Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първи риболов на щека
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Първи риболов на щека
Работа,странична от риболова ме закара на рибарник Бадема,та съчетахме полезното с приятното.Взех само щеките с нас,тъй като по-едрите риби държат дистанция исках моя малчуган да лови по-дребни риби с които да се справя лесно.Компания ни правиха Стелко -младши и старши в едно с прекрасната му съпруга,както и Митко-Dimivel с неговият пакостник
Залисията ме принуди да разпъна моя Сенсас,че забравих топ сетите на другата щека,която Малчугана ми получи за РД.Първо се започна с един лов на жаби и разни земни и водни гадини и след поизкъпване в канала страстите понамаляха и се започна сериозният риболов.Стръв само топчета и пелети на Сону и Маруки.Щеката разпъната на 11м с топ сет с кух ластик 13Н на Престън.Докато малкия гонеха земноводните, аз захраних с пелети и се започна един риболов на дребни шаранчета идеални за първи открит урок.Между тях се вреди и една подводница,която отнесе цялата линия без колебание.Жегата ме принуждаваше да поемам прилично количество разхлаждащи напитки с аромат на хмел
.При едно посещение до местото,където се разтоварва мехура за да има готовност за следващо напълване, гледам малкия вади ластика на пул бънга и с помощта на Стелко старши кепчоса и първият си шаран.Само с едно показване Малкия усвои играта с пул бънга и по блестящ начин се справи ето с този хубавец.

Благодаря на всички за веселата компания и за приятно изкараният ден.Малко снимки за цвят:

Някой няма търпение да дойде неделята.
До нови срещи!

Благодаря на всички за веселата компания и за приятно изкараният ден.Малко снимки за цвят:

Някой няма търпение да дойде неделята.

До нови срещи!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
Re: Първи риболов на щека
Хубав репортаж и още по-хубави риби.Браво на малкия!!! 

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре сте се позабавлявали! 

Mного приятно!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Честит шаран

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Пропуснах да спомена,че между мен и Стелко-младши се проведе бързо турнирче в рамките на 2 часа.Натрупаната от мен преднина бързо се стопи след някои напътствия и в крайна сметка "победата" ми бе само с една риба разлика.Похвално за младият риболовец,който с всеки изминат риболов прави крачка напред.Много скоро ще догонвам аз 

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
хах малкия как държи жабата...аз не мога
затискам ги с крак и дърпам
супер сте си изкарали

супер сте си изкарали

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Страхотно сте си прекарали! Хубав шарко е боднал...
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
-
- новобранец
Хубав риболов сте си спретнали.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Много готин репортаж.
Ице,с такива учители,малките несъмнено ще станат добри риболовци.Дай-Боже да си надминат учителите!
Ице,с такива учители,малките несъмнено ще станат добри риболовци.Дай-Боже да си надминат учителите!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това ще ми е най-голямата радост,дано скоро да стане.Вуйчо-Ваньо написа:Много готин репортаж.
- stelco
- ще става разбирач
Малкия Криси се справи страхотно с борбата с тази хубава риба.Ицо знае много за риболова и супер ,че има кого да учи,пък и учениците му са доста усърдни.Трябва да вземе да отвори една школа за млади риболовци,че бая малчугани се въртят около него.
- Красимир Атанасов
- учете се от него