Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Пръст за цветя
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Пръст за цветя
Здравейте колеги, чудя се ако водоема на който си отишъл на риба не можеш да намериш подходяща глина да я ползваш или нямаш пари да даваш за купешка, пръст за цветя дали би могла да свърши работа?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Пръст за цветя
Би трябвало да не става, защото съдържа синтетични торове, които биха прогонили рибата. Не съм пробвал ама все си мисля, че това не е най голямата идея на света. По добре си изкопай от някъде малко почва - не е глина, но е по-добре от торта.qwrfvxgchb написа:Здравейте колеги, чудя се ако водоема на който си отишъл на риба не можеш да намериш подходяща глина да я ползваш или нямаш пари да даваш за купешка, пръст за цветя дали би могла да свърши работа?
Освен това почвата която се подбира за такива цели обикновенно е от рода на торф, който е много лек, и ако целта е утежняване на захранката, ефекта по-скоро ще е обратен.
- nocalled
- научил се да хвърля
пич, няма ли да те бие жена ти и да ти спре рибата след това
ако не можеш да намериш около водоемя някоя прясна къртичина просто не слагай
ако не можеш да намериш около водоемя някоя прясна къртичина просто не слагай
you'd better run...
- morriddin
- научил се да хвърля
Зависи за какво точно говорим. Най-добре конкретизирай с някоя снимка на опаковката на въпросната "пръст"! Повечето такива всъщност са смес от градинска почва и биохумус. Последният е продукт, получен от преработката на оборския тор с помощта на червения калифорнийски торен червей. Резултата е един от най-чистите и освободени откъм химия торове. Ако говорим за това, по мое мнение - само ще помогне! Друг е въпроса, че биокомпостът е наистина лек, но при добро желание можеш да го доставиш на нужното място. Не казвам, че съм го пробвал - това си е лично мое мнение, но не пречи да експериментираш.
пп. Само че, както спомена колегата bobo по-горе и той е купешки, при това "истинският" хич не е евтин...
пп. Само че, както спомена колегата bobo по-горе и той е купешки, при това "истинският" хич не е евтин...

ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
-
- новобранец
Благодар на всички за отговорите. Просто стоейки в тоалетната и четейки форума на телефона ми хрумна тая гениална идея и просто я написах! 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Там наистина се раждат гениални нещаqwrfvxgchb написа:Благодар на всички за отговорите. Просто стоейки в тоалетната и четейки форума на телефона ми хрумна тая гениална идея и просто я написах!

Наистина по път за водоема,може да се намери някоя картичина

Аз там съм пораснал...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....