Мисля да ходя на искъра

Модератор: Кърцата

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мисля да ходя на искъра

Мнение от nasco2 »

Мисля да ходя на искъра, по точно на шипоченския залив. Няколко дена за откриването ще ми доидат добре. Някои ходил ли е скоро там, и ако може да даде някакво инфо от този сезон. Миналата година бях там и бях доволен.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Мисля да ходя на искъра

Мнение от AL KAPONE »

nasco2 написа:Мисля да ходя на искъра, по точно на шипоченския залив. Няколко дена за откриването ще ми доидат добре. Някои ходил ли е скоро там, и ако може да даде някакво инфо от този сезон. Миналата година бях там и бях доволен.
:cry: Не знам кога си бил последно.......Но вече половината залив е ограден и застрояват Яко! Пускат джетове лодки и музика ......тъй наречените новобогаташи.........риболовците за откриването са през половин метър а пияниците дето ще те дразнят през 1 метър :cry: предлагам ти да си избереш водоем поне 150 км. от София ако си решил да ловиш риба...... :lol: а за шипоченския изчакай да мине голямата борба при откриването.........естествено ако е останало место за простосмъртните да похвърлят! :?
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Аз ходя отсреща срещу пътя и там е горе долу свободно и мисля да отида на 25 още за място
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”