Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Риболовни Принадлежности
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Риболовни Принадлежности
Здравеите , колеги , в4ера имах рожден ден и рещих да си купя една хубава въдица ( бях пари до 300 лв , което не е малко ) . Взех си въдица Сиведиа ( със сменящ се връх ) добре ли е ? Машинка шимано ( Супер ГТ рб 2500 ) добре ли е ? Ходим с приятели в 1 язовир там ловим , таранки и амури ? Благодаря .
тбК
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Риболовни Принадлежности
Добре е ,добре,да си жив и здрав,догодина пак да си купиш за 400лв ,машинка и въдица
И да по4ерпиш

И да по4ерпиш
Аз там съм пораснал...
Благодаря , колега , аз 4е съм жив , жив съм , здравето едно на ръка , А да те питам такъмите добре ли са и ако знаещ някое място със риби даи ми съвет ?
тбК
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Нема , нема па зачезнеш , ама като се появиш ефекта е като на Халеевата комета блъскаща се Dark Side of the Moon
Като за начало да те посъветвам да си намериш буквичката ч на клавиатурата щот всяко следващо мнение , от тук нататък , съдържащо число вместо буква , ще бъде немедлено изтривано . Докато търсиш задължително прочиташ това http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=3684" onclick="window.open(this.href);return false; , Косьо ми сподели че не случайно го е писал бавно , та да нямат проблем тези които не могат да четът бързо . Тъй , това да се надявам сме го уточнили
Друго , за да ти каже някой дали нещо е добре е необходимо да споменеш съответните параметри на дадената въдица и за какво смяташ да я ползваш
Инак и аз на база мои покупки мога да питам :
- Купих си два Ито Крафта - единят от тия - http://itocraft.com/RODS/mountain_stream.html" onclick="window.open(this.href);return false; , другият от тия - http://itocraft.com/RODS/main_stream.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Ще ги съчетая с тия макари :
единят с тая -

другият с тая -

Та ти как мислиш , добре ли е
Инак "таранки и амури" не ми звучи много като спинингов риболов

Друго , за да ти каже някой дали нещо е добре е необходимо да споменеш съответните параметри на дадената въдица и за какво смяташ да я ползваш

Инак и аз на база мои покупки мога да питам :
- Купих си два Ито Крафта - единят от тия - http://itocraft.com/RODS/mountain_stream.html" onclick="window.open(this.href);return false; , другият от тия - http://itocraft.com/RODS/main_stream.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Ще ги съчетая с тия макари :
единят с тая -

другият с тая -

Та ти как мислиш , добре ли е

Инак "таранки и амури" не ми звучи много като спинингов риболов

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- te4osoma
- разбира нещата
Добре е Павка,добре е

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
- koda33
- разбира нещата
Ех добре че има такива люде , че да се посмеем малко

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- КалинПетров
- разбира нещата
Aз си купих това - произвеждат отвреме-навреме по 1000 броя за Япония. Добре ли е?

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Човека не е уточнил ,че е от село и щом пръчката има водачи и макара значи е спининг (разлика поне в северната част не правят и не знаят ) 

- te4osoma
- разбира нещата
Не знам Ице много е добре ...ама само 1000 броя и само за Япония,.. аман бреМунчо написа: Aз си купих това - произвеждат отвреме-навреме по 1000 броя за Япония. Добре ли е?

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
- М. Сталев
- разбира нещата
Човека е с 527 мнения
,мързи ме да му разгледам предишните коментари,със сигурност е култов 

Последно промяна от М. Сталев на Пет Май 31, 2013 11:15 pm, променено общо 1 път.
Моя отколешна мечта е да ловя с такъми като на Павел каракуда на дъно на глист, нагазил в калта и сложил топче от нея, вместо звънец.КалинПетров написа:![]()
![]()
супер такъм за таранки
А Христо дето пита за Abu-то, да го беше оставил при Нанко, да му се поклоним, да го позавъртим, пък да дадем мнение. И не знаех, че в Япония имало толкова много музеи.
- КалинПетров
- разбира нещата
ясно разбрах всичко!stas написа:Моя отколешна мечта е да ловя с такъми като на Павел каракуда на дъно на глист, нагазил в калта и сложил топче от нея, вместо звънец.КалинПетров написа:![]()
![]()
супер такъм за таранки
А Христо дето пита за Abu-то, да го беше оставил при Нанко, да му се поклоним, да го позавъртим, пък да дадем мнение. И не знаех, че в Япония имало толкова много музеи.

Reel Tuning
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Това как при руските риболовци . 2 - 3% от тях са на мнение че са дЪ бест ъф дЪ уърдО , те са измислили риболова , те са по-по-най , те всичко знаят и пр. Останалите разделят риболова на две :boreto1 написа:... щом пръчката има водачи и макара значи е спининг ...
- мЪй лавим на спининг - тия които ловят с безинерционна макара , без значение за какво я ползват , спининг , дънце , мач , фидер и пр.
- мЪй лавим с катушка - тия къде ловят с "катушки" , мултита , центерпини

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
Струва ми се правилно последното, понеже има принципна конструктивна разлика в такъма.