Къде продават "Наръчник по английски риболов, щека ...&

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Къде продават "Наръчник по английски риболов, щека ...&

Мнение от jdbc »

Привет на всички !
Опитвам се да си намеря книжката "Наръчник по английски риболов, щека и болонезе" от Иван Иванов, но удрям на камък - в няколко магазина търсих вече и не я намирам, всички казват, че не е преиздавана отдавна и затова моля, ако някой я е виждал накъде да каже.
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

това го копнах от един друг сайт понеже се сетих че го прочетох на скоро надявам се да успееш да я намериш тая книжка:
"Колега toko, първо радвам се да видя още един градски, а за това как да се построи линията мога да ти препоръчам една книжка от която останах изключително доволен: НАРЪЧНИК ПО АНГЛИЙСКИ РИБОЛОВ, ЩЕКА И БОЛОНЕЗЕ от Иван Иванов. Това си остава най-добрата книга за риболова на плувка която съм виждал. Има 4-5-6 подробни схеми за линии по МАЧ риболов. Пробвал съм почти всички от тях и съм изключително доволен. За жалост тази книжка бързо се изкупи, но не е изключено да се намери. Последно я видях в магазин Риболовен Свят на бул. Гоце Делчев. Книжката е от А до Я за риболова на плувка и не е скъпа: 4 лв."
Изображение
Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jdbc »

Ц - няма я там , както и в Шекспир на Борис и Денкоглу, и Майсторски риболов до Пирогов ... други идеи ?
Аватар
kluna_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kluna_ »

Здравейте колеги!!!
Преди 5-6 години ми беше попаднала тази книжка, която аз съшо се опитвам от години да си намеря но неуспешно. Искам да кажа, че докато я четох се замислих за някой неща от мачовия риболов, за които въобще не се бях замислял. Много ми хареса и бих искал да си я купя но така и неуспявам да я намеря. Ако някой знае нещо ще съм му благодарен !
Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jdbc »

Хайде колеги, никой ли не я е виждал изостанала в някой от магазините които пазарувате - дори и да не е в София. Ако някой я има и вече я е научил бих я купил и употребявана, а пък ако на никой не му се продава бих я заел за седмица-две да я прегледам :roll:
ivovlad
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ivovlad »

Колега, защо не пробваш в магазина на автора ? :) Доколкото знам, магазинът му е на Борис и Симеон.
Успех !
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Колега, имам една такава. Купих я преди 7-8 години. Взимам я утре с мен на работа. Пиши едно ЛС да се разберем как да ти я дам да си я прочетеш или преснимаш.
Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jdbc »

ivovlad написа:Колега, защо не пробваш в магазина на автора ? :) Доколкото знам, магазинът му е на Борис и Симеон.
Успех !
Благодаря ! Не знаех, че магазина му е там - ще се разходя при първя възможност. А какво да търся там - риболовен магазин или някаква книжарница ?
ivovlad
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ivovlad »

Риболовен магазин. Един колега си купи мач оттам и ми каза, за Иван Иванов.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”