ремонт на лодка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

ремонт на лодка

Мнение от indzaghi »

Колеги,наложи ми се спешен ремонт на лодката и ми е необходимо парче ПВЦ от спукана лодка,която не подлежи на ремонт.Ако някой разполага с такъв материал,с размер 30/70см моля да ми пише или на тел.0886402394,за да се разберем.От София съм.Спешно е!
Галидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ремонт на лодка

Мнение от Галидо »

Здрасти виж тук пичовете лепят лодки http://www.naduvaemilodki.com/bg/pages/8-Kontakti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

indzaghi написа:Колеги,наложи ми се спешен ремонт на лодката и ми е необходимо парче ПВЦ от спукана лодка,която не подлежи на ремонт.Ако някой разполага с такъв материал,с размер 30/70см моля да ми пише или на тел.0886402394,за да се разберем.От София съм.Спешно е!
търси парче от билборд но от по тънките,същите параметри са както лодките,лепи с Бизон за меко ПВЦ и си готов :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Don4o_62 написа:
indzaghi написа:Колеги,наложи ми се спешен ремонт на лодката и ми е необходимо парче ПВЦ от спукана лодка,която не подлежи на ремонт.Ако някой разполага с такъв материал,с размер 30/70см моля да ми пише или на тел.0886402394,за да се разберем.От София съм.Спешно е!
търси парче от билборд но от по тънките,същите параметри са както лодките,лепи с Бизон за меко ПВЦ и си готов :D
Колега,лодката ми е рип с по-дебело ПВЦ,а до колкото знам билбордовете са от винил,който с времето се втвърдява и се напуква.Все пак благодаря за отзивчивостта.
Аватар
elbosi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elbosi »

Колега,ПВЦ на нормален език е полиВИНИЛхлорид а това винил ти трябва да решиш на кое е съкращение :D Принципно от ПВЦ се изработват доста неща,като почнеш от децките поясчета-патета до големите зодиаци.Разликата е в степента на пластифициране в слоевете и армировката.Така че,ако билборда ти отговаря на дебелината лепи с него или потърси брезент от камион/материала е същия/.Щом си стигнал до ремонти с такива размери,би трябвало малко да те притеснява че билборда може да се нацепи,а тои се цепи от слънчевото УВ и терморазликите,ако си съхраняваш добре лодката няма да се нацепи по рано от нея :drinkers:
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

elbosi написа:Колега,ПВЦ на нормален език е полиВИНИЛхлорид а това винил ти трябва да решиш на кое е съкращение :D Принципно от ПВЦ се изработват доста неща,като почнеш от децките поясчета-патета до големите зодиаци.Разликата е в степента на пластифициране в слоевете и армировката.Така че,ако билборда ти отговаря на дебелината лепи с него или потърси брезент от камион/материала е същия/.Щом си стигнал до ремонти с такива размери,би трябвало малко да те притеснява че билборда може да се нацепи,а тои се цепи от слънчевото УВ и терморазликите,ако си съхраняваш добре лодката няма да се нацепи по рано от нея :drinkers:
Колега,аз не съм в положение да оспорвам каквото и да било,щото съм в нужда/не по нужда/ :D ,но това, което ми даде един приятел беше това,което описах по-горе.Сега може би ти разбираш от химия,но има едно разпенено ПВЦ от което правят шкафчета.Прощавай за закачката,но аз затова формулирах молбата си така,за да няма недоразумения.Иначе ти благодаря за съветите.
Аватар
elbosi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elbosi »

Извинявай за закачката.Бих помогнал но съм на 300 км от София.Все пак потърси парче брезент от камион,ако намериш някой да лепи брезенти може да ти го лепне с бренера на горещо/гледай да е от към матовата страна защото гланцовата има покритие/а за по сигурно,както писа колегата по краищата можеш да подсилиш с Бизон за меко ПВЦ. Успех
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”