Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Мухарски ХЕЛП!!!
Модератор: sapuna
- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
Мухарски ХЕЛП!!!
Начинаещ съм в риболова и в момента се уча. Стигнах до мухарския риболов.Имам въдица и макара за такъв вид риболов които ги използвах за ловене на плувка. Някой по-знаещ от форума ще обясни ли как да започна каква корда ми трябва, начин на вързване,мухи,начин на хвърляне , на кълване и засичане както и основните водоеми където може да се лови на муха.
Съжалявам за глупавия въпрос но и аз трябва от някъде да започна.Призовавам майсторите да не ги мързи да пишат. Благодаря предварително!!!
П.П. Последните изречения май звучат мноо наперено ама карай
Съжалявам за глупавия въпрос но и аз трябва от някъде да започна.Призовавам майсторите да не ги мързи да пишат. Благодаря предварително!!!
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518
Re: Muharski HELP!!!
TYKcoolgogo написа:Начинаещ съм в риболова и в момента се уча. Стигнах до мухарския риболов.Имам въдица и макара за такъв вид риболов които ги използвах за ловене на плувка. Някой по-знаещ от форума ще обясни ли как да започна каква корда ми трябва, начин на вързване,мухи,начин на хвърляне , на кълване и засичане както и основните водоеми където може да се лови на муха.
TYK
u TYK
Trout bum
- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
[яуоте=&яуот;англер&яуот;]Не практикувам този вид риболов,но имам известни познания.Чудя се как ще ловиш на въдица и макара за плувка.
[/яуоте] много лесно замиатането е подобно ката за муха или перо обикновенна корда и плувка това ми беше една от пурвите вудиcи

Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518
- barutchiata ©
- Администратор
- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
много риби съм хващал по подобен начин на мухарка с плувка 1 освобождаваш достатъчно корда от макарата 2 притягаш я с свободната ръка 3 замяташ настрани и се получава най доброто ми хвърляне беше около 4 метра в спокойна вода
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър