Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Клуб Балканка
Клуб Балканка
naRiba.com

Форум

резултат от зарибяването с балканки
Модератор: Кърцата
резултат от зарибяването с балканки
И ето дойде заветния ден, да отида на реката която се зариби миналата година с балканска пастърва. Отбелязвам, че в реката нямаше никаква риба от този вид и съм убеден, че рибите които се ловяха са само тези от зарибените пастърви.
За една година са пораснали по 20- 21 см. което беше огромна изненада за самият мен.
Та тръгване сутринта към 9.00 ч. и отивам аз на реката а тя супер, дива и красива, тишина и спокойствие, такава каквато я оставих миналата година.Е разбира се имах срещи и с други местни видове, срещнах две сърнета и един чакал който ми излезна почти до мен от храсталака - та ми изкара ангелите
.
да отбележа, че за 5 часа риболов от които правих и снимки имах повече от 50 удара на риба.
С две думи дето съм пуснал, има рибка и има и удар.
снимките са от три различни излета.
Снимки на реката не съм пуснал от лични съображения.
Ето и малко красоти на прекрасните риби - всички си плуват обратно в реката живи и здрави.
Ефекта от зарибяването следва да се отбележи, че е перфектен - трябва да има повече такива акции, за да опазим този красив вид риба.
За една година са пораснали по 20- 21 см. което беше огромна изненада за самият мен.
Та тръгване сутринта към 9.00 ч. и отивам аз на реката а тя супер, дива и красива, тишина и спокойствие, такава каквато я оставих миналата година.Е разбира се имах срещи и с други местни видове, срещнах две сърнета и един чакал който ми излезна почти до мен от храсталака - та ми изкара ангелите

да отбележа, че за 5 часа риболов от които правих и снимки имах повече от 50 удара на риба.
С две думи дето съм пуснал, има рибка и има и удар.
снимките са от три различни излета.
Снимки на реката не съм пуснал от лични съображения.
Ето и малко красоти на прекрасните риби - всички си плуват обратно в реката живи и здрави.
Ефекта от зарибяването следва да се отбележи, че е перфектен - трябва да има повече такива акции, за да опазим този красив вид риба.
- Прикачени файлове
-
- 100_2835.JPG (98.13 KiB) Преглеждано 1224 пъти
-
- 100_2824.JPG (106.34 KiB) Преглеждано 1224 пъти
-
- 100_2809-001.JPG (102.96 KiB) Преглеждано 1224 пъти
Re: резултат от зарибяването с балканки
Браво Колега, резултата наистина е налице, искрено се надявам да можеш да се похвалиш и след 2, 3 години. Рибите да са оцеляли от "МАЙМУНИТЕ" и да са наедряли! Надявам се също да се увеличим "ВЕГЕТАРИАНЦИТЕ", ПО ОТНОШЕНИЕ на рибата.
УСПЕХ!!!
УСПЕХ!!!
Браво колега красиви рибки.Когато решите пак да зарибявате пуснете го в форума поне финансово да помогна,ако не мога по друг начин. 

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Kрасиво!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
По молба на Крум пускам и другите му снимки, които не е успял да качи:

Стискам палци да станат по метър – и никой да не набара реката.
Браво Круме.
Стискам палци да станат по метър – и никой да не набара реката.
Браво Круме.

Много хубави са ти рибките! И изглежда,че не са от нефелните,здрав,хубав ген вадят:)Ако не тази година,то другата може да започнат да мръстят.Дано и успех:)
p.s. Скoро мисля да се включа под някаква форма и аз.
p.s. Скoро мисля да се включа под някаква форма и аз.
фен клуб-скобар