Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

ремонт на лодка
Модератор: emo vasilev
ремонт на лодка
Колеги,наложи ми се спешен ремонт на лодката и ми е необходимо парче ПВЦ от спукана лодка,която не подлежи на ремонт.Ако някой разполага с такъв материал,с размер 30/70см моля да ми пише или на тел.0886402394,за да се разберем.От София съм.Спешно е!
Re: ремонт на лодка
Здрасти виж тук пичовете лепят лодки http://www.naduvaemilodki.com/bg/pages/8-Kontakti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Don4o_62
- учете се от него
търси парче от билборд но от по тънките,същите параметри са както лодките,лепи с Бизон за меко ПВЦ и си готовindzaghi написа:Колеги,наложи ми се спешен ремонт на лодката и ми е необходимо парче ПВЦ от спукана лодка,която не подлежи на ремонт.Ако някой разполага с такъв материал,с размер 30/70см моля да ми пише или на тел.0886402394,за да се разберем.От София съм.Спешно е!

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Колега,лодката ми е рип с по-дебело ПВЦ,а до колкото знам билбордовете са от винил,който с времето се втвърдява и се напуква.Все пак благодаря за отзивчивостта.Don4o_62 написа:търси парче от билборд но от по тънките,същите параметри са както лодките,лепи с Бизон за меко ПВЦ и си готовindzaghi написа:Колеги,наложи ми се спешен ремонт на лодката и ми е необходимо парче ПВЦ от спукана лодка,която не подлежи на ремонт.Ако някой разполага с такъв материал,с размер 30/70см моля да ми пише или на тел.0886402394,за да се разберем.От София съм.Спешно е!
Колега,ПВЦ на нормален език е полиВИНИЛхлорид а това винил ти трябва да решиш на кое е съкращение
Принципно от ПВЦ се изработват доста неща,като почнеш от децките поясчета-патета до големите зодиаци.Разликата е в степента на пластифициране в слоевете и армировката.Така че,ако билборда ти отговаря на дебелината лепи с него или потърси брезент от камион/материала е същия/.Щом си стигнал до ремонти с такива размери,би трябвало малко да те притеснява че билборда може да се нацепи,а тои се цепи от слънчевото УВ и терморазликите,ако си съхраняваш добре лодката няма да се нацепи по рано от нея 

Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Колега,аз не съм в положение да оспорвам каквото и да било,щото съм в нужда/не по нужда/elbosi написа:Колега,ПВЦ на нормален език е полиВИНИЛхлорид а това винил ти трябва да решиш на кое е съкращениеПринципно от ПВЦ се изработват доста неща,като почнеш от децките поясчета-патета до големите зодиаци.Разликата е в степента на пластифициране в слоевете и армировката.Така че,ако билборда ти отговаря на дебелината лепи с него или потърси брезент от камион/материала е същия/.Щом си стигнал до ремонти с такива размери,би трябвало малко да те притеснява че билборда може да се нацепи,а тои се цепи от слънчевото УВ и терморазликите,ако си съхраняваш добре лодката няма да се нацепи по рано от нея

Извинявай за закачката.Бих помогнал но съм на 300 км от София.Все пак потърси парче брезент от камион,ако намериш някой да лепи брезенти може да ти го лепне с бренера на горещо/гледай да е от към матовата страна защото гланцовата има покритие/а за по сигурно,както писа колегата по краищата можеш да подсилиш с Бизон за меко ПВЦ. Успех
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.