Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КОЙ, КАКВИ ИГРИ ИГРАЕ В ПОЛИТИКАТА???
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
КОЙ, КАКВИ ИГРИ ИГРАЕ В ПОЛИТИКАТА???
В днешния ден ,след "цирка" който направи Сидеров в президенството и след като тази вечер по БНТ1,се излъчи запис ,където репортер под прикритие взема пари за да участва в протестите в София,от групата на 'борчетата",платено от "АТАКА",се питам и задавам въпоса към ВАС ,"КОЙ ,КАКВИ ГИ ВЪРШИ, КОЙ С КОГО И ЗА КОГО РАБОТИ"?
мисля си върху няколко сценария:
1:-В.С. прави всичко това умишлено за да предизвика нови избори , като вдигне подкрепата на ГЕРБ.(срещу добра комисиона).(Б.Б.след втората дума се обиди като дете от детска градина и напусна
)
2:-ГЕРБ И ДПС с участието на АТАКА,да предизвикат свалянето на БСП , И НА ЕВЕНТУАЛНИ ИЗБОРИ ,ГЕРБ да спечели мнозинство и зад кулисно с ДПС и др. малки партии да управляват.
3:-БСП да са паднали толкова ниско ,че да се подават на ВСЯКАКВИ ИСКАНИЯ.
4:-И четирите партии да искат предсрочни избори(с цел да не се промени изборния кодекс и да не се намалят броя на депутатите и субсидиите за партиите).
това си е лично мое мнение ,не подкрепям деиствията на правителството,но не искам оставка
преди да се осъществят ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ в изборния кодекс.НЕ ИСКАМ ЕДНИ БАНДИТИ ДА СИ ОТИДАТ , А ДА СЕ ВЪРНАТ ДРУГИТЕ БАНДИТИ.
НЕ ЗНАМ КОЙ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА-ЧЕРВЕН,СИН,РОЗОВ ИЛИ ПЕНБАЯН,НО СЕ ВИЖДА ЧЕ ЗА
23г.,СТИГНАХМЕТАКОВА ДЪНО КЪДЕТО ЗА 45Г. БЕШЕ НЕВЪЗМОЖНО.ПОСТОЯННО ИЗЛИЗЪТ НЯКАКВИ ДАЛАВЕРИ ,КОЙ С КОЯ БАНКА РАБОТИ,КОЙ НА КОЯ ЧУЖДЕСТРАНА КОМПАНИЯ ЛОБИРА
ВСЕ НА НЯКОЯ ДЪРЖАВА СМЕ ПРОТЕЖЕТА(а празнуваме 6.09.
).ПРОДАЖНИЦИ СМЕ. 

1:-В.С. прави всичко това умишлено за да предизвика нови избори , като вдигне подкрепата на ГЕРБ.(срещу добра комисиона).(Б.Б.след втората дума се обиди като дете от детска градина и напусна

2:-ГЕРБ И ДПС с участието на АТАКА,да предизвикат свалянето на БСП , И НА ЕВЕНТУАЛНИ ИЗБОРИ ,ГЕРБ да спечели мнозинство и зад кулисно с ДПС и др. малки партии да управляват.
3:-БСП да са паднали толкова ниско ,че да се подават на ВСЯКАКВИ ИСКАНИЯ.
4:-И четирите партии да искат предсрочни избори(с цел да не се промени изборния кодекс и да не се намалят броя на депутатите и субсидиите за партиите).
това си е лично мое мнение ,не подкрепям деиствията на правителството,но не искам оставка
преди да се осъществят ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ в изборния кодекс.НЕ ИСКАМ ЕДНИ БАНДИТИ ДА СИ ОТИДАТ , А ДА СЕ ВЪРНАТ ДРУГИТЕ БАНДИТИ.
НЕ ЗНАМ КОЙ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА-ЧЕРВЕН,СИН,РОЗОВ ИЛИ ПЕНБАЯН,НО СЕ ВИЖДА ЧЕ ЗА
23г.,СТИГНАХМЕТАКОВА ДЪНО КЪДЕТО ЗА 45Г. БЕШЕ НЕВЪЗМОЖНО.ПОСТОЯННО ИЗЛИЗЪТ НЯКАКВИ ДАЛАВЕРИ ,КОЙ С КОЯ БАНКА РАБОТИ,КОЙ НА КОЯ ЧУЖДЕСТРАНА КОМПАНИЯ ЛОБИРА
ВСЕ НА НЯКОЯ ДЪРЖАВА СМЕ ПРОТЕЖЕТА(а празнуваме 6.09.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: КОЙ, КАКВИ ИГРИ ИГРАЕ В ПОЛИТИКАТА???
Боли ме х.я за всичката тая измет в парламента ! Играят по свирката на парите , а не на народа 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Трябва да падне правителството час по-скоро.
Защо ли?
Ами защото неискам министър който да казва или приемате Пеевски или си подавам оставката!!!
Ултиматум ли ми задаваш?
Ами не го приеха хората,но не виждам и оставки да хвърчат.
Казваш аз не съм добър политик,ами как тогава ще ни изкараш от батака?
Казваш имам план и програма,по-която да се случат нещата и по-която да работи държавната ма'шина.
Имам специалисти които ще назнача,после ги назначаваш след час ги уволняваш и казваш,че дори не си познавал човека който сам си назначил.
Е баце хайде реши сега какъв изкаш да го играеш в голото хоро защото ако си първи на хорото само ще ти е отзад а покрай теб и на нас.И още много и много глупости които се и ще продължават да се случват докато някой не превърти и не ги взриви всичките на куп.
Защо ли?
Ами защото неискам министър който да казва или приемате Пеевски или си подавам оставката!!!
Ултиматум ли ми задаваш?
Ами не го приеха хората,но не виждам и оставки да хвърчат.
Казваш аз не съм добър политик,ами как тогава ще ни изкараш от батака?
Казваш имам план и програма,по-която да се случат нещата и по-която да работи държавната ма'шина.
Имам специалисти които ще назнача,после ги назначаваш след час ги уволняваш и казваш,че дори не си познавал човека който сам си назначил.
Е баце хайде реши сега какъв изкаш да го играеш в голото хоро защото ако си първи на хорото само ще ти е отзад а покрай теб и на нас.И още много и много глупости които се и ще продължават да се случват докато някой не превърти и не ги взриви всичките на куп.
- barutchiata ©
- Администратор
Проблемите идват единствено от партиите. Те са тези които разделят народа и пораждат конфликти. Докато не се премине в друга форма на управление нещата ще са все такива. Реално погледнато партиите не са нищо повече от шайка организирани престъпници служещи единствено на личните си интереси как да затвърждават властта си и колко по-богати да стават, а народа.., да го духат бедните били то червени, сини, зелени, християни, мюсюлмани или др. Учат ни в училище да не лъжем, да не крадем, да не убиваме, а реално в живота точно най-големите крадци и лъжци са най облагодетелствани и имат всичко. До кога ще е така не знам!
-
- разбира нещата
а те ,още по-малко ги болят х.я и шун..те за нас.С.Върбанов написа:Боли ме х.я за всичката тая измет в парламента ! Играят по свирката на парите , а не на народа

един не излезе и да удари по маста и да каже "стига толкова".за 23г колко са се дигнали цените и доходите на 90% от населението.преди 89-а г. сме били управлявани тоталитарно от единствена партия,а сега ни управляват "демократично" няколко групировки

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Реално напрежение в България между българи и турци НЯМА! Всичко е измислица и хората отдавна го видяха. Нормалните турци живеещи в БГ са доста продуктивни хора, плащат си данъците и никога не са били заплаха за никого. Нито пък българите са заплаха за тях! Виж с циганите ситуацията е съвсем друга. Само партиите подклаждат огъня, като че ли българи и турци не могат да съжителстват! ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! ДОЛУ ВСИЧКИТЕ БОКЛУЦИ В УПРАВЛЕНИЕТО! СМЯНА НА СИСТЕМАТА! ВНС!
Сега трябва да има постоянен натиск от хората защото не е чудно нещата да ескалират,не спирайте иначе жална ни майка.
- sttonnetales
- новобранец
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък ..........
Актуално е и днес!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- sttonnetales
- новобранец
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Оттича се по дрехите ни
http://vbox7.com/play:9092d891" onclick="window.open(this.href);return false;
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
http://vbox7.com/play:938095df" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
тези са КУКЛИТЕ-поставените лица,а самите изедници са тези като:гергов,донев думовчииски,ковачки и др.знайни и незнайни "бизнесмени".preparatos написа:http://vbox7.com/play:938095df
а липсват портретите на татарчев-защитника на мафията,на други прокурори и съдии
ВСИЧКИ ЗА

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Така си е, клипчето е старо. За актуално попълнение, сигурно и целя албум на бат Светли няма да стигне.....
), ама той бай Ставри си чака...
)