Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Една неделна идилия :)
- kocitoto
- ще става разбирач
Една неделна идилия :)
Хаха, в отговор на предишната тема на брата(Mario)...
Аз за разлика от него, ще бъда доста по-кратък като ще заложа на снимковия материал...
В събота вечерта получих обаждане с покана за риболов. Без много мислене, звъннах на брат ми да го викна и него и в неделя 6.10 бяхме на договореното място. Почна разпъването на сергията и до към 6.30 почнахме.... със седенето де...неще да бара.
Марио обаче беше намерил дружка и не му беше скучно...

А вечерта, докато стегахме такъмите, какви приказки бяха...''утре рано там, докато кълве, направо ще ги разцепиме''. И докато си чоплехме семки и се чудехме да не би нещо с монтажите да бъркаме, плувката на Марио изчезна...засечка...почна дърпане...плицик - плицик, Марио дърпа едно шаранче около 600-700 грама, аз се обръщам да търся кепа и що да видя...кепа го няма...докато намеря кепа, шаранчето се откачи. Много кофти тръгнахме. Минаха се около час - час и половина и нищо.
...Всеки почна да си търси занимание, кой снима, кой хапва...скука. Изведнъж тишината бе нарушена от звънчето на една от дънните въдици...последва засечка от моя страна, асистенция от страна на колега:

И след няколко минути Марио се снима първи с извадената от мен риба - приятно шаранче около кило.

Отново имаше лъч надежда.
Мале, увлякох се, а бързам. Продължаваме повече със снимки. Последваха още няколко удара, които успяхме да реализираме. Резултата беше:

Резултата беше 5-6 шаранчета, няколко каракуди, няколко костурчета...маломерните бяха освободени веднага, а големите ги оставихме за фотосесия.
По едно време видяхме, че става някакъв панаир на отсрещния бряг и целия ни екип се изсипа там да не изпуснем нещо
:bgflag:
Оказа се, че собственика е дошъл и зарибява водоемчето.

Станахме свидетели на нещо, което не съм виждал до сега...беше интересно. Поразпитахме и се оказа, че е взел 200 бройки сомчета.
Такъма: Основно 0.20; повод 0.16; кука камасан Б611; стръв царевица.
Водоема: Ако някой се интересува на ЛС, за да не правим реклами.
Поздрави !
п.п. Извинявам се за правописните, пунктуационни и смислови грешки, но много бързам. Лека вечер ! :cheers:
Аз за разлика от него, ще бъда доста по-кратък като ще заложа на снимковия материал...
В събота вечерта получих обаждане с покана за риболов. Без много мислене, звъннах на брат ми да го викна и него и в неделя 6.10 бяхме на договореното място. Почна разпъването на сергията и до към 6.30 почнахме.... със седенето де...неще да бара.
Марио обаче беше намерил дружка и не му беше скучно...

А вечерта, докато стегахме такъмите, какви приказки бяха...''утре рано там, докато кълве, направо ще ги разцепиме''. И докато си чоплехме семки и се чудехме да не би нещо с монтажите да бъркаме, плувката на Марио изчезна...засечка...почна дърпане...плицик - плицик, Марио дърпа едно шаранче около 600-700 грама, аз се обръщам да търся кепа и що да видя...кепа го няма...докато намеря кепа, шаранчето се откачи. Много кофти тръгнахме. Минаха се около час - час и половина и нищо.
...Всеки почна да си търси занимание, кой снима, кой хапва...скука. Изведнъж тишината бе нарушена от звънчето на една от дънните въдици...последва засечка от моя страна, асистенция от страна на колега:

И след няколко минути Марио се снима първи с извадената от мен риба - приятно шаранче около кило.

Отново имаше лъч надежда.
Мале, увлякох се, а бързам. Продължаваме повече със снимки. Последваха още няколко удара, които успяхме да реализираме. Резултата беше:

Резултата беше 5-6 шаранчета, няколко каракуди, няколко костурчета...маломерните бяха освободени веднага, а големите ги оставихме за фотосесия.
По едно време видяхме, че става някакъв панаир на отсрещния бряг и целия ни екип се изсипа там да не изпуснем нещо

Оказа се, че собственика е дошъл и зарибява водоемчето.

Станахме свидетели на нещо, което не съм виждал до сега...беше интересно. Поразпитахме и се оказа, че е взел 200 бройки сомчета.
Такъма: Основно 0.20; повод 0.16; кука камасан Б611; стръв царевица.
Водоема: Ако някой се интересува на ЛС, за да не правим реклами.
Поздрави !
п.п. Извинявам се за правописните, пунктуационни и смислови грешки, но много бързам. Лека вечер ! :cheers:
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- vankata81
- ще става разбирач
Re: Една неделна идилия :)
евала за сометата 

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

А, пък некое хванато рибе е бонус

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
- nikolaiiliew
- сериозен играч
- stoj40doc
- разбира нещата
Нищо друго не мога да кажа, освен едно голямо - БРАВО !!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
kocitoto написа:...почна дърпане...плицик - плицик

супер сте си изкарали според мен

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Супер сте си изкарали , а за зарибяването поне не е с касетки
.
Какви са условията на язовирчето

Какви са условията на язовирчето

Добре си изкарахме с брата, скоро ще повторим! 

Браво!