Някъде в ....България

Модератори: bobopeli, sapuna

Badgo(АнгелИванов)
новобранец
новобранец

Някъде в ....България

Мнение от Badgo(АнгелИванов) »

Колеги днес бях на работа до ОБЕД и викам хайде време е да пробвам късмета на едно водоемче където мн го хвалят вадели хубави шаранчета(такмо малко да излезем на въздух,че то несе трае)и натъпках колата с багаж и в 14:30 бях захранил и бях пуснал вече въдичките...и в този момент почва веселбата собственика на водоема казва шаран има около 1000-1500гр. каракуда около 1000гр. чакане чакане и надяване(всички знаете как е) и след 2 часов престой от моя страна на столчето ми за риболов обади вадя...и едно 200-300 гр. шаранче това бе улова за целия риболов във 20:30 си бях в нас мн мн разочарован от страна на собственика...поне да пусне малко риба(случая не само аз несъм хванал нищо а имаше още 6-7 човека от които 1-2 изкараха и те каракудки малограмажни и това беше всичко)
прибрах се изкъпах се и си пиинах една биричка....
но не съжалявам,че поне съм си прекарал готино в природата...но нека поне да не лъжат собствениците другия път мисля да сменя водоема :)

(***Къде се намира водоема несъм споменал..да не разочаровам собствениците но надали те влизат тук)

с здраве и наслука винаги ваш АЧО :wink:
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Кажи къде по точно че да не се набутват хората от форума. И от уста на уста да затворят такива измикяри дето само взимат парите на хората, пък не пускат риба. :twisted: :evil: :twisted: :evil:
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

то кажи къде не е.. отиваш, хвалби, реклами, шарани по 3, по 4 по 5 кила, накрая вадисх за цял ден 2 ь 500гр. питаш оядения шопар де е рибата и редовния отговор е - бие се. ебати побойниците са тез рибоци. ни скок ни дявол. а иначе все с тонове работим.. на една дупка тон шаран, на другата два.. ти е*а и измикярите..
Badgo(АнгелИванов)
новобранец
новобранец

така си е всеки гледа да те прекара!
другия път ще сменя водоема и ще кажа как е минал риболова :D
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Бе колега недей кри тоя риболовен рай :evil: тукувиш некой друг блуден риболовен брат го е посетил и като теб се е насладил на манната арендаторска (визирам собственика на съответния водоем ) . Бъди егоист и го лиши от туй неземно удоволствие :? А и има хора алергични към зелен хайвер :twisted:
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
ivatevbt
новобранец
новобранец

Мнение от ivatevbt »

Колега Badgo,все пак ще кажеш ли кой е този водоем?Мисля, че хората трябва да знаят и да го избягват, за да нямат поредния провален излет и поредният огоен арендатор.Е писна ми вече!!!!!!!
пазете природата,почиствайте след излет!!!
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Речи бе българино , не мой така . всички погледи сега тебе гледат :smt119
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Badgo(АнгелИванов)
новобранец
новобранец

водоема се намира до гр.Баня на 60км. от Пловдив :D

три водоема един до друг в този които дава да се лови видяхте каква е ситуацията...в другите сигурно си гледа рибата ама не пуска в тоз за ловенето само взема парите :roll:
"Дали наистина имаме нужда от нашия мозък? Отговора на този въпрос се опитва да намери професорът по неврология от университета в Шефийлд Джон Лорбър."
Аватар
ivatevbt
новобранец
новобранец

Мнение от ivatevbt »

Евала.
пазете природата,почиствайте след излет!!!
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Ей браво изплю камъчето.Значи в Баня само на баня , и за никва риба.
Badgo(АнгелИванов)
новобранец
новобранец

fizika01 написа:Ей браво изплю камъчето.Значи в Баня само на баня , и за никва риба.
на Баня само с любовниците :D
"Дали наистина имаме нужда от нашия мозък? Отговора на този въпрос се опитва да намери професорът по неврология от университета в Шефийлд Джон Лорбър."
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”