Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

орехова градина на студен кладенец?
Модератор: Paublo_Eskobar
- yancho
- ще става разбирач
орехова градина на студен кладенец?
Споменаха ми за много добри места на студен кладенец. Имало голяма орехова градина на самия бряг, но нищо не намирам за там. Ако някои знае къде е ако не е проблем нека да сподели. Координати или поне до кое село се намира.
- Don4o_62
- учете се от него
Re: орехова градина на студен кладенец?
от Кърджали тръгваш надолу след ОЦК,ще питаш за Гняздово,до язовира е,като стигнеш точно преди да влезеш в него има път наляво но е стръмен и с малко асфалт началото,по него бавно и отиваш на орехите,миналата г. беше пропаднал пътя на последния завой но сигурно са го оправили че мястото е чудно за всичко 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Преди няколко години ходих там,но минах през с.Калоянци.Питахме местните и ни упътиха без проблем.В сухо време се стига лесно. Ако вали,обаче е труднопроходимо,понеже черния път слиза под наклон към язовира.При орехите имаше място за много палатки и бетонна или каменна чешма ,на която нямаше вода.П о пътека малко вдясно от чешмата, водеща в гората над язовира имаше чудесна изворна вода.Тези данни са от 2006 или 2007 г.Надявам се да съм бил полезен.
- yancho
- ще става разбирач
Благодаря ви много, имам голям мерак да отида там. Описаха ми го като райска градинка. Относно пътя не се притеснявам много, че след многото закъсвания които съм преживял отивайки на риба си взех една джипка.
- yancho
- ще става разбирач
Би трябвало да е някъде тук, но покрай брега не се виждат дървета

Мястото се намира точно на обозначението с червената точка.Много готино масто заслужава си да се посети,но в повечето случай е заето.
- Прикачени файлове
-
- 030642554.jpg (48.55 KiB) Преглеждано 835 пъти