Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

бял и черен списък....
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
бял и черен списък....
какво ще кажете да направим бял и черен списък на въдици и макари-модели и марки които ползваме и от които сме доволни и такива които не трябва друг да прави грешката да си купува, например всички сме чели писания от рода-ми еди-коя си пръчка много си я харесвах ама се счупи без да знам защо
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
бял и черен списък
ИДЕЯТА Е СУПЕР!!!!!
Ще си позволя да Ви предложа колега и да отнесем същото и за влакната????
КАТЕГОРИЧНО ЗА ВЛАКНАТА НА ТРАБУКО-НИЩО ХУБАВО!!!!!!!!!
последно изпитах суфикс, строфт, тубертини-перфектна работа!!!!
Ще си позволя да Ви предложа колега и да отнесем същото и за влакната????
КАТЕГОРИЧНО ЗА ВЛАКНАТА НА ТРАБУКО-НИЩО ХУБАВО!!!!!!!!!
последно изпитах суфикс, строфт, тубертини-перфектна работа!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Също в главата ми се върти ....примерно ако един ученик заделя три месеца 50 лева и си купи така мечтаната въдица и за него тя е номер 1 а после прочете списъка допълнен от някого, който си копува въдица за хиляди левове че неговата не струва нищо

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
колега Angel, идеята ми е друга,не става въпрос да сравняваме коя въдица е хубава и коя не, сигурно всяка марка има и хубави и не толкова сполучливи такъми съответно скъпи и по-евтини, въпроса е да се предпазваме от некачествена стока, която след 2-3 риболова не става за нищо, както бях дал пример със счупени въдици без да са удряни или настъпвани-ами явно карбона й куца на тази фирма и всеки решил да си купи такава марка въдица ще има едно на ум,същото е и с макарите. с влакната работата е малко по-различна-при тях има стареене и дори да е супер качествено ако някой продавач ти пробута влакно на 2-3 години ще решиш че менте, но няма лошо и за тях да пишем, аз например преди години от изложението в пловдив си купих уж меки съчми на сенса от вносителя им за България, и понеже бяха на "френска" цена въобще не се усъмних
изхвърлих ги още след първия риболов.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Тая работа ми прилича на лов на вещици и от това форума няма да спечели много,освен това, че хора без работа ще си начесват езиците . Ще се навъдят сума "разбирачи" и ще стане една говорилня без каквато и да е полезна информация. А колегата Ангел 123 е безкрайно прав.В по-голямата си част колегите ползват въдиците не по предназначение и после плачат,че производителите са виновни. Помислете и за това,че ще намалеят въпросите от рода "Какво ще кажете за......." или "Купих си ....."
Ще видите,че има резон в това,което казвам.
Наслука на всички!
Ще видите,че има резон в това,което казвам.
Наслука на всички!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Айде още едно мнение за влакната Трабуко, купувам си Блак бас Търнанент на цена като за слабо плетено още тъкмо беше излязло , демек прясно. Та размер 0,25 се късаше при слабо усилие, износваше се страшно бързо от мръсна вода и триене. Пълен Боклок
Влакната на Тюбертини съм доволен от Горилата и то много, както и от Фендреел на Колмик

Влакната на Тюбертини съм доволен от Горилата и то много, както и от Фендреел на Колмик

- dimitar_
- сериозен играч
Вижте колеги , както много други неща в днешно време , и риболовното ни обурудване зависи най вече от финансовите възможности на всеки един от нас .
Има всичко по рибарските магазини за всеки , беден или богат, който и да е , дава от себе си почти всичко за тази пуста краста (кой скатал "мъжки пари" , кой скатал от пенсия , кой от хонорар , от бизнес и т. н. ) .
Образно казано рибарлъка е като една магистрала , по нея се движат автомобили от "Мерцедес" до "Москвич" ( да прощават изпуснатите ) , така че всеки си знае мястото .
Истината е , че когато отидем там , край водата , забравяме за всичко и сме си хора които се вълнуват от едно и също - РИБОЛОВА !
В едно съм се убедил , рибата никога не избира на чия пръчка и на кой от нас да клъвне ...!
Има и друго , китайците ни "удавиха" и в този бранш , ние на практика не знаем за каква макара или влакно , даваме не малко пари , без да знаем че още на първият излет я макарата ще "изплюе", я влакното ще се къдри . И наистина , от тази гледна точка е най - добре да се сподели между нас , защото са малко продавачите които ще ти кажат че нечия марка е неудачна .
Така че каквото си кажем , макар и да си противоречим , все ще е от полза ...!
Има всичко по рибарските магазини за всеки , беден или богат, който и да е , дава от себе си почти всичко за тази пуста краста (кой скатал "мъжки пари" , кой скатал от пенсия , кой от хонорар , от бизнес и т. н. ) .
Образно казано рибарлъка е като една магистрала , по нея се движат автомобили от "Мерцедес" до "Москвич" ( да прощават изпуснатите ) , така че всеки си знае мястото .
Истината е , че когато отидем там , край водата , забравяме за всичко и сме си хора които се вълнуват от едно и също - РИБОЛОВА !
В едно съм се убедил , рибата никога не избира на чия пръчка и на кой от нас да клъвне ...!
Има и друго , китайците ни "удавиха" и в този бранш , ние на практика не знаем за каква макара или влакно , даваме не малко пари , без да знаем че още на първият излет я макарата ще "изплюе", я влакното ще се къдри . И наистина , от тази гледна точка е най - добре да се сподели между нас , защото са малко продавачите които ще ти кажат че нечия марка е неудачна .
Така че каквото си кажем , макар и да си противоречим , все ще е от полза ...!