СТАВАЙТЕ!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

СТАВАЙТЕ!

Мнение от naskobo »

Изображение

Изображение!

Приятели,

в предизборната кампания си позволих няколко политически послания, косвено за БСП, за което сега искрено съжалявам и се извинявам! Дано не съм повлиял на никой!Това което се случва сега надминава и най-мрачните ми очаквания.Позволявам си още едно послание-ПРОТЕСТИРАЙТЕ! Протестирайте мирно и цивилизовано! Вземете пръчката с най-голяма акция, развейте трибагреника и подкрепете протестите в най-близкия град- нека се познаем по въдиците! Ако симпатизираш на десните- протестирай, че не си представен; ако си ляв- протестирай, че вота ти е подменен; ако си турчин-поучи се от сънародниците си в Турция и протестирай; ако си циганин- протестирай, че те купуват за жълти стотинки ; ако си националист-замисли се дали това има стойност и за кой- и протестирай!
Последно промяна от naskobo на Съб Юни 15, 2013 7:04 am, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ИЗВИНЯВАЙТЕ!

Мнение от Avrionov »

Терминал 2 знаеш ли къде се намира? Щот аз съм се запътил натам, благодарение на "овцете"!
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Avrionov написа:Терминал 2 знаеш ли къде се намира? Щот аз съм се запътил натам, благодарение на "овцете"!
Всички сме за там, въпроса опира само на колко години сме.....
Ама, все пак Б-я трябва да я има затова подкрепям изцяло протестите.. Долу на новото корумпирано правителство, долу на Герб, долу на цялата върхушка коя ни управлява и погуби през последните 23 г...... Вече чакаме да се появи на небесклона новия "български Хитлер", който ще направи Б-я нормална държава.... той няма да е оня боклук Волен, който вече умря, като политик, и много се надяваме това да стане, щото иначе Б-я ще умре и като нация и като държава. Това е живата истина....
Хора, Б-я умира, сега е в предсмъртната си агония и защо никой не го вижда и разбира??? След 20-30г. няма да ни има, циганите и турците ще са болшинство и територията на страната ще се разпокъса.... Това виждам я, колкото и откъцан да съм...
Ако Левски и Ботев видят кВо става с Б-я сега, ще се обърнат в гроба... Ние сами ще се погубим, щото сме най големите боклуци в света... Много се надявам да не съм прав, но до сега все съм бил.... :lol: Дерзайте роби..........
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: СТАВАЙТЕ!

Мнение от pacho109 »

naskobo написа:Изображение

Изображение!

Приятели,

в предизборната кампания си позволих няколко политически послания, косвено за БСП, за което сега искрено съжалявам и се извинявам! Дано не съм повлиял на никой!Това което се случва сега надминава и най-мрачните ми очаквания.Позволявам си още едно послание-ПРОТЕСТИРАЙТЕ! Протестирайте мирно и цивилизовано! Вземете пръчката с най-голяма акция, развейте трибагреника и подкрепете протестите в най-близкия град- нека се познаем по въдиците! Ако симпатизираш на десните- протестирай, че не си представен; ако си ляв- протестирай, че вота ти е подменен; ако си турчин-поучи се от сънародниците си в Турция и протестирай; ако си циганин- протестирай, че те купуват за жълти стотинки ; ако си националист-замисли се дали това има стойност и за кой- и протестирай!
Срещу Гея,Бея и Злодея :evil: Никога не съм се съмнявал,какво ще представляват :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

Vid написа:... Много се надявам да не съм прав, но до сега все съм бил...
Прав си, за съжаление :(
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Ще спомена само една реплика на мой приятел,който като пийнеше....Изправяше се и вдигаше тост със думите.

Да го духат бедните!!!!

Та да ни е сладко сега.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

по-добре Борисов и Цветанов, отколкото Гея, Бея и злодея, с любезното съдействие на Дудук Бюреков и Дебелан Пеевски :lol:
http://www.dnes.bg/slideshow.php?mrepor ... &pid=41735" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Абе, колко време мина от февруари.
Голяма наглост и мнооооого къса памет имат тея.
Тая държава(пардон - територия) май трябва да я отписвам!
Те още абсурди:
http://www.gledaigo.com/%D1%88%D0%BE%D0 ... %BB%D0%B0/" onclick="window.open(this.href);return false;

В момента гледам Люба Кулезич, бая са я насинили. Не че я харесвам, ама да бият журналисти посред бял ден...

Май Терминал 2 ще стане любимо място от родината за много хора...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Кърцата написа:
Последният да изгаси лампите :idea:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Кърцата написа:Абе, колко време мина от февруари.
Голяма наглост и мнооооого къса памет имат тея.
Тая държава(пардон - територия) май трябва да я отписвам!
Те още абсурди:
http://www.gledaigo.com/%D1%88%D0%BE%D0 ... %BB%D0%B0/" onclick="window.open(this.href);return false;

В момента гледам Люба Кулезич, бая са я насинили. Не че я харесвам, ама да бият журналисти посред бял ден...

Това е дезертьорство :evil: Софийският затвор трябва да стане любимо място на тая пасмина :!:
Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Избрахте си ги сега ги махнете :twisted:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Аз съм бесен на факта ,че някой вчера е наредил да се заглуши GSM сигнала на протеста ,което възпрепятства отразяването му а и нормалното общуване м/у хората.Досега толкова долна постъпка май не се е случвало никой да прилага! Утре може да забранят и фейсбук и форума дори :evil: :evil: :evil:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Трябват съвсем нови хора на чело на подобието на държава за да се оправят нещата ! А не със стари курви нов бардак да се прави :idea: Всички - аут ! А оня болния дето продаде и идеите си и държавата си за 100 милиона да му мисли сега какви лайна е исрал ! Д.ба и прошляка продажен :axe:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Надявам се тия дни да се свирка яко,аз съм там,изядоха ни с парцалите тия комундета,по зарганката ще ме познаят.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

С.Върбанов написа:... А оня болния дето продаде и идеите си и държавата си за 100 милиона да му мисли сега какви лайна е исрал !
Как какви....??? :lol:
Едно лайно срещнало Волен Сидеров, и му казало:
- Как си ИБРИК ?!
А Волен казал:
- Аз не съм ИБРИК! Аз съм български патриот!!!
Лайното отговорило:
- То и аз бях торта гараж,ама виж ме сега!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”