, Видеонаблюдение,
Контрол на достъпа, Автоматика за врати
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: ПЛАВАНЕ

Мнение от krokibg »

gmateev написа:Не сме чак такива запалени рибари, по скоро се кефим на плаването с лодка и биваците вечер около водоемите. За това лято ще имаме нова лодка ( надявам се, че ще я довършим ), смятаме да поплаваме по яз. "Въча" и "Доспат", та въпроса ми е, има ли и други мераклий, като нас.
Лодката ни е малка яхтичка, собствена постройка, с малка каюта, с две спални места.
Поздрави на всички...
Има бе градски,има издрънчалници дето си падат по правенето на лодки,вече няколко съм реставрирал и се готвя още една да правя :lol: :lol: :lol: А добре дошъл в отбора :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Re: ПЛАВАНЕ

Мнение от alankulu1987 »

Баща ми преди 10 години си направи пред блока една лодка,ама не чак както ти го описваш колега - малка яхта с 2 спални отделения :D :D :D Нашата лодка е към 2.7 м, за директен риболов от нея е перфектна и ние основно за това я ползваме ;) Само на яз. Въча я ползваме :) Това лято може да се засечем горе ! Наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”