Вила "Артемис", Пловдивско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

fanti4ko
новобранец
новобранец

Вила "Артемис", Пловдивско

Мнение от fanti4ko »

Здравейте.

Въпроса ми е към колегите от Пловдивско, относно гьола на вила Артемис.

Язовирчето е платено, намира се след Асеновград, посока с. Червен. Ходил съм 2 пъти до сега, но единствено да гледам как рибата се бие, докато си хвърля хайвера, друга слука съм нямал. Понагледах се на доста добри амури и шарани. Смятам да се пробвам на фидер, та въпроса ми е, въобще някой нещо изкарва ли от там, понеже никой не е споделил до сега.
silenthell
новобранец
новобранец

Re: Вила "Артемис", Пловдивско

Мнение от silenthell »

Колега аз не съм ходил до сега там даже не съм сигурен за кое място говориш, но ако идеш или ако знаеш какви са условията на водоема ще се радвам ако ни уведомиш в тази тема или на ЛС успех.
silenthell
новобранец
новобранец

Мнение от silenthell »

Става въпрос за водоема преди село червен нали.
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

silenthell написа:Става въпрос за водоема преди село червен нали.
Да преди Червен. Като караш от Асеновград към Червен се намира в ляво, има заведение с минихотелче и басейн на самия водоем. Ходил съм много отдавна там и за това инфо за това как е положението не мога да дам, но и аз се нареждам на опашката за актуална информация :)
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
fanti4ko
новобранец
новобранец

Мнение от fanti4ko »

По думи на собствениците рибното богатство е: шаран, сом, каракуда, толстолоб, амур, бяла риба, костур.

Като за цени:

Такса: 5лв
Шаран, Амур, Толстолоб: 5 или 6лв/кг
Сом: 10-12лв кг

Другото е без пари. Ако си хванеш :) Смятам скоро да отида да помятам фидера и ще напиша актуална информация, как е вече след хвърлянето на хайвера.
silenthell
новобранец
новобранец

Мнение от silenthell »

Браво и мерси, ще очакваме с нетърпение да споделиш ако е възможно и фотоси на района, наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”